Oprandi - Brandi 1 1.75
Hantuchowa - Stosur 2 2.51
Davydenko - Massu 1 1.65
Wawrinka - Seppi 1 1.62
Monfils - Murray 1 1.47
Grosjean - Ginepri 1 1.42
Simon - Rusedski 1 1.4
Kiefer - Melzer 2 2.08
Malisse - Monaco 2 2.42
Volandri - Pashanski 1 1.29
Wawrinka przegrał wygrany mecz, a Monfils zawiódł kompletnie. Przy Kieferze to ja dałem dupy, bo w ogóle nie wziąłem pod uwagę faktu, ze jest Niemcem - tak bym grał na odwrót
Ale i tak jest całkiem, całkiem
Parę typów teraz, reszta rano!
Jankovic - Sanchez/Lorenzo 2 2.16 Jankovic wygrała jeden mecz i nagle została faworytką meczu z całkiem nieźle dysponowaną Hiszpanką
Jelenka 2 2006 gra cieniuteńko i jest szansa, żeby na tym kryzysie jeszcze trochę zarobić!
C. Rochus - Nieminen 1 3.06 A dlaczego by nie
Jarrko w Barcelonie był naprawdę bliski pokonania samego Nadala, wydawało się wtedy, że forma jest!
Tymczasem tydzień w później doszedł owszem do 1/2, ale męczył zarówno z Pavelem, jak i z Waske, Vik urwał mu seta, a w półfinale Vliegen go zmasakrował!
W Rzymie rozniósł Groszak, ale Stepanek już łatwo go usadził.
W tym turnieju w I rundzie Sanguinetti też sprawiał mu problemy.
Rochusa zbytnio nie cenię, ot taki przeciętny rzemieślnik, ale ma w starciu z Finem dwa plusy: H2H 2:0 na swoją korzyść i ubiegłoroczny półfinał w Hamburgu, gdzie pokonał Venturę, Ljubego, Chelę i Gaudio!
Kurs taki, że nic tylko zaryzykować!
Robredo - Serra 1 1.47 Porażka z Rusedskim to był zwykły przypadek - słaby dzień Robredo i świetny tydzień Grega! Jutro Tommy to wyraźny faworyt.
Kiefer - Mirnyi 1 1.44 Clay, Niemcy, H2H 5:0 - nad czym się tu zastanawiać
Martwi strasznie zacięty bój miesiąc temu w Monte Carlo, ale raczej pewniaczek
Verdasco - Djokovic 2 2.33 Lubię Fenę, ale gra obecnie marniutko
Młody wilczek Djoko niejednego już przycisnął - Verdasco na US Open! Szanse 50/50, a kurs zawyżony na Djoko to spóbujemy!