Safin - O.Rochus 1 1.64
Sugiyama - Santangelo 1 1.88
Jankovic - Jackson 1 1.49
Bartoli - Morita 2 3.2
Nadal - Verdasco 1 1.32
Hewitt - Mirnyi 1 1.52
Blake - Ginepri 2 2.93
Monfils - Ljubicic 1 3.11
Typowanie typowaniem, analiza analizą, a szczęście i tak trzeba mieć
Mnie jakoś chwilowo opuściło:
- Jankovic miała wygrany mecz, ale jednak zeszła z kortu pokonana
- Safin przy stanie 6-4, 1-0 miał 10!!! break-pointów!!! Oczywiście żadnego nie wykorzystał, a potem to już popłynął.
- Ginepri miał ok. 15 BP; Blake trzy razy mniej a mimo to on częściej przełamywał rywala...
Bywa
Na całe szczęście pozbyliśmy się chyba kolegi zamłyna, zwłaszcza po tym jak z jego 5 propozycji trafiła jedna...
Nawet tak marny typer jak ja ma lepsze wyniki
Dziękuję modom za wyczyszczenie tematu, a wszystkim piszącym za dobre słowa i poparcie
Wiem doskonale, że moja skuteczność na kolana nie powala, ale jednak zdecydowana większość dokłada do tego biznesu (bo inaczej buki zwinęłyby interes
) tak więc i tak nie ma się czego wstydzić!
Pinnacle nie ma jeszcze kursów, tak więc posiłkuję się WillHillem! Analizy podam teraz, a kursy z Pina uzupełnię jutro.
Birmingham odpuszczam! Mężczyzna nigdy nie zrozumie w pełni kobiety, ale tenistki w tym tygodniu są dla mnie absolutnie nieodgadnione
Może jeszcze jutro zmienię zdanie!
Kusi trochę Santoro, ale nie za wiele wiem na razie o formie Berdycha - NO BET!
Nadal-Hewitt - tu można rzucać monetą! Kangur jak na swoje możliwości grassowe gra bardzo słabo, a Rafa po świetnym meczu z Fishem zagrał fatalnie z Verdasco!
Co zrobi jutro - nie mój problem
NO BET!
A o to co gramy:
Haas - Soderling 1 W tym roku grali już ze soba dwa razy - na clayu wygrał Szwed (ale po kreczu), a na indoor hardzie Niemiec - obydwa mecze gładziutko.
Teraz mamy jednak trawkę, Niemcy i faworyta Haasa! Robina widziałem w akcji z Schuettlerem i niczym nie zachwycił - to Rainer był słabiutki.
Vliegen - Mayer 2 Nie wiem jak było z Phauem, ale z Nieminenem wynik jest mylący. To nie był wcale wyrównany mecz - na korcie istniał tylko Mayer! Walił po autach, ale jak trafiał to Fin nie miał wiele do powiedzenia. Florian grał ze sobą i po walce wygrał
Niemiec ma świetne predyspozycje do gry na trawie; w meczu z Finem przy siatce był zabójczy!
Vliegen nie powinien stawić większego oporu niż Jarkko!
Blake - Monfils 2 Monfils jako underdog to kopalnia złota
Czytając forum widzę, że wielu nie przepada za Gaelem, ale obecnie to zdecydowanie mój ulubiony gracz!
Zawsze walczy, nie wścieka, emocje rozładowuje uśmiechem, bawi się grą i widać, że dla niego to ciągle jest głównie zabawa, a nie zawodowy sport! Wnosi pewien powiew świeżości do dyscypliny, a odrobina luzu na pewno się tenisowi przyda
Szykuje się jutro ładne spotkanie, także jako rewanż za French Open! Na trawie Gaelowi będzie jednak jeszcze łatwiej niż na clayu.
Tursunov - Henman 2 Z całego serca życzę Heńkowi (choć za nim zbytnio nie przepadam), żeby wreszcie przełamał kompleks Rosjanina.
Szykuje się ostra walka, ale obecna forma chyba lepsza u Tima i niech wreszcie wygra!
Marzy mi się finał Monfils-Henman
Flegma vs. żywioł - ale by się działo
Wbrew pozorom szanse są na to dosyć spore!
Poza tym jutro o 21 Mexico, Mexico rarara
Mam nadzieję, że nie wezmą przykładu z Portugalii i zdemolują Angolę, bo wtedy remis w ostanim meczu może dac nawet pierwsze miejsce w grupie!
A wolałbym na Argentynę troszkę dłużej poczekać
Niemcy, Czechy, Szwajcaria i Meksyk - po odpadnięciu Polski tyle mi zostało do kibicowania