Srebotnik - Santangelo 2 3.05
Granville - Pironkova 1 1.70
Razzano - Martinez-Granados 1 1.53
Santoro - Pavel 1 1.57
Tursunov - Robredo 1 1.88
I tak ma być codziennie
Na razie ok. 5% zysku w - byłoby dużo lepiej gdyby nie głupie wpady we wtorek.
Dajemy dalej
Dulko - Nakamura 1 1.60 Gisela w tym roku gra dosyć przyzwoicie, co prawda aż trzy razy przegrała, ale Stosur, Krajicek i Kirilenko to mocne rywalki. Japonka męczyła się w I rundzie z nieznaną Cornet, w Canberze przegrała z Peer, która we wtorek pokazała jak w słabej jest formie.
Krajicek - Mirza 1 1.65 Jedyny minus to fakt, ze Misa rozgrywa ostatnio bardzo dużo spotkań! Siostra Ryśka to chyba największy talent tej najmłodszej generacji, tak więc z grającą przeciętnie Sanią biorę ją od ręki!! Typ dnia!
Zi Yan - Bammer 2 2.71 Bammer jest brzydka, ale zagrać coś potrafi
Ograła już Chinkę w kwalach do US Open w zeszłym roku. Yan przegrała na poczatku roku z Haynes to i z Bammer może.
Ponadto zadziała moja teoria - efekt dołka po niespodziance tzw. efekt wielbłąda (garb, dołek, garb); ograła Dechy, to z Bammer bedzie mały kryzys.
Oczywiście ta zasada nie działa zawsze, ale wczoraj przeciw Pironkovej sprawdziła się w 100%.
Groenefeld - Sanchez-Lorenzo 2 2.76 Niemka w koszmarnej dyspozycji! Jedyne co mnie martwi to znowu efekt wielbłąda
Tylko, że on odnosi się właściwie tylko do młodych zawodniczek i zawodników, a Maria ma już 28 lat i mocną psychikę - jak to Hiszpanki
Bartoli - Vinci 1 1.35 Bartoli dwa razy z rzędu odpadała na AO w II rundzie, ale ze Schnyder i Kuznetsovą. Teraz ma okazję zajść dalej, zwłaszcza że ma w ręku wszystkie atuty!
Mirnyi - Sanguinetti 2 2.28 Obydwaj przerwali mało chlubne serie porażek na AO- Mirnyi 5, a Davide 6!! Trzeba grać Włocha, bo robi w tym roku lepsze wrażenie, a Max jak to na szlemie męczy koszmarnie. O mały włos już go nie stuknął Ancione, szkoda bo grałem Francuza z kursem 3.5
Delic - Healey 1 1.64 Dwaj betonowcy, Healey gra u siebie, ae ja mam znacznie lepsze zdanie o Delicu. Dobrą opinię potwierdził w meczu Staracem.
Verdasco - Vliegen 2 2.19 Vliegen w Chennai pokazał się świetnie, może forma jeszcze nie uleciała. Fena po US Open z Nieminenem stracił całe moje zaufanie na hardzie, tydzień temu dostał na betonie z Monaco!!
Horna - Phau 2 2.55 Bjorn na hardzie zarobił mi już sporo kasy jako underdog - liczę na kolejny raz! Niemiec ma bilans na hardzie 126-69 i na rozkładzie całkiem niezłe nazwiska - patrząc na 2005 rok to min. Ginepri, Lee, Koubek, Hernych, Spadea, Mayer, Serra.
Horna to dla mnie clayowiec, który na twardej nawierzchni szaleje tylko od czasu do czasu na amerykańskich turniejach. Z Monfilsem było coś nie tak, więc to raczej nie super-forma Luisa dała mu awans do II rundy.