cobra tak się składa, że
Llama dał Tobie odpowiedz.
Forum dyskusyjne jest po to aby dyskutować/ zabierać głos.
Z tego co mi wiadomo to na tym forum userzy nie mogą wypowiadać się tylko w jednym temacie. Jakikolwiek post w owym temacie = ostrzeżenie. A tu co piszę to nie jest ten temat.
Moja sprawa to nie jest bo sam nie zostałem oszukany. Ale piętnować oszusta uważam za słuszne. Bo być może dzięki temu ktoś się właśnie dowiedział o "zdolnościach" danej osoby.
To znajdz sobie cos do roboty. Moze on tego nie zyczy zebys caly czas mu to wypominal na roznych forach popelnil blad nie placac w terminie ale go naprawil i nie musisz tego odkopywac.
Pozwól że to ja będę decydował co będę robił a co nie.
Tak samo mało mnie obchodzi co On lub Ty sobie życzysz. Nie oczerniam ludzi uczciwych. Ja wyłącznie przypominam że są ludzie nieuczciwi.
Ale nie po to ,by urządzac sobie na nich prywatne "pojedynki"
Konkursów forumowych jest od cholery ,wystarczająco dużo ,by sie wykazać ,a prywaty.....WON.
Czy prywatnym pojedynkiem jest pokazywanie palcem oszusta Zvonka, Cylka czy wyżej wspomnianego?
Sam widziałem Twoje posty dotyczące Cylki. I jakoś nie uważałem tego za "prywatny pojedynek".
Konkursy, wykazywanie? Całkowicie nie rozumiem co ma piernik do wiatraka.
Może sugerujesz abym wystartował w pojedynku z @b3str o 30 zł
Jeśli tak to nie dziękuję. Pojedynkuje się wyłącznie z dobrymi znajomymi dla zabawy. A nie z oszustami dla głupich 30 pln które trudno byłoby egzekwować.
Tyle w temacie.
Bez odbioru