panowie ale tez nie przesadzajcie ze Arsenal oddal nie wiem 20 strzalow na bramke rywala... . Cisnal to Real w ostatnim meczu pucharowym. Tutaj co najwyzej ARS mial wyrazna przewage w koncowce 1 polowy. Ale to Chelsea sama sobie winna bo zaczela murowac. Zobaczymy 2 polowe bo ARS juz kilka razy w tym sezonie pokazal jak NIE GRAC 2 polowy... .
tak sie zlozylo ze ogladalem mecz Realu z Levante,i wcale krolewscy tak nie cisneli,wiec nie przesadzaj,Levante gralo otwarta pilke,i niestety Real ich punktowal,prawie kazda okazja to gol,troche szczescia mieli i dlatego wygrali 8-0,oczywiscie byli lepsi,a Levante gralo raczej dla przyjemnosci,niz zeby wygrac,albo przynajmniej przegrac jak najnizej....mecz podobny do tego Hiszpania-Polska 6-0....no ale ja tez mam nadzieje ze Chelsea cos wcisnie,bo moja kasa jest zinwestowana jeszcze w tym meczu,chociaz juz i tak jestem na plusie(gol do przerwy,zagrane okolo 35 minuty po kursie 3,70)....miejmy tylko nadzieje ze teraz Arsenal sie nie cofnie,to fajny meczyk moze bedzie....