#4019972 - 24/07/2010 18:12
Re: Liga Światowa 2010
[Re: kazow]
|
addict
Meldunek: 11/08/2008
|
Dla mnie kurs na Serbie @2,95 jest naprawde zadowalajacy.Buki nie doceniaja ich (chyba ze wzgledu na brak najwiekszej gwiazdy w zespole),a trezba przyznac,ze graja bardzo ladna siatkowke(minimalna przegrana z Brazylia oraz gladka wygrana z gospodarzami).Ruscy jak dla mnie mocna sa napaleni na final(jak na kazdym turnieju) i czesto sie spalaja w decydujacych meczach.Serbia bez zadnego nacisku,mysle ze moze sprawic dzisiaj niespodzianke. Co do drugiego meczu to no bet z mojej strony,obie ekipy nieobliczane w tym turnieju(szczegolnie Kuba),jesli mialbym cos stawiac to jakis hc set na Kube. Rosja- Serbia @2,95 5/10 Unibet
|
Do góry
|
|
|
|
#4019986 - 24/07/2010 18:18
[Re: Stik]
|
addict
Meldunek: 11/08/2008
|
Dla mnie kurs na Serbie @2,95 jest naprawde zadowalajacy.Buki nie doceniaja ich (chyba ze wzgledu na brak najwiekszej gwiazdy w zespole),a trezba przyznac,ze graja bardzo ladna siatkowke(minimalna przegrana z Brazylia oraz gladka wygrana z gospodarzami).Ruscy jak dla mnie mocna sa napaleni na final(jak na kazdym turnieju) i czesto sie spalaja w decydujacych meczach.Serbia bez zadnego nacisku,mysle ze moze sprawic dzisiaj niespodzianke.
Co do drugiego meczu to no bet z mojej strony,obie ekipy nieobliczane w tym turnieju(szczegolnie Kuba),jesli mialbym cos stawiac to jakis hc set na Kube.
Rosja-Serbia @2,95 5/10 Unibet @3,15 w Betsafe
|
Do góry
|
|
|
|
#4020377 - 24/07/2010 21:40
[Re: _Korver_]
|
stranger
Meldunek: 22/07/2010
|
Ja złapałem w fortunie Rosja-Serbia Over 182,5 @1.70 7/10
|
Do góry
|
|
|
|
#4021673 - 25/07/2010 16:38
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
Wczoraj tez zgodnie z planem Taki ciezki w typowaniu mial byc ten FF a okazuje sie wrecz przeciwnie - ba w kazdym meczu faworyt wygrywa. Dzis final Brazylia vs Rosja kursy z Sts'u 1,70-1,90 i mecz o 3 miejsce Kuba vs Serbia 1.62-2.02 Final raczej jedynie do ogladania, ewentualnie overek. W 2 meczu przy podobnych (nieco wyzszych miejmy nadzieje kursach u internetowych) Kuba win do gry.
|
Do góry
|
|
|
|
#4021702 - 25/07/2010 17:14
[Re: agr1]
|
a.k.a. "coolbet"
Meldunek: 28/05/2009
|
Trudno sie nie zgodzic ze ten turniej finałowy bardzo prosty wiec szkoda by bylo na koniec przegrac Mecz o 3 miejsce odpuszczam sobie ze wzgledu iz Kuba to bedzie juz zawsze dziwna druzyna Serbowie choc wczoraj pokazali ile im brakuje do Rosjan ( co bylo wiadome przed meczem ) to jednak mają 'zespoł', Kubanczycy niekoniecznie. Rok temu w Belgradzie w meczu o 3 miejsce malo co podjeli walke .... Za to final gram Najprawdopodobniej Rosja zagra dzis bez dwoch swoich pierwszych przyjmujacych z którymi tu przyjechala. Do kontuzjowanego w meczu z Wlochami Berezhko dołaczy wczoraj kontuzjowany w 3 secie Khtey. Jesli wychodzcy w pierwszym za Berezhko , Biryukov sprostal zadaniu w meczu z Kubą to wczoraj juz az tak dobrze nie wygladał . Do tego nieobecnosc Khtey'a a zastepujacego go Krasikova w kontekscie tak ciezkiego pod wzgledem 'gatunkowym' meczu jakim jest final wydaje sie sporym oslabieniem. ( Z Vissotto sprawa wyglada troche inaczej i jest duze prawdopodobienstwo ze dzis wystapi). Calego ataku Rosji sam Mikhajlov i 'srodek' nie pociagna na tyle by wygrac caly final. Murilo i Dante na swoich pozycjach stworzą przewage wystarczajaca do wygrania spotkania. Oczywiscie walka bedzie , ale finaly sa Brazyli :>
|
Do góry
|
|
|
|
#4036261 - 01/08/2010 11:56
[Re: Mr. Federer]
|
stranger
Meldunek: 31/07/2010
|
I jak po Lidze Swiatowej??? Mnie sie udalo wytypowac wszystkie 8 meczy ktore gralam dobrze CHociaz niektore wyniki wisialy na wlosku, jak chociazby Rosja-Wlochy, Brazylia-Argentyna (piecosetowe meczarnie Rosjan i Brazylijczykow). Nie typowalam dwoch ostatnich meczow, a wyniki byly do przewidzenia. Chociaz jak pomysle, to nie wiem , czy nie postawilabym na Kube w meczu o 3. miejsce. Ale to moze nie ze wzgledow czysto sportowych hahahahahahahahah
|
Do góry
|
|
|
|
#4037836 - 02/08/2010 07:17
[Re: ronaldinha]
|
!!Visca el Barça!!
Meldunek: 01/08/2006
|
I jak po Lidze Swiatowej??? Mnie sie udalo wytypowac wszystkie 8 meczy ktore gralam dobrze CHociaz niektore wyniki wisialy na wlosku, jak chociazby Rosja-Wlochy, Brazylia-Argentyna (piecosetowe meczarnie Rosjan i Brazylijczykow). Nie typowalam dwoch ostatnich meczow, a wyniki byly do przewidzenia. Chociaz jak pomysle, to nie wiem , czy nie postawilabym na Kube w meczu o 3. miejsce. Ale to moze nie ze wzgledow czysto sportowych hahahahahahahahah Witamy na pokładzie, ale tak na przyszłość ... ten temat to miejsce do analiz, a to o czym piszesz to ... musztarda po obiedzie. Ten post bardziej się nadaje na wpis do blogu, ale do tematu nic nie wnosi. Na szczęście już niedługo MŚ i będziesz mogła udowodnić swoją wiedzę. Pozdrawiam i powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|