#423287 - 14/10/2005 17:40
Re: Wybory Prezydenckie - II Tura
|
veteran
Meldunek: 23/02/2005
|
Quote:
Kurski jeśli zrobiłeś to celowo , to jesteś genialny......
To samo pomyslalem
|
Do góry
|
|
|
|
#423288 - 14/10/2005 17:43
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
Józef Tusk, dziadek kandydata na prezydenta miedzy sierpniem a październikiem 1944 roku został wcielony do Wehrmachtu - poinformowały Fakty TVN. Nirtz...to teraz zgodnie ze swoim przeświadczeniem pojedź ładnei po TVNie że zakłamana neiobiektywna stacja bo oczerniła Kaczyńskiego Kurski kłamał powiedział że to nei dziadek tylko brat dziadka służył
|
Do góry
|
|
|
|
#423289 - 14/10/2005 17:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
Wojenne losy Józefa Tuska 14.10.2005 19:18(aktualizacja 19:38) Donlad Tusk był zaskoczony tymi informacjami / INTERIA.PL Dziadek kandydata na prezydenta Donalda Tuska pod koniec wojny był wcielony do Wehrmachtu. (..) Według informacji Telewizji Polskiej i TVN, dziadek Donalda Tuska, Józef, na początku wojny trafił do niemieckiego obozu. Na przełomie sierpnia i października 1944 r. został wcielony do Wehrmachtu. (...) Sam Donlad Tusk był zaskoczony tymi informacjami. Wcześniej sztab wyborczy kandydata PO zaprzeczał, jakoby którykolwiek z dziadków Tuska służył w Wehrmachcie. Informację o tym, jakoby dziadek Tuska służył w niemieckiej armii podał w wywiadzie dla tygodnika "Angora" Jacek Kurski ze sztabu wyborczego kandydata na prezydenta Lecha Kaczyńskiego. W wywiadzie Kurski powiedział m.in., że "poważne źródła na Pomorzu mówią, że dziadek Tuska zgłosił się na ochotnika do Wehrmachtu". //... i wszystko jasne jako ze ta sprawa bardzo zaszkodziła Lechowi Kaczyńskiemu, Tusk postąpiłby honorowo gdyby WYCOFAŁ SIĘ Z KANDYDOWANIA to dobrze że prawda wyszla tak szybko, po wczorajszej debacie i tym szanse Kaczyńskiego ciągle istnieją
|
Do góry
|
|
|
|
#423290 - 14/10/2005 17:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
Quote:
Józef Tusk, dziadek kandydata na prezydenta miedzy sierpniem a październikiem 1944 roku został wcielony do Wehrmachtu - poinformowały Fakty TVN.
Nirtz...to teraz zgodnie ze swoim przeświadczeniem pojedź ładnei po TVNie że zakłamana neiobiektywna stacja bo oczerniła Kaczyńskiego
Kurski kłamał powiedział że to nei dziadek tylko brat dziadka służył
brat dziadka służył, siostra zwiewała na Gustlofie, okazuje się że dziadek też służył, oglądałem TVN, nic z tego materialu nie zrozumialem, wątpie żeby ktos zrozumiał, na TVP powiedzieli jasno: dziadek Tuska slużył w Wehrmachcie
|
Do góry
|
|
|
|
#423291 - 14/10/2005 17:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Mam małe pytanko: Dzisiejsze główne wydanie Faktów TVN oglądałem dość pobieżnie, jako że równolegle w pomieszczeniu obok przygotowywałem sobie obiadokolację. W tym co widziałem nie zarejestrowałem aby było powiedziane o tym kogo w II turze wyborów poprze PSL. No więc jak vyło, mówili o tym czy nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#423292 - 14/10/2005 17:55
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#423293 - 14/10/2005 17:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Quote:
PSL poprze Kaczkę.
Podobno będzie zakaz trzymania kaczek poza kurnikiem
|
Do góry
|
|
|
|
#423298 - 14/10/2005 18:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
2. Zasady forum, których złamanie grozi ostrzeżeniem . 3 ostrzeżenia oznaczają permanentny ban na forum (patrz pkt 7.):
I. Zabrania się wulgarnych wypowiedzi. Wszelkie posty ubliżające, pełne wulgarnych wypowiedzi będa kasowane. II. Zabrania się treści godzących w narodowość, pochodzenie i światopogląd. Wszelka dyskryminacja nie będzie tolerowana. Dotyczy to także tzw. "Avatarów".
I przy okazji zrób coś z brakiem możliwości edycji.
|
Do góry
|
|
|
|
#423300 - 14/10/2005 18:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Jak widać PiS oraz Kaczyńscy to śmiecie. Trafniejszego określenia chyba nie ma.
Jeśli oni wynajmują jakąś kancelarię za granicą i płacą niemieckim prawnikom by szukali haków na Tuska, przepraszam... nie na Tuska, na DZIADKÓW Tuska, to co tu więcej mówić? Jest pan po prostu gówno wartym śmieciem, panie Kaczyński. Dlatego wcale mnie nie dziwi, że tego śmiecia popiera pseudo-katolicka rozgłośnia radiowa, do tego wspierana przez Kreml.
Conrad spokojnie,Twój kaczor(Donald) wygra. Wpadka z Wermachtem to małe piwo,to przeciez zasłuzona organizacja,nawet Papa tam służył,tak wiec dziadek tego rachityka Tuska winien byc...rozgrzeszony
A propos śmiecia...skoro zacząłes.
Dla mnie śmieciem jest ten,który ze wzgledów koniunkturalnych zawiera sakrament małżenstwa. Papier z USC juz nie wystarczy,trzeba komedie robic i z siebie bałwana. Wstyd...Tasak,wstyd
Reasumujac. Wybór pomiedzy syfem a tryprem,a który jest który niech juz kazdy sam dopasuje
Poniewaz dyskusja o polityce za posrednictwem netu to czyste wariactwo ,zycze wszystkim dystansu,spokoju i odrobiny humoru....wszak juz niedługo bedzie naprawde śmiesznie.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#423301 - 14/10/2005 18:50
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
tomo, wlasnie conrad powinien sobie ostrzezenie przyznac podali w faktach ze kalinowski poprze lecha
|
Do góry
|
|
|
|
|
|