Meldunek: 13/11/2006
Conrad czy to nie ja Ci przypadkiem polecalem ? Z racji tego ze tylko 13 odcinkow to mozna spokojnie obejrzec, do tego gra ladna dziewczyna to nie powinniscie narzekac . Mnie trzymal w napieciu i wydaje mi sie, ze nie byl przewidywalny
A bardzo możliwe, jeśli tak to dzięki. Za serialem też stoi twórca "Jericho", który jest chyba moim ulubionym serialem, aczkolwiek wytrwał zaledwie 2 sezony.
zakończenie było totalnie bzdurne i zero logiki, wiele sytuacji we wczesniejszych odcinkach wzajemnbie sie wykluczało... serial zapowiadał się nieźle, nawet obejrzałem do konca, ale potem żałowałem, totalnie bzdurne niektóre fakty wzajemnie sie wykluczajace, jak ktoś lubi troche myslec przy filmach (a w tego typu gatunkach to chyba podstawa) to się zniechęci pod koniec na pewno
Prawdę mówiąc, widziałem to jak na jedynce dawali i zakończenia pamiętam jedynie kto zabijał To mnie zaskoczyło Ten fakt jakoś chyba wyszedł koło 9-10 odcinka (??). Potem nic nie pamiętam.
Jaki tytuł nosi ten thriller/psychologiczny, gdzie na początku pisarz ulega wypadkowi a później przygarnia go do siebie chora psychicznie kobieta, która ma obsesję na punkcie jego książki i go więzi we własnym domu?
A kto mi przypomni taki film z poczatku lat 90 lecial na polsacie wiele razy okolesiu ktory mial 3 nadzwyczajnych kolegów, jeden byl mega szybki, drugi dmuchal bardzo mocno a trzeci byl bardzo silny, i oni sie znalezli na ksiezycu, potem w brzuchu wieloryba. Taki bez szalu film, dla rodziny na niedzele.
bylem dzisiaj (znaczy sie wczoraj) na Och Karol 2, film nawet przyjemny, gdyby nie Foremniak i Zielinska, tragiczneie sa i nie byl to zbyt przyjemny widok ogladac je w skapych strojach, z 3 razy sie nawet zasmialem, wiec nie jest zle, Żmuda świetna rola, gra najladniejsza i najglupsza polecam wybrac sie do kina
Czy to tylko ja sądzę że Lost od któregoś tam sezonu zamienił się w jedno, wielkie gówno?
całkowicie popieram, ogladalem do pewnego momentu a potem tak zaczeli mieszac ze straciło to jakikolwiek sens, brakowało kosmitów i przybyszów z matplanety (chociaz nie wiem, może byli)