#4313797 - 23/12/2010 00:53
Re: Konkurs NBA 2010/2011 Tabela
[Re: Marian]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
no trochę długo mi z tym zeszło dzisiaj, ale jeszcze musiałem w trakcie dwie inne rzeczy zrobić ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) W konkursie zmiany, mianowicie Młody z 4 miejsca wskoczył na fotel lidera ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) dla niego Dotychczasowy lider olopatronat niestety zanotował duży spadek (wylądował ostatecznie na 6 pozycji, ale cały czas ma kontakt z czołówką) Pozytywne zaskoczył Kieras, który z 9 pozycji (-317), awansował na miejsce tuż za podium (297) ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Na samym dnie Manchild, który po ostatnim udanym tygodniu, niestety zanotował masakryczny spadek formy ( z -372 na -1465) ![](http://images43.fotosik.pl/480/c851c120611fbeb7.jpg)
|
Do góry
|
|
|
|
#4400583 - 25/01/2011 21:07
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Po dłuższej przerwie, wracamy z tabelą ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) W tym czasie działo się dużo ciekawego, oj dużo ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Dotychczasowy lider, Młody jak trafnie zauważył Fanatyk miał awarię, dlatego spadł aż na 7 miejsce, ale znając możliwości tego gracza nie powiedział On jeszcze ostatniego słowa ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Na czoło peletonu wysunął się Brator, ale tuż za nim jest Fanatyk i to właśnie ta dwójka w tej chwili rozdaje karty ![ooo ooo](/forum/images/graemlins/default/eek.gif) W dalszej kolejności mamy dwie grupki pościgowe, w pierwszej jest Kieras i pill, a w drugiej Młody,Grey no i moja skromna osoba ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Na dnie bez zmian, ostatnią lokatę upodobał sobie Skiper, no ale gracz ten jeszcze nie jest nawet na półmetku, tak więc jeszcze wszystko przed nim W razie jakichkolwiek pomyłek, proszę o wpis w odpowiednim temacie. pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4410802 - 29/01/2011 22:41
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
A jednak byłem zmuszony dzisiaj zrobić tabelę, ponieważ wieczorem mam imprezkę syto zakrapianą, tak więc jutro bym nie dał rady ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) A w tabeli bez zmian, na czele rozpędzony Brator, który powiększył przewagę nad Fanatykiem, ten zaś nie wytrzymał tempa i został dogoniony przez piil-a (w tym miejscu muszę przeprosić Cię za błąd w pisowni w tabeli, następnym razem poprawię to) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) i Kierasa, a także świetnie spisującego się ostatnio Mariana ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Miejmy nadzieję, że po raz kolejny grupka pościgowa pokaże swoją siłę i uda im się wspólnie dogonić rewelację tego sezonu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Z ciekawostek warto wspomnieć jeszcze, że Skiper przekroczył jako pierwszy granicę 2000pkt, niestety na minusie pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4418621 - 01/02/2011 15:25
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Kolejna aktualizacja ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) z ciekawostek: cały czas prowadzi z dużą przewagą Brator tempa nie wytrzymał Kieras Młody złapał drugi oddech wielki powrót Fana ciąg dalszy bardzo dobrej formy Mariana (czyli mnie) na dnie bez zmian, rządzi Skiper pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4443988 - 10/02/2011 20:21
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Witam, czas na nową tabelę: Bardzo proszę o sprawdzenie swojej numeracji, ponieważ u dwóch lub trzech osób się nie zgadza (chodzi o +/- 1). Sprawdźcie czy się nie pomyliliście, bo mnie wychodzi tak jak jest w tabeli. Z kolei jeśli Wam po sprawdzeniu wyjdzie inaczej, to bardzo proszę o poinformowanie mnie o tym w temacie dyskusja (wtedy prześledzę jeszcze raz typy od ostatniego uaktualnienia) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Na czele bez zmian, prowadzi Brator, który powiększył przewagę na resztą! Świetną formą błysnął Kieras i to teraz On jest na II pozycji, tuż za nim Marian ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Warto odnotować złą passę Fanatyka i Okiego! Na dnie bez zmian, rządzi i dzieli Skiper ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4458507 - 16/02/2011 15:16
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4458513 - 16/02/2011 15:24
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Jak łatwo zauważyć ostatnie typy czołówki to jakaś MASAKRA ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Najwięcej stracił świetnie ostatnio spisujący się Kieras. Liderem bez zmian jest Brator, jednak jego przewaga minimalnie stopniała ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Zwycięzcą ostatnich dni jest Młody, który nie typował, a co za tym idzie nie stracił żadnych punktów, czyżby taktyka Gniewnego polegała na "niech się inni teraz wystrzelają, a ja zrobię długi finisz"? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) kto wie kto wie... Na dnie, króluje cały czas Skiper ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) ---------------------------------------- w razie błędów, proszę pisać w odpowiednim temacie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4516024 - 09/03/2011 20:17
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
No i kolejne podsumowanie, będę starał się częściej robić, bo jesteśmy już na finiszu zabawy ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Jeśli chodzi o czoło tabeli, to nie będę się rozpisywał, cały czas prowadzą Ci sami zawodnicy (jedynie nastąpiła mała zamiana w miejscach). Jednakże moją uwagę zwrócił juancarlos, który notuje ostatnio świetne wyniki i jak tak dalej pójdzie, to może jeszcze się włączyć do walki o medale ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) No i na sam koniec zostawiłem wiadomość dnia, mianowicie Skiper opuścił ostatnią pozycję ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Na samym dnie w tej chwili jest przeżywający zadyszkę Oki, ale to jest walczak, tak więc na pewno będzie bił się ze Skiperem o tą przedostatnią lokatę pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4571337 - 31/03/2011 17:42
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Już tylko pech może odebrać zwycięstwo Kierasowi w konkursie, przewagę ma na tyle dużą że kontroluje sytuację, ale... no właśnie jest jeszcze piil, tylko pytanie czy postawi wszystko na jedną kartę i będzie atakował Kierasa, czy może zadowoli się II miejscem i da bardziej asekuracyjne typy, aby móc spokojnie przeskoczyć Fanatyka ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Jedno jest pewne, ostatnia noc typowania będzie jak partia szachów, każdy będzie wyczekiwał ruchu przeciwnika. Szkoda że z rywalizacji o zwycięstwo całkowicie odpadł Fanatyk było by jeszcze ciekawiej (niestety NY Knicks dali dupy i nie spełnili wymaganego hc). Wiemy już też że 4 miejsce zajął Brator, niestety ja rozmieniłem się na drobne od jakiś 13 typów, jednym słowem masakra z mojej strony ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Prawdziwa bitwa rozegrała się też na samym dnie tabeli, zwycięsko wyszedł z niej oki ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Panowie jutro będzie ostatnia tabela i czas podsumowań ![](http://images35.fotosik.pl/584/84aa2dfbeaa9391e.jpg)
|
Do góry
|
|
|
|
#4573048 - 01/04/2011 13:10
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
"To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni możemy iść" chciałoby się rzec ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Ogłaszam wszem i wobec że nadszedł KONIEC konkursu NBA 2010/2011 ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Zwycięzcą okazał się niejaki Kieras ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) i puchar właśnie powędruje w jego ręce Na drugiej pozycji zmagania zakończył Fanatyk, spec od europejskiego basketu, brawa dla tego Pana ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Trzecia lokata i tym samym brązowy medal przypadł weteranowi tego forum piilowi ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Gracz ten wrócił na salony w wielkim stylu ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) "Najgorsze miejsce" dla sportowca zajął Brator, nikomu wcześniej nie znany gracz, można powiedzieć taki Gall Anonim wśród typerów, a jednak to On mógł poszczycić się najdłuższym stażem na fotelu lidera i z tego powodu zasługuje na wielkie brawa ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) V miejsce przypadło mnie, niestety przez jakieś 185 typów byłem non stop w czołówce (można powiedzieć TOP3) niestety 15 ostatnich typów pokazało że nie jestem gotów wygrywać długoterminowych konkursów ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) (wyjątkiem ten z bet365) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Tuż za mną bodescu, gracz który miał najgorszy start ze wszystkich uczestników, mimo wszystko pokazał wielką chęć walki i są wyniki (wszakże miejsce 6 wśród 17 zawodników jest dobrym wynikiem). VII miejsce przypadło juanowi, cóż nie był to jego turniej, ale jest to podobnie jak Fanatyk gracz który specjalizuje się w europejskim baskecie, tak więc jego wynik można uznać za przyzwoity ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Bardzo ciekawie za to wyglądała rywalizacja o miejsce 8 między Skiperem i Okim, zwycięsko z niej wyszedł po pasjonującym pojedynku ten drugim i to On może się cieszyć z wyższego miejsca ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Skiper tuż za nim, "serducho do walki jest, jednak jeszcze troszkę brak umiejętności" ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) X miejsce zajął Manchild, gracz z przejściami, starał się jednak nie bardzo mógł cokolwiek zdziałać, widać do elity jeszcze mu troszku brakuje, z kolei w takiej serie B byłby w czołówce ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) (niestety też nie wywiązał się ze wszystkich typów, to przemawia na jego nie korzyść) I na tym zakończę podsumowanie, ponieważ od miejsca 11 w dół gracze wywiesili białą flagę dużo wcześniej niż Manchild, cóż...przypominają mi naszych obecnych kopaczy w nożną (czyli innymi słowy typem walczaka to Oni nie są) ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Ja ze swojej strony gratuluje wszystkich którzy wytrwali (łatwo nie było), tak więc Panowie dla Was gromkie ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) a teraz już ostateczna tabelka: od czołowej czwórki czekam na dane do przelewu i nastąpi On tak jak się umawialiśmy ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4573077 - 01/04/2011 13:58
|
BKS Sparta
Meldunek: 09/01/2008
|
Koniec ,koniec ,koniec wkoncu koniec bo w pewnych etapach konkursu mialem juz go dość ale jakoś dotrwałem do końca ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) .W połowie marca przeczytalem w jakiejs gazecie w horoskopie ze wygram konkurs i tak sie stalo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) . Walka trwała do samego konca a juz wczorajssze typy przed 24 to byl istny szał ,czekalem az Pill ogarnie swoje trzy typy i myslalem ze poda dwa po kurach 3,0 i jeden po 1,9 bo innej opcjii nie miał ,tak wynikało z moich założeń .Chcialem zagrac ktorys typ z kursu 3 i wtedy jak bym nie trafil tego kursu a Ty bys trafil tamte dwa to bys wygral ale tak sie nie stalo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Wynikło z tego ze i tak wszysscy zawodnicy z czołówki oddali inne typy ;)Chcialbym podziekować Marianowi za poprowadzenie konkursu ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Wszystkim uczestnikom ,tym ktorzy nie dotrwali do konca ale maja ogromną wiedze i tym ktorzy dotrwali .Szczegolnie podziekowania dla Fanatyka ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) i innych osob forum ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) ktory czasami podawal mi typy na spotkanie lub zawodnika bo strony mi pewien czas nie dzialaly i podawalem tylko typy z bet365 ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) P.S. Nie korzystalem praktycznie w ogole z wiedzy innych forów ani typerow wiec mam wlasną satysfakcje!! ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Dzieki jeszcze raz ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Zapomnialem dodac jeszcze z początku rywalizacjii wszedł kurs 7,0 taki jak na Boston Celtics na początku sezonu ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4573141 - 01/04/2011 15:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2008
|
Tak jak Kieras napisal koniec koniec koniec.Strasznie mnie to cieszy ze juz po konkursie bo juz na to wszystko od marca nie mialem sily.Popsostu czulem sie zmeczony tym konkursem.Gratulacje dla kolegi Kieerasa co tu duzo mowic jest fachowcem w NBA wiec przegrac z Nim to jak wygrac . Wracajac do konkursu zajalem 2 miejsce (wogole sie tego nie spodziewajac przed konkursem ze bedzie az tak dobrze po odejsciu Jordana NBA mnie przestala interesowac i teraz za sprawa konkursu znow mnie basket za oceanem zaciekawil)stasujac taktyke ,,tchorza" (staralem sie typowac faworytow po nie za wysokich kursach).Ale nie bede oszukiwal dla mnie 2 miejsca sie nie licza ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) takze jestem pierwszym przegranym.Myslalem ze Brator zgarnie ten puchar bo szlo mu fenomenalnie.Ja na jego miejscu w pewnym momencie majac spora przewage nad stawka typowalbym bardziej asekuracyjnie ale tearz latwo mi mowic moze poprostu Brator sobie taka taktyke obral i tak typowal no coz... Szkoda mi mlodego ze sie wycofal nie trafil paru betow i padla jego wiara niestety,ja tez mialem taki moment gdy zjechalem do 100cos punktow i juz tez mialem to rzucic w cholere... Na koniec szczegolne podziekowania dla Mariana ktory prowadzil konkurs oraz dla uczestnikow konkursu za mila rywalizacje... Fanatyk pozdrawia...
|
Do góry
|
|
|
|
#4573221 - 01/04/2011 16:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2004
|
Ciesze sie, ze wytrwalem do konca, choc wynik dla mnie jest bardzo slaby ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) Marian wielkie uznanie dla Ciebie za wlozona prace i "systematycznosc", jak rowniez bezstronnosc.... "wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu" Szkoda, ze wszyscy uczestnicy nie oddali wymaganej ilosci typow... ALE... To wcale nie koniec.... Konczy sie sezon regularny ale zostana jeszcze play-offy.... I proponuje aby po krotkiej przerwie (2 tygodnie) rozpoczac konkurs PLAY-OFF... 2 tygodnie to dostatecznie dlugo na zebranie sporej (czytaj conajmniej 17 osobowej ) grupy osob, ktore wezma udzial w takim turnieju... Zasady do ustalenia ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) P.S. teraz przeczytan regulamin Prosze o komentarze
|
Do góry
|
|
|
|
#4579426 - 04/04/2011 19:20
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Rowniez dzieki i gratki dla wszystkich ktorzy ukonczyli zawody. W szczegolnosci Kierasa, bezapelacyjnego zwyciezcy oraz Fanatyka, ktory metodą malych kroczkow, rowna i spokojną grą finiszował na drugim. Ja niestety za nerwowo, znakomite okresy przeplatalem z dlugimi okresami pelnej tragedii. Finisz zenujacy ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) . Wyzwanie bylo trudne, nie zawsze mialem czas/mozliwosc typowania, byly tez okresy zwatpienia. Ale ogolem zabawa ekstra! Podziekowania dla Mariana za strone organizacyjną, tabelki, etc. pozdrawiam Piotrek
|
Do góry
|
|
|
|
#4580708 - 05/04/2011 03:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2004
|
ja chciałbym podziękować tym którzy docenili mój czas poświęcony konkursowi Marian BRAWO !!!! Naprawde Kawal dobrej rzetelnej i bezstronniczej pracy, gdzie przygladajac sie dzisijszemu swiatu trudno o nieskorumpowanego prowadzacego:) p.s. Co powiecie na konkurs playy-off NBA?? Mysle, ze zbierzemy grupe ponad 10 osob ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4580717 - 05/04/2011 04:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/12/2005
|
ja chciałbym podziękować tym którzy docenili mój czas poświęcony konkursowi Sorki Marian ze Cie pominalem we wczesniejszych podziekowaniach ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) za caly wklad w konkurs. A co do komkursy Play-off to jestem ZA
|
Do góry
|
|
|
|
#4597786 - 13/04/2011 00:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2010
|
PO już w sobotę... i co z tym konkursem ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|