A jak - radeke - zapatrujesz się, na ten forumowy ciąg na USA ?
Powiem tak: W żadnym z dzisiejszych meczy kursy nie satysfakcjonują mnie na tyle, aby mocniej grać jakieś "strajt łiny". Najgorszą sytuację widzę w meczu Niemców. 1.60 na mistrzostwach w meczu przeciw ekipie, która potrafi w jednym meczu zagrać kompletną kichę mimo potencjału jakim jest obdarzona, z kolei w drugim zagrać bardzo twardy, szybki i miły dla oka futbol. Nie kupią mnie buki za zaniżone "jeden sześdziesiąt" w tym przypadku.
Pytałeś o USA.
Znowu 2.10 - mało

Niestety tutaj bazuje na opiniach innych bo meczu Słoweńców nie widziałem. Wiem o sile fizycznej i szybkości Amerykanów, ale jak pisałem ten kurs dla mnie zbyt niski. Po takim jak było na Urugwaj w meczu z RPA (2.50) byłbym skłonny przyłożyć, teraz niestety mi się nie podoba, a mecz dla mnie na styku (hmm może jakieś eh -1 z draw, z coverkiem na correct score ? )
Anglików mam na kilku otwartych od 2 dni combo (zarówno Argentyna, Meksyk jak i Urugwaj ładnie się spisali

. Mogą dziś pojechać wyżej, tyle, że tutaj też nie widziałem Algierczyków, ale z reguły co do słabszych ekip podchodzę że prezentują bałagan w starciu z mocną drużyną europejską.
.... także jeszcze myślę nad dzisiejszymi betami

z pozdrowieniem