Witam, na pewno nie przejdę obojętnie wobec @4.7 na Air 21 Express
Air21 Express - Ginebra Kings - 1 - @4-5.
Ich przeciwnikiem Ginebra Kings, która do tej pory może pochwalić się bilansem 9-7. Nieco gorzej jest w przypadku gospodarzy, których bilans to jedynie 3-13.
Ostatnie mecz Air 21:
-22 A - sta. lucia,
-4 H Alaska aces,
+2 A, coca-cola,
wcześniej wyrażna porażka z liderem TNT aż 100-126.
Mecze Ginebry:
-1 H, coca-cola - i to jest dla mnie największe zaskocznie.Coca-cola to typowy średniak tej ligi, poziome reprezentujący mniej więcej Air21 - skoro taka drużyna potrafi ograć na wyjeździe Ginebrę to dlaczego nie mieliby tego uczynić gracze 21 we własnej hali?
-wysoka wygrana, ale z kim? ostatnia drużyna ligi, którą leje praktycznie każdy, szczególnie w spotkaniach domowych.
- -8 A TNT,
- -1 A RoS.
Ostatni mecz z sta lucią typowałem. Mimo tego, że typ wszedł, to mecz był bardzo zacięty i dopiero w połowie 3 kwarty wyraźna przewagę zdobyli gospodarze tamtego spotakania.
Obie ekipy grają zespołowo, bez wyraźnych liderów, którzy zdobywają masowo punkty. Wydaje mi się, że będzie to wesoły mecz, w którym zobaczymy sporo punktów, strat i innych ciekawych rzeczy, charakterystycznych dla tej ligi. Nie pozostaje nic innego jak pobrać wyższy kurs. Na Betfair zaakceptowali mi kurs @4.7 za 20e. W Unibecie np. jest @4.15.
Na forum PBA zdania podzielone, piszą tam głównie fani jednej i drugiej drużyny. Ja mimo lepszego bilansu gości zdecydowałem się zagrać gospodarzy. Mecz trudniejszy niż ten wczoraj, ale kto ne ryzykuje ten nie ma