#4238019 - 17/11/2010 02:05
Re: Siatkówka [717]
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
1-3 Trento, Cuneo, Zenit Co nie zmiania faktu, ze Dynamo tez pewnie gdzies daleko zajdzie. Nie ma co oceniac druzyny po 1 secie Sklad jest, w lidze tez sobie pogrywaja, wiec i w LM trzeba sie z nimi liczyc (jak zwykle). a Skra to co? czwarta
|
Do góry
|
|
|
|
#4238020 - 17/11/2010 02:06
[Re: craax]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/03/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4238021 - 17/11/2010 02:06
[Re: karuzel1122]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
Bez obrazy ale Jastrzębski węgiel nie ma szans. Ich skład jest słaby. Wystarczy spojrzeć na wyniki i miejsce tego zespołu w plus lidze żeby stwierdzić że raczej nie wyjdą z grupy. Skra nic szczególnego i raczej wątpię w coś wielkiego. Zwłaszcza libero skry kuleje a to poważne osłabienie tego zespołu. Zresztą mecze skry podejrzewam będą wyglądać z silniejszymi przeciwnikami tak samo jak z resovią czyli bezradność skry. Należy zwrócić uwagę na cuneo , chodź nie przyglądałem się temu zespołowi w tym sezonie. W tamtym sezonie odebrali mistrzowską koronę wielkiemu Trentino. Podsumowując , moim zdaniem LM w tym sezonie będzie na niezłym poziomie a polskie zespoły mogą w tegorocznej lidze nic nie zwojować a nawet się skompromitować.
|
Do góry
|
|
|
|
#4238023 - 17/11/2010 02:06
[Re: anfa_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
tak patrząc co ten ciekawy skład Jastrzębia gra w lidze to nie wiem czy mogą coś zdziałać. tego Divisa jak co kolejkę będzie Rusek z Hardym zasłaniać w przyjęciu to daleko nie zajadą. Wyszedł im mecz z Zaksą i tyle wszystkiego jak dotąd. Tu się zgodzę z kolegą. Węgiel moim zdaniem nie ma czego szukać w LM.
|
Do góry
|
|
|
|
#4238024 - 17/11/2010 02:07
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Bez obrazy ale Jastrzębski węgiel nie ma szans. Ich skład jest słaby. Wystarczy spojrzeć na wyniki i miejsce tego zespołu w plus lidze żeby stwierdzić że raczej nie wyjdą z grupy. Skra nic szczególnego i raczej wątpię w coś wielkiego. Zwłaszcza libero skry kuleje a to poważne osłabienie tego zespołu. Zresztą mecze skry podejrzewam będą wyglądać z silniejszymi przeciwnikami tak samo jak z resovią czyli bezradność skry.
wedlug tego co widzialem w wykonaniu Węgla to jestem sklonny napisac, ze z grupy awansuja spokojnie, taki ze mnie ryzykant
|
Do góry
|
|
|
|
#4238027 - 17/11/2010 02:08
[Re: 19marcin08]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Chyba warto Zenit na wieczór -1.5? na spokoju chociaz jakby spojrzec z drugiej strony to maja tak latwa grupe, ze moga sobie na wyjazdach poprzegrywac troszke
|
Do góry
|
|
|
|
#4238032 - 17/11/2010 02:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
Nie no w tym roku ta Liga Mistrzów raczej wykiszona i słaba , więc Dinamo może też się tam załapać na pudło Ale Skra ich ogra czy ja wiem czy "wikiszona" Zenit, Cuneo, Trento, Skra, Fredki, Lokomotiv B, Sisley, Dinamo, Knack -> mają mocne sklady Noliko, Tours, Fener, Jastrzebie, Bled -> maja ciekawe sklady Bez obrazy ale Jastrzębski węgiel nie ma szans. Ich skład jest słaby. Wystarczy spojrzeć na wyniki i miejsce tego zespołu w plus lidze żeby stwierdzić że raczej nie wyjdą z grupy. Skra nic szczególnego i raczej wątpię w coś wielkiego. Zwłaszcza libero skry kuleje a to poważne osłabienie tego zespołu. Zresztą mecze skry podejrzewam będą wyglądać z silniejszymi przeciwnikami tak samo jak z resovią czyli bezradność skry. Należy zwrócić uwagę na cuneo , chodź nie przyglądałem się temu zespołowi w tym sezonie. W tamtym sezonie odebrali mistrzowską koronę wielkiemu Trentino. Podsumowując , moim zdaniem LM w tym sezonie będzie na niezłym poziomie a polskie zespoły mogą w tegorocznej lidze nic nie zwojować a nawet się skompromitować. co Ty pieprzysz?!
|
Do góry
|
|
|
|
#4238035 - 17/11/2010 02:10
[Re: Wojtas_]
|
Carpal Tunnel
|
Bez obrazy ale Jastrzębski węgiel nie ma szans. Ich skład jest słaby. Wystarczy spojrzeć na wyniki i miejsce tego zespołu w plus lidze żeby stwierdzić że raczej nie wyjdą z grupy. Skra nic szczególnego i raczej wątpię w coś wielkiego. Zwłaszcza libero skry kuleje a to poważne osłabienie tego zespołu. Zresztą mecze skry podejrzewam będą wyglądać z silniejszymi przeciwnikami tak samo jak z resovią czyli bezradność skry.
wedlug tego co widzialem w wykonaniu Węgla to jestem sklonny napisac, ze z grupy awansuja spokojnie, taki ze mnie ryzykant Porażka w ostatniej kolejce z delectą 3:1 raczej nie potwierdza twojego entuzjazmu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4238038 - 17/11/2010 02:11
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
1-3 Trento, Cuneo, Zenit Co nie zmiania faktu, ze Dynamo tez pewnie gdzies daleko zajdzie. Nie ma co oceniac druzyny po 1 secie Sklad jest, w lidze tez sobie pogrywaja, wiec i w LM trzeba sie z nimi liczyc (jak zwykle). a Skra to co? Wysoko moze i dojda, ale nie top3 Moze gdyby nie Nawrocki hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#4238054 - 17/11/2010 02:16
[Re: anfa_]
|
Carpal Tunnel
|
Nie no w tym roku ta Liga Mistrzów raczej wykiszona i słaba , więc Dinamo może też się tam załapać na pudło Ale Skra ich ogra czy ja wiem czy "wikiszona" Zenit, Cuneo, Trento, Skra, Fredki, Lokomotiv B, Sisley, Dinamo, Knack -> mają mocne sklady Noliko, Tours, Fener, Jastrzebie, Bled -> maja ciekawe sklady Bez obrazy ale Jastrzębski węgiel nie ma szans. Ich skład jest słaby. Wystarczy spojrzeć na wyniki i miejsce tego zespołu w plus lidze żeby stwierdzić że raczej nie wyjdą z grupy. Skra nic szczególnego i raczej wątpię w coś wielkiego. Zwłaszcza libero skry kuleje a to poważne osłabienie tego zespołu. Zresztą mecze skry podejrzewam będą wyglądać z silniejszymi przeciwnikami tak samo jak z resovią czyli bezradność skry. Należy zwrócić uwagę na cuneo , chodź nie przyglądałem się temu zespołowi w tym sezonie. W tamtym sezonie odebrali mistrzowską koronę wielkiemu Trentino. Podsumowując , moim zdaniem LM w tym sezonie będzie na niezłym poziomie a polskie zespoły mogą w tegorocznej lidze nic nie zwojować a nawet się skompromitować. co Ty pieprzysz?! Oglądałeś mecz z Resovią ? Młody libero skry otrzymał najniższe noty na boisku i był oceniony jako najsłabszy punkt tego zespołu. Resovia nawet nie starała się nic kombinować wystarczyło ustrzelić zatorskiego a on i tak nie mógł nawet najłatwiejszych piłek dograć. Więc wątpię żeby z silnymi przeciwnikami w LM wyglądało to lepiej. Jak nie śledzisz siatkówki i dokonań poszczególnych zespołów to się nie odzywaj tylko milcz !!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#4238055 - 17/11/2010 02:16
[Re: Cendruś]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Cendrus jak Ty mnie teraz zaimponowales akcesoriami kibica, jak Tys to uniosl wszystko i ubral wlasnie też chciałem pisać, że sie obwiesił jak choinka kibic Skry z krwi i kości od 3ciego seta Skra-Dinamo juz nie mialem tego stroju. Chodzilem z tubami Dinama, koszulce Dinama i szaliku Dinama i pozniej tak na miasto hahaha. Trafilismy do 'Czekolady' a tam wzieli mnie za Rosjanina i miedzy innymi Joanna Kaczor stawiala mi kolejeczki haha :D, Piekny turniej, piekna noc tylko bukmachersko bylem sporo w plecy na tym weekendzie bo wierzylem w Skre w 1/2 i pozniej z Bledem na 3-0 , oba typy umarly z Giertyszkiem mecze oglądałem na trybunach, ale że Ty się nie odezwałeś
|
Do góry
|
|
|
|
|
|