#3986524 - 06/07/2010 22:27
Re: [1/2] Niemcy - Hiszpania
[Re: marzano]
|
BKS Sparta
Meldunek: 09/01/2008
|
doświadczona ekipa Niemiec średnia wieku 25 lat, wielu zawodników nie ma nawet 10 rozegranych meczów w kadrze lub przekroczyła tą ilość tu na mundialu... Arne FRIEDRICH,Philipp LAHM ,Per MERTESACKER przeciez to doświadczeni gracze.My mozemy pomarzyc jedynie o takich graczach.
|
Do góry
|
|
|
|
#3986567 - 06/07/2010 22:40
[Re: lamps]
|
veteran
Meldunek: 18/11/2007
|
Ośmiornica się pomyli tym razem na korzyść Niemców.Zobaczycie to będzie dziwny zbieg okoliczności. To prawda, że pan ośmiornica do tej pory typował bezbłędnie?:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3986722 - 06/07/2010 23:16
[Re: Vorspringer]
|
veteran
Meldunek: 29/03/2009
|
Ośmiornica się pomyli tym razem na korzyść Niemców.Zobaczycie to będzie dziwny zbieg okoliczności. To prawda, że pan ośmiornica do tej pory typował bezbłędnie?:) Prawda.Na Euro 2008 miał 80 % skuteczności.Pomylił się dając Na Niemców z Hiszpanią w finale.Teraz historia zatacza koło i obie drużyny spotykają się w 1/2.I ośmiornica stawia na Hiszpanie to wygrają Niemcy.Można spiskować to że finał był 6 meczem na Euro i 6 meczem na mundialu jest 1/2.Także małą teoria spiskowa.bo grają te same ekipy co na ostatnim turnieju piłkarskim.Forma i ta teoria robi z Niemców niemal że bitego faworyta.
|
Do góry
|
|
|
|
#3986760 - 06/07/2010 23:26
[Re: lamps]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
To już na Naszych Mistrzostwach Europy, nie będzie sensu zakładać tematów. Wystarczy tylko jeden : CO STAWIA OŚMIORNICA. I wszyscy zarobieni. Po co te Nasze analizy.
|
Do góry
|
|
|
|
#3986896 - 07/07/2010 00:43
[Re: dragon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Panowie - Niemcy - Anglia 4:1, Niemcy - Argentyna 4:0 ?!?!?! kurde wywalili i zdeklasowali druzyny o niezłej futbolowej historii, ileż można ?? doświadczenie uczy, że nie da się tak długo, no ale .... hmm dla przypomnienia wypowiedź tegoż samego usera przed meczem Argentyna - Niemcy: Niemcy nie będą mistrzami świata - bo uważam, że Brazylia jest lepsza od nich, Ba nawet Holandia jest lepsza od nich, bo nawet Argentyna z Maradona na ławce jest lepsza od nich. jak wiatr zawieje...
|
Do góry
|
|
|
|
#3987007 - 07/07/2010 01:31
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
Marzano popatrz obiektywnie na całe te piękne, długie, wysublimowane analizy - normalnie grać all-in, nie czekać, szkoda, że tak naprawdę "wróżka ośmiornica" bije na głowę wszystkie analizy cóż napisać, nie wiem, może widziałeś ME w koszykówce kiedy to Hiszpania przegrała pierwszy swój mecz z Serbią, ogólnie to ledwo wyszli z grupy i nagle po kilkunastu dniach mistrozstw okazało się, że są w finale i to z tą samą druzyną z którą grali na początku, roznieśli ich w pył. Tak Hiszpania miała słaby początek, sam po pierwszym meczu zastanawiałem się głęboko co to oznacza ale przeszli kolejną rundę, i kolejną, naoglądałem się już trochę mistrzostw w swoim życiu i na podstawie tego (moze tylko i wyłącznie) twierdzę, że wielokrotnie zdarzało się tak, że drużyna grającą na półgwizdka, przechodząca z trudem dalej (ale wciąż zwyciężająca) eliminowała tą, która błyszczała, która roznosiła przeciwników w pył itd. Uważasz że wygrają Niemcy - OK. Podałem Ci moją argumentację - najlepszy dla mnie finał - Hiszpania - Holandia.
|
Do góry
|
|
|
|
#3987683 - 07/07/2010 05:48
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/11/2003
|
Ośmiornica wskazała Hiszpanów. Dziękuję, do wiedzenia. a zdrowy rozsadek wkazuje szwabow ktorzy sa zdecydowanie w lepszej formie bardziej zgrani i bardziej agresywni.. przy takich atakach hiszpania nie utrzyma tepa a puyol jutro bedzie wypluwal pluca wiec pokusi sie o faul... za czym idzie zolta kartka,a potem czerwona Hiszpanie zdecdowanie bardziej wymecznii po lidze szwaby zagraja jutro odobry futbol imwypunktuja slizgajacych sie hiszpanow, po pierwszej polowie bedzie juz wiadomo kto gra o final ,
|
Do góry
|
|
|
|
|
|