Ja jeszcze trafiłem dokładny wynik Portland 106-92 @1500
I kto jest fajny ?
Mniejsza...
Na dziś widzi mi Nets (1.65) i Memphis (1.70). Te dwa bety planuje solidniej zagrać, chociaż rozsądnie to jednak pierwsze mecze. Misie nie przegrały ani jednego spotkania w preseason do tego na prawdę to jest bardzo mocny zespół, który moim zdaniem może wygrać z każdym. Praktycznie pierwsza piątka moim zdaniem nie ma słabych stron tak jak np. ma wiele lepszych drużyn na pojedynczych pozycjach. Czy jest lider ? Jest Gay. Poprawili obronę, a Atlanta ? Moim zdaniem słabsza niż ostatnio, bo jak wiadomo kto się nie rozwija ten się cofa. Niezrozumiały kontrakt dla JJ, Bibby się już kończy, a Williams jest dla mnie cienki. Do tego to zespół własnej hali. Dla mnie dobry kurs na Memphis Grizzlies.
Nets to czuje zaskoczy ostro. Tak sobie wczoraj wspominałem o PO, że mają szanse. Nie zagra dziś Troy, ale to rodzi szanse dla wielce utalentowanego Favorsa. Harris powinien rozwinąć skrzydła, teraz już nie będą oddawać spotkań. Brook Lopez to przedstawiać nie trzeba i wsparcie doświadczonego Outlawa. Doszedł super strzelec Morrow. Nie wiem jeszcze jak wygląda zgranie, ale po takim kursie do tego z osłabionym Detroit, które szykuje się na najsłabszy zespół obok Toronto w swojej konferencji. Niby tam są nazwiska, chociaż w większości już wypalone. Raczej mówi się, że powalczą o dobrego drafta niż PO. Stuckey to raczej tylko dobry do fantasy i nabijania cyferek, bo umiejętności ma słabe. Niby te stare karty i w sumie szeroka ławka mogą odpalić, ale czarno to widzę.
Myślę, że jeszcze coś dorzucę