WBA - Man Utd WBA rozczarowuje nas ostatnio.Gabriel Tamas i Gonzalo Jara z powodu kartek nie zagrają.Jonas Olsson w dalszym ciągu kontuzjowany jest.Pod znakiem zapytania występ Paula Scharnera.Cieszyć szkoleniowca może powrót po kartkach Chrisa Brunta.
Diabłom ostatnio nie wiedzie się.Mecz z Birminghamem potwierdził,że jest coś nie tak.Nani ponoć powraca do kadry.W dalszym ciągu niedostępni : Paul Scholes, Owen Hargreaves, Ji-Sung Park, John O’Shea oraz Antonio Valencia.
WBA za słaba na ekipę Czerwonych Diabłów jest.Ile razy będzie nas ekipa Fergusona rozczarowywała w Nowym Roku
Sądzę,że ten rok dla nich będzie udany.Kochają grać z ekipą WBA.Myślę,że dziś na wyjazdach.Inna sprawa rewanż za to 2-2 w tym sezonie.Z pewnością wielu z Was pamięta 2-0 a tu 2-2
Dzisiaj MU 100 da z siebie.Nie wiem co lepsze over 2.5 czy hc -1 MU.
Do wyboru do koloru.Kurs na zwycięstwo gości póki nie schodzi z 1.5 grać !
Birmingham City - ArsenalDzięki pomocy sędziemu zremisowali mecz z MU! Kto oglądał wie o co chodzi.
Alex McLeish ma wystawić ten skład co przeciwko ekipie MU.
Arsenal rozczarował nas! W przewadze zremisować spotkanie
Może pan Arsene w końcu obudzi się.Przesadził nieco z wyjściową jedenastką w poprzednim spotkaniu.Diaby wypadł z kadry na m-c.Cieszyć powinien sympatyków Gunners powrót Fabregasa.
Arsenal myślę,że nie warto tykać.St.Andrews Stadium trudnym terenem jest.Inna sprawa wiemy jak Kanonierzy tam grali.
Myślę,że lepiej BTS zagrać.Jak widzimy w poprzednie starcia BTS był.Zresztą Arsenalu defensywa i bramkarz do wymiany!Wolałbym Wojtka w bramce aniżeli Łukasza.Birmingham znów 1-4-5-1.Larsson doskonale zna Arsenal.Birmingham nie najgorzej zresztą zaprezentował się z MU.Może znowu sędzia pomoże ?
I taka mała ciekawostka dla graczy lubiących live !
W 3 z 4 ostatnich spotkań pomiędzy B'hamem a Arsenal na St.Andrews na w 90 minucie padała bramka dla gospodarzy!
Tottenham - FulhamKoguty wspaniale prezentują się w tym sezonie.Gallas ma zastąpić Kaboula dzisiaj.Defoe jeszcze za kartki musi pauzować.Występ Robinhooda pod znakiem zapytania.
Fulham wreszcie odniosło zwycięstwo na wyjeździe
Mark Schwarzer bierze udział w Asian Cup.Dembele dalej kontuzjowany.
Kurs na zwycięstwo za niski jest! Owszem h2h po stronie Kogutów.
Myślę o bramce gości.Gomes sporo błędów popełnia.Zresztą Koguty ostatnio tracą bramki w lidze.Newcastle miało wiele sytuacji.
Jakby nie patrzeć derby więc bet możliwy.
West Ham - WolverhamptonPrzed nami spotkanie o ''6'' punktów.
West Ham od trzech spotkań niepokonany
Młoty wywarły na mnie wrażenie w poprzednim spotkaniu z Evertonem.
Carlton Cole już w pełni sił.Występ Ben Haima pod znakiem zapytania.
Wilki dały lekcję L'poolowi
Outsider potrafił ograć taką markę na wyjeździe
Mick wystawi ten sam skład.
Obydwa zespoły w dole tabeli znajdują się.Doskonale wiedzą o co jest mecz
Gospodarze z pewnością ofensywnie zagrają.Wilki w ofensywie również nie najgorsze.
BTS niewykluczony
Stoke - EveronRobert Huth za kartki pauzuje.Powracają Matthew Etherington
i Jon Walters.
Everton fatalnie zagrał w meczu z Młotami.Ale mnie zastanawia gdzie Moyes ma oczy
Pod znakiem zapytania występ Jagielki i Heitingi.Cahill jeszcze jest dostępny.Anichebe dalej za kartki pauzuje.
Lepiej omijać to spotkanie! Jeśli Stoke zagra tak jak z Fulham Everton nie przegra niewykluczony.
Sunderland - BlackburnŹle się dzieje w Sunderland.Pod znakiem zapytania występ Cattermole,Gyana i Onuoha.Wellbeck już w pełni sił.
Blackburn bez szkoleniowca daje radę ! Robinson kontuzjowany
Kalinic i Salgado z powodu kartek nie zagrają.Nie wykluczone,że Samba zagra
Jak widzimy niewykluczone ubytki w kadrze Black Cats.Blackburn pokazał,że potrafi grać na wyjazdach.Jeśli miałbym zagrać X2.
L'pool - BoltonL'pool nie istnieje
To co zagrali z Wolves .... masakra
Niech Roy rezygnuje z posady wreszcie !
Pod znakiem zapytania występ Joe Cole'a.
Bolton słabeuszem nie jest
Robinson z powodu kartek nie zagra,pod znakiem zapytania występy Holdena i Steinssona,Chung dalej w Asian Cup.
Co tu grać. Mecz z udziałem L'poolu nie da się oglądać.Gerrard gra a oni dalej nic.
Bolton jak już wspomniałem nie słabeusz.
Chelsea wygrała z nimi jedynie 1-0, co L'poolu zrobi
Kurs na L'pool 1.7 padam
Sądzę,że Bolton +0.5,+1 warty gry
Man City - B'ckpoolCitizens no 1
Tevez od pierwszych minut
B'ckpool nieobliczalna ekipa.Adam powraca do kadry.
Grandin dalej kontuzjowany.
Co pisać
Nic innego nie pozostaje jak zagrać wygraną gospodarzy.Lepsi i co więcej się rozpisywać.