Volandri - Grosjean 1 1.54
Medina-Garigues - Sugiyama 1 1.51
Zvonareva - Dechy 1 1.68
Acasuso - Ljubicic 1 1.67
Santoro/Zimonjic - Fyrstenberg/Matkowski 2 2.25
Pennetta - Castano 2 2.31
Co za dzień
Nie mogę wyjść z podziwu jak swoje mecze przegrali Volandri i nasz debel!!
Srebotnik - Jankovic 2 2.43 A może Jankovic jednak wróciła choć troche do formy? Pokonanie Lichy i Sanchez-Lorenzo pozwala nam tak myśleć! Ponadto panie grały ze sobą tydzień temu i wygrała Srebotnik, a ja zauważyłem że u pań w takich sytuacjach bardzo często wychodzi po 1:1
Kurs ciekawy, Jankovic potencjał ma, a Srebotnik w wybitnej formie nie jest - spróbujemy!
W. Williams - Schnyder 2 2.58 Liczę na pierwszą wygraną Patty w starciu z Amerykanką, bo okazja jest dobra. Panie grają na ziemi, a Venus to już nie ta tenisistka co kiedyś!
Patty gra ostanio dobrze; w Warszawie moim zdaniem zagrała na pół gwizdka, a wtopa z Na Li to wypadek przy pracy.
Kurs ciekawy, warto zagrać!
Pennetta - Medina-Garigues 2 2.07 Gdy cały sportowy świat obserwował finał Ligi Mistrzów ja (chyba jako jedyny
) skusiłem się na mecz Castano-Flavia. Masa błędów, fatalny poziom - tragedia. W pewnym momencie gdy Flavia zagrała niezły backhand wzdłuż linii cieszyła jakby wygrała Szlema!
Może trafiłem na zły dzień Włoszki, ale po tym co widziałem nie mogę się powstrzymać od grania przeciwko niej. Ponadto Medina już raz ją ograła na ziemi i to też we Włoszech!
Stepanek - Soderling 1 1.69 Jak na razie na ziemi Radek robi dobre wrażenie, zaufam mu jutro
Simon - Mirnyi 1 1.58 Koniec wygłupów Maxa! Zachciało mu się zostać królem ziemi, czy co?? Chociaż finał w Paryżu Mirnyi-Rusedski byłby ciekawym doświadczeniem
Gonzales - Verdasco 1 1.42 Dalej zaryzykuję stwierdzenie, że Fena nie jest w dobrej formie!
Davydenko - Nieminen 1 1.65 Dla mnie Mikołajek jest na dzień dzisiejszy wyraźnie lepszy od Fina!
W meczach Acasuso, Hingis, Kuzy, Clijsters i Elenki poczekam na handi! Bez względu na to zagram te mecze i tak w jakichś zestawach.