#4289081 - 10/12/2010 18:23
Re: Piłka nożna - 9.12
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
Witam Rozłożony przez chorobę, dlatego piszę już od rana. Kursy na over w tym rannym meczu australijskiej, spadły dramatycznie. Za 1.62, to ja podziękuję. Bardzo możliwe, że skończy sie 2-0. Witaj Apollyon Ja od wczoraj na zwolnieniu również
|
Do góry
|
|
|
|
#4289088 - 10/12/2010 18:28
[Re: Pier]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Witam Rozłożony przez chorobę, dlatego piszę już od rana. Kursy na over w tym rannym meczu australijskiej, spadły dramatycznie. Za 1.62, to ja podziękuję. Bardzo możliwe, że skończy sie 2-0. Witaj Apollyon Ja od wczoraj na zwolnieniu również Witaj, Pier Tak mnie "położyło" przeziębienie, że dopiero dzisiaj mogę cokolwiek robić. Ostatnie dwa dni, przeleżałem w łóżku, oglądając filmy i odo czasu do czasu, zaglądając do neta. W dalszym ciągu, "łamie" mnie w kościach i ceknie z nosa, ale leczę się grzańcem z cynamonem i innymi przyprawami. A dzisiejszego wiczoru jest wyjście w miasto z kolesiami z pracy. I ja siedzę w domu, bo jak wyjdę wieczorem, to w przyszłym tygodniu, będę umierał. A na to, nie mogę sobie pozwolić. Ale jest dobrze Mam dużo czasu dla siebie
|
Do góry
|
|
|
|
#4289090 - 10/12/2010 18:28
[Re: tyks]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/12/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4289097 - 10/12/2010 18:34
|
Carpal Tunnel
|
[/quote] Witaj Apollyon Ja od wczoraj na zwolnieniu również [/quote] Witaj, Pier Tak mnie "położyło" przeziębienie, że dopiero dzisiaj mogę cokolwiek robić. Ostatnie dwa dni, przeleżałem w łóżku, oglądając filmy i odo czasu do czasu, zaglądając do neta. W dalszym ciągu, "łamie" mnie w kościach i ceknie z nosa, ale leczę się grzańcem z cynamonem i innymi przyprawami. A dzisiejszego wiczoru jest wyjście w miasto z kolesiami z pracy. I ja siedzę w domu, bo jak wyjdę wieczorem, to w przyszłym tygodniu, będę umierał. A na to, nie mogę sobie pozwolić. Ale jest dobrze Mam dużo czasu dla siebie [/quote] Ja tydzień chodziłem do pracy na lekkim przeziębieniu, aż mi się pogorszyło, wczoraj rano lekarz i 5 dni zwolnienia. Czytam że pogrywasz NHL under/over Ja gram NHL na przełamania serii under/over i przełamania serii porażek, czasami zwycięstw
|
Do góry
|
|
|
|
#4289100 - 10/12/2010 18:37
|
Carpal Tunnel
|
poszlo po o2.5 w 1 polowie jakoś tempo spadło, wg mnie nie wejdzie a jednak seta była Adelaide
|
Do góry
|
|
|
|
#4289107 - 10/12/2010 18:43
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Witaj Apollyon Ja od wczoraj na zwolnieniu również [/quote] Witaj, Pier Tak mnie "położyło" przeziębienie, że dopiero dzisiaj mogę cokolwiek robić. Ostatnie dwa dni, przeleżałem w łóżku, oglądając filmy i odo czasu do czasu, zaglądając do neta. W dalszym ciągu, "łamie" mnie w kościach i ceknie z nosa, ale leczę się grzańcem z cynamonem i innymi przyprawami. A dzisiejszego wiczoru jest wyjście w miasto z kolesiami z pracy. I ja siedzę w domu, bo jak wyjdę wieczorem, to w przyszłym tygodniu, będę umierał. A na to, nie mogę sobie pozwolić. Ale jest dobrze Mam dużo czasu dla siebie [/quote] Ja tydzień chodziłem do pracy na lekkim przeziębieniu, aż mi się pogorszyło, wczoraj rano lekarz i 5 dni zwolnienia. Czytam że pogrywasz NHL under/over Ja gram NHL na przełamania serii under/over i przełamania serii porażek, czasami zwycięstw [/quote] Kiedyś też próbowałem tego. Jak Ci teraz to wychodzi? Gra na przełamanie serii, jakiejkowiek, zawsze wiąże się inwestycją większej gotówki. Zaniechałem, bo nie miałem środków na kontynucję i uznałem, że to nie dla mnie. Ja wtedy, kiedy sobie to grałem, korzystałem z takiej stronki: http://www.h2hstats.com/icehockey/index.phpKażdy mecz ma swoją historię serii. Ale Ty pewnie znasz tą stronkę
|
Do góry
|
|
|
|
#4289122 - 10/12/2010 18:57
|
Carpal Tunnel
|
Czytam że pogrywasz NHL under/over Ja gram NHL na przełamania serii under/over i przełamania serii porażek, czasami zwycięstw [/quote] Kiedyś też próbowałem tego. Jak Ci teraz to wychodzi? Gra na przełamanie serii, jakiejkowiek, zawsze wiąże się inwestycją większej gotówki. Zaniechałem, bo nie miałem środków na kontynucję i uznałem, że to nie dla mnie. Ja wtedy, kiedy sobie to grałem, korzystałem z takiej stronki: http://www.h2hstats.com/icehockey/index.phpKażdy mecz ma swoją historię serii. Ale Ty pewnie znasz tą stronkę [/quote] Zajefajna stronka, właśnie jej nie znałem. Do tej pory tylko nhl.com i stron klubowych korzystałem Nie gram wszystkiego oczywiście, gram drużyny które czuje, nie szaleje z początkową stawką, chyba że daje takiej serii max 3 poziomy, wtedy grubiej zaczynam. Ogólnie to gra dla cierpliwych z zimną głową Ten system stosuje od około 5-6 lat mniej lub bardziej, nie przynosi mi jakiś kolosalnych zysków z racji bezpiecznego stawkowania ale zawsze...miła odskocznia od piłki
|
Do góry
|
|
|
|
#4289125 - 10/12/2010 18:58
[Re: Chagall]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004