#3976671 - 01/07/2010 06:24
Re: Tenis - 01.07
[Re: Mr. Federer]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
To teraz na pocieszenie będziemy sobie wmawiać i cieszyć się, że Roger zagrał do ćwierćfinału i wyeliminował takich grajków jak Falla, Clement czy też Melzer? Przegrał, bo grał był po prostu na tym Wimbledonie słaby, co widać i czuć było już od tej 1r. Też lubię Fedka i jestem w jakimś tam stopniu jego kibicem i dziś mu kibicowałem.. tak jak na wszystkich wielkich szlemach, ale nie lubię jak ktoś zaczyna się jarać tym, że Roger Federer doszedł do 1/4 RG i Wimb , bez jaj Nie znam się tak jak Ty coolbet na tej dyscyplinie, ale takie moje osobiste odczucie
|
Do góry
|
|
|
|
#3976674 - 01/07/2010 06:28
[Re: Misiek]
|
a.k.a. "coolbet"
Meldunek: 28/05/2009
|
nie zrozumiales do konca tamtego przekazu Nie ma w tym jarania sie ze doszedl do 1/4 ale odpowiedz ze nie jest jeszcze definitywnie skonczony Z Falla nedza sam przyznal ze powinien przegrac Z bozo wcale nie bylo zle bo Bozo ze swoja siła byl tu w dobrej formie po kwalach. Z clementem spacer ale mecz z Melzerem tak jak mowie napawal optymizmem ze idzie to w dobra strone ze wcale zle tu byc nie musi ... a jednak
|
Do góry
|
|
|
|
#3976675 - 01/07/2010 06:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2009
|
To teraz na pocieszenie będziemy sobie wmawiać i cieszyć się, że Roger zagrał do ćwierćfinału i wyeliminował takich grajków jak Falla, Clement czy też Melzer? Przegrał, bo grał był po prostu na tym Wimbledonie słaby, co widać i czuć było już od tej 1r. Też lubię Fedka i jestem w jakimś tam stopniu jego kibicem i dziś mu kibicowałem.. tak jak na wszystkich wielkich szlemach, ale nie lubię jak ktoś zaczyna się jarać tym, że Roger Federer doszedł do 1/4 RG i Wimb , bez jaj Nie znam się tak jak Ty coolbet na tej dyscyplinie, ale takie moje osobiste odczucie Jarać to może niekoniecznie ale pisanie, że się skończyła jego era bo wygrał tylko jednego szlema i zaliczył dwa ćwierćfinały w tym roku to lekka przesada. Szczególnie, że większość takich tekstów pochodzi od kibiców Nadala, który z podobnym problemami przechodził tu od pierwszej rundy i równie dobrze to on mógł dziś wtopić. Co nie znaczy, że bronię Rokera bo do wielkiej formy w jakiej akurat ja chciałbym go oglądać, bo lubię jego zróżnicowany tenis, mu daleko.
|
Do góry
|
|
|
|
#3976690 - 01/07/2010 06:40
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Nic dodać nic ująć Llama Kto Twoim zdaniem zgarnie ten Wimbledon 2010? Zapowiadają się bardzo ciekawie. Każdego z nich stać, na jakąś chorą zapaść w czasie meczu. Najlepiej wygląda Nadal, od wkurwienia w 2 secie grał praktycznie jak z nut(trochę serwis kulał, i jeszcze przestój po treinerze, ale poszło to w koszta). Wygrać może każdy, ale największe doświadczenie ma Rafa, jak będzie agresywnie grał, to zgarnie tytuł.
|
Do góry
|
|
|
|
#3976691 - 01/07/2010 06:40
[Re: Llama]
|
a.k.a. "coolbet"
Meldunek: 28/05/2009
|
Federera się rozpatruje z poziomu FINAŁU SZLEMA. nie ma go tam -> szok, jego koniec. Djoker i Rudy zaliczyli po 2 finały w ciągu ostatnich 6 lat. Rafa ma ponad połowę tytułów wielkoszlemowych od Ferdka mniej.
Federer dokonał czegoś niesamowitego, niespotykanego. szacun dla niego za jego maestrię. A że ma gdzieś rywali i jest pyszny. Musiałby być niezłym schizofrenikiem, gdyby miał udawać, że 15 wielkoszlemowych tytułów przyszło mu na farcie.
bym Ci przybil browara ale powiedza ze jestem 'nieobiektywny' ___________________ Cholera czy Wy naprawde przez te ostatnie jego lata panowania nie widziliscie ze ma mase grajkow itp w tyłku Dopiero teraz to odkryliscie
|
Do góry
|
|
|
|
#3976715 - 01/07/2010 07:25
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006
|
A że ma gdzieś rywali i jest pyszny. Musiałby być niezłym schizofrenikiem, gdyby miał udawać, że 15 wielkoszlemowych tytułów przyszło mu na farcie.
tzn ze bycie na szczycie usprawiedliwia pyszność i zarozumialstwo? ciekawa konstrukcja logiczna
|
Do góry
|
|
|
|
|
|