Tak na szybko bo niestety ale musze uciekać do pracy (6:oo). Na dzisiaj tylko jedno zdarzenie zapewne poleci, a mianowicie Bayern(-1) @1.67 Bawarczycy mam nadzieje że przed własną publicznością, postrzelają troszeczkę z beniaminkiem z St.Pauli , bo z kim jak z kim . Ostatnio Bayern przeplata pewne wygrane u siebie z niespodziewanymi porażkami na wyjeździe (tak jak chociażby tydzień temu z Schalke ) W środe ow ostatniej kolejce pewnie pokonali FC Basel 3-0 . Takiego samego wyniku spodziewam sie dzisiejszego popołudnia na Alianz Arena . W ekipie gospodarzy napewno nie zagrają: Klose, Olic i Robben. Do tego w tygodniu wypadł im ze składu Mario Gomez . Na szpicy wiec zobaczymy Mullera. Ale to nie zmienia faktu że faworytem dzisiaj jest Bayern. Pozostały juz tylko 2kolejki w tym roku do rozegrania i Bayern musi zgarnąc 6oczek, wygrywając pewnie i wysoko . Widzi mi się dzisiaj wynik taki jak w tygodniu w LM przeciwko Basel a nawet i wyższy. Narazie nie wpisuje tutaj kuponu, bo jeszcze nie jestem przekonany do końca za ile poleci ten bet. To co zagrałem i za ile dopiero podam po godzinie 18, po powrocie z pracy, jedno jest pewne, będzie to singiel na Bayern(-1), lecz stawka jeszcze niewiadoma .
Przewidywany skład Bayernu:Butt - Lahm, Breno, Tymoshchuk, Contento - van Bommel, Ottl -Kroos, Schweinsteiger, Ribery - Muller