Witam
Znowu graja...łapciuchy
,jakby powiedzial Balcerek,a my spróbujemy skorzystać.
Nie da się ukryć,ze zagranie za mala stawke na wygrana Estonii kusi.
Pewnie znów odezwą się te pseudopatriotyczne,infantylne pojękiwania,że ..."nie jest Polakiem,kto stawia przeciw polskim druzynom
(vide topiki po meczu Wisły w Atenach w dziale SP).
Cóż,sport to tez miłośc
,a ja to uczucie akceptuje i popieram,pod warunkiem,że miłość jest ,chocby w małym stopniu odwzajemniona.
Natomiast to co wyczyniaja polscy pseudosportowcy woła o pomstę do nieba i u mnie miarka sie przebrała.
Odbiegne tu od tematu,ale wczoraj zagrałem przeciw Legii i opłaciło się.
Koniec sentymentów,jak palanty będa grac tak,że zasłuża na odrobine zaufania i postawienia chocby paru groszy to...jezeli szanowny pan pozwoli z przyjemnością
,a póki co stawiam na tych,którym przynajmniej chce sie ruszyc tyłki na boisku.
Po tym nieco przydługim wstepie przejdźmy do sedna.
Polska - Estonia
Tylko za mała stawkę na czystą "dwójke".
Handi nie ruszam,choc +9,5 na gości wydaje się niezłym typem.
Holandia - Belgia 2(?) & over 142,5
Zgadzam się z Benem,mam tylko jedną wątpliwość,a mianowicie to jest mecz stricte derbowy i wynik może byc na styku,niemniej jednak niezły kurs....gram Belgów,ale grubiej overa
Na koniec mój typ dnia.
Szwecja - Portugalia over 144,5
Obydwie ekipy nie potrafią bronić,szybko rozgrywają swoje akcje,podejmuja wiele prób za 3.
Oglądałem w ubiegłym roku jakis mecz Portugalczyków,grali na zasadzie "cios za cios",teraz niewiele się zmieniło.
Jak do tego dołożę staty z ligi szwedzkiej(w gruncie rzeczy overowej) i wyniki obu ekip w ostatnich spotkaniach to wychodzi mi tu over i ten typ gram grubiej.
Wszystkim życzę wygranych,pozdrawiam
amk