witam
@coolbet a mial Fed wygrac
koniec chlopa koniec , czas odejsc albo rozmienic sie na drobne
Lu tez mial wygrac a nie mial w meczu zadnych szans
To co Henin Kim tez maja odejsc bo nie zawsze juz tak jest jak bylo przez wiele lat ?
Australian w tym roku przeciez wygral
Tu troche poszlo o cos innego
Jak ktos ma/mial Feda za jakiegos wielkiego bufona i to glosi no jak tak az jest wrazliwy i tak go to razi to niech w swej wrazliwosci bedzie sprawiedliwy co do oceny zachowania komu on kibicuje
Przyklad Rad. jest dobrym bo badz co badz jest ona obecnie wizytowka naszego tenisa. Ale jej zachowanie nie razi heh a przeciez takie cyrki co ona wywoluje zdarzaja sie nie malo razy. No powiedziec spie.rdalaj do ojca czy ta sytuacja po ktoryms meczu deblowym z mlodsza i robienie awantury ze juz nigdy nie zagra z nia i ze to wszystko wina ojca.... Juz nie bede kmentowal jej zachowania na korcie i krzywienia sie pod nosem po kazydym swoim zlym zagraniu czy dobrym przeciwniczki. O wyzwiskach odnosnie turnieju warszawskiego na lini organizatorzy-rodzina radwanskich juz nie wspomne. W ogole ta rodzinka zachowuje sie jak jakas arystokracja a juz w Polsce czuja sie ja jacys Caringtonowie z Dynastii
No ale takie rzeczy kogos nie raza ale razi Federer
Temat dla mnie zamkniety i nawet nie mam zamiaru czytac Gogeta dyplomatycznych odpowiedzia cos jak w stylu wczoraj Elevovi