#4395489 - 23/01/2011 21:39
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Jeszcze Boubsona jakoś tam mogę zrozumieć, ale mateekka nie, bo Ty tu kompletnie nie masz racji. Odpadłbyś i tak i tak, bo żaden typ który byś podał na mecze poniedziałkowe nie byłyby uznane.
Tak było w tym konkursie od kiedy pamiętam. ja sie nie kloce o swoje racje bo dzieki temu ze zamkneliscie chociaz w deblu awansowalem... ja sie kloce tak jak pol roku temu --> bo regulamin napisany jest w sposob glupszy od najglupszych... a teraz majner uwazaj - jest w dziale To i Owo temat o drobnych poradach prawnych... moze zapytamy kolegi ktory z nas ma racje odnosnie regulaminu i jakichs zapiskow w innym miejscu... spodziewam sie ze na to nie pojdziesz, choc tli sie mala iskierka, jako ze napisales ze umiesz sie przyznac do bledu
|
Do góry
|
|
|
|
#4395495 - 23/01/2011 21:40
[Re: Boubson]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
co za bzdura po co regulamin jest cyrk na kólkach to Twoj problem ze przeczytales regulamin i zgodnie z nim typujesz a nie wczytales sie w pewien post, z tymze regulaminem sie kłócący w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ... niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! Boubson, proszę Cię, nie rób z siebie błazna. W II rundzie też nie będę zmieniał regulaminu i też tylko w pierwszym poście będzie pisało w jakich dniach i godzinach podajemy typy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395504 - 23/01/2011 21:41
|
La Pulga
Meldunek: 29/01/2005
|
co za bzdura po co regulamin jest cyrk na kólkach to Twoj problem ze przeczytales regulamin i zgodnie z nim typujesz a nie wczytales sie w pewien post, z tymze regulaminem sie kłócący w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ... niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! no i jak tu nie pić...
|
Do góry
|
|
|
|
#4395508 - 23/01/2011 21:42
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
|
co za bzdura po co regulamin jest cyrk na kólkach to Twoj problem ze przeczytales regulamin i zgodnie z nim typujesz a nie wczytales sie w pewien post, z tymze regulaminem sie kłócący w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ... niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! Boubson, proszę Cię, nie rób z siebie błazna. W II rundzie też nie będę zmieniał regulaminu i też tylko w pierwszym poście będzie pisało w jakich dniach i godzinach podajemy typy. zapytamy kolegi ktory z nas ma racje?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395512 - 23/01/2011 21:43
|
Carpal Tunnel
|
co za bzdura po co regulamin jest cyrk na kólkach to Twoj problem ze przeczytales regulamin i zgodnie z nim typujesz a nie wczytales sie w pewien post, z tymze regulaminem sie kłócący w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ... niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! Boubson, proszę Cię, nie rób z siebie błazna. W II rundzie też nie będę zmieniał regulaminu i też tylko w pierwszym poście będzie pisało w jakich dniach i godzinach podajemy typy. a od trzeciej bedzie w ostatnim
|
Do góry
|
|
|
|
#4395515 - 23/01/2011 21:43
|
2fast 2furious
|
Jeszcze Boubsona jakoś tam mogę zrozumieć, ale mateekka nie, bo Ty tu kompletnie nie masz racji. Odpadłbyś i tak i tak, bo żaden typ który byś podał na mecze poniedziałkowe nie byłyby uznane.
Tak było w tym konkursie od kiedy pamiętam. ja sie nie kloce o swoje racje bo dzieki temu ze zamkneliscie chociaz w deblu awansowalem... ja sie kloce tak jak pol roku temu --> bo regulamin napisany jest w sposob glupszy od najglupszych... a teraz majner uwazaj - jest w dziale To i Owo temat o drobnych poradach prawnych... moze zapytamy kolegi ktory z nas ma racje odnosnie regulaminu i jakichs zapiskow w innym miejscu... spodziewam sie ze na to nie pojdziesz, choc tli sie mala iskierka, jako ze napisales ze umiesz sie przyznac do bledu Proszę bardzo, możesz tam napisać. Tylko napisz o czymś w rodzaju "aneksu do umowy" (w tym wypadku regulaminu), który jest umieszczony w pierwszym poście każdego z tematu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395521 - 23/01/2011 21:44
[Re: Krystian]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Akhu nie zapomnij tylko usunac tych typow podanych po 4:00 w deblu bo jeszcze tego nie zrobiles widze chyba ze singiel unibetu kloci sie z deblem unibetu Oj powoli zaczynasz przeginać Nigdy nie usuwałem typów i tego robił nie będę. Typy wysłane po 4:00 zostaną policzone po kursie 1.0
|
Do góry
|
|
|
|
#4395522 - 23/01/2011 21:44
[Re: katowiczanin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Ogolnie masakra, punkt 8 kloci sie z pkt 21, ale wg Ciebie majer 'regulamin jest poprawnie sformułowany' i te Twoje zapiski dotyczace tego JAK podawac typy, umieszczone NIE W REGULAMINIE tylko w jakims poście -> szkoda tylko, ze w ten sposob ludzie są po prostu oszukiwani, bo nie potrafisz odpowiedziec na pytanie 'po co jest ten regulamin' i zebys sobie czegos nie pomyslal, tu nie chodzi o glupi awans w jakims konkursie, tylko o uczciwosc i PRZESTRZEGANIE REGULAMINU
|
Do góry
|
|
|
|
#4395523 - 23/01/2011 21:44
|
2fast 2furious
|
w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ...
niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! Boubson, proszę Cię, nie rób z siebie błazna. W II rundzie też nie będę zmieniał regulaminu i też tylko w pierwszym poście będzie pisało w jakich dniach i godzinach podajemy typy. a od trzeciej bedzie w ostatnim Prosiłem
|
Do góry
|
|
|
|
#4395527 - 23/01/2011 21:44
|
Carpal Tunnel
|
Tak było w tym konkursie od kiedy pamiętam. ja sie nie kloce o swoje racje bo dzieki temu ze zamkneliscie chociaz w deblu awansowalem... ja sie kloce tak jak pol roku temu --> bo regulamin napisany jest w sposob glupszy od najglupszych... a teraz majner uwazaj - jest w dziale To i Owo temat o drobnych poradach prawnych... moze zapytamy kolegi ktory z nas ma racje odnosnie regulaminu i jakichs zapiskow w innym miejscu... spodziewam sie ze na to nie pojdziesz, choc tli sie mala iskierka, jako ze napisales ze umiesz sie przyznac do bledu Proszę bardzo, możesz tam napisać. Tylko napisz o czymś w rodzaju "aneksu do umowy" (w tym wypadku regulaminu), który jest umieszczony w pierwszym poście każdego z tematu. oczywiscie ze napisze, lecz o tym aneksie powinna byc rowniez wzmianka w regulaminie... i z gory chcialbym zapytac... a co bedzie jak kolega Kleyman przyzna mi racje?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395534 - 23/01/2011 21:46
|
Carpal Tunnel
|
w nastepnych rundach nalezy przegladac dzial siatkarski w poszukiwaniu kolejnej miny ...
niech Was regulamin bron Boze nie zmyli! Boubson, proszę Cię, nie rób z siebie błazna. W II rundzie też nie będę zmieniał regulaminu i też tylko w pierwszym poście będzie pisało w jakich dniach i godzinach podajemy typy. a od trzeciej bedzie w ostatnim Prosiłem przeciez to nie ja robie z siebie blazna... jednego kolege zdazyles obrazic, drugiego wysmiac ze czeka do niedzieli z typami (gdzie sam tak robisz) a pozniej sie czepiales o slowko "najlepsze"...
|
Do góry
|
|
|
|
#4395540 - 23/01/2011 21:46
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
|
Pkt 21 dotyczący grania OOP dotyczy typów z niedzieli na poniedziałek, w Australii mamy poniedziełek czyli kolejna runda, w USA mamy niedziela. Gdy to wypada niedziela typy podajemy według pkt 8 czyli do 20 i wynik znany do 12.00
Proste jak budowa cepa, wałkowane praktycznie co konkurs przez zapominalskich.
Ja też właśnie odpadłem w taki sposób przed chwilą bo zapomniałem, że to poniedziałek i czekałem za długo, ale nie muszę "pierdolić" z tego powodu farmazonów. Dla mnie jest jasne że osobiście spiepszyłem sprawę. a dla mnie jest jasne ze regulamin kloci sie sam ze soba, w dodatku majac poukrywane aneksy
|
Do góry
|
|
|
|
#4395542 - 23/01/2011 21:47
|
2fast 2furious
|
Ogolnie masakra, punkt 8 kloci sie z pkt 21, ale wg Ciebie majer 'regulamin jest poprawnie sformułowany' i te Twoje zapiski dotyczace tego JAK podawac typy, umieszczone NIE W REGULAMINIE tylko w jakims poście -> szkoda tylko, ze w ten sposob ludzie są po prostu oszukiwani, bo nie potrafisz odpowiedziec na pytanie 'po co jest ten regulamin' i zebys sobie czegos nie pomyslal, tu nie chodzi o glupi awans w jakims konkursie, tylko o uczciwosc i PRZESTRZEGANIE REGULAMINU Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać. Został on "zaostrzony" i WSZYSCY o tym mogli przeczytać czytając pierwszy post swojej ćwiartki.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395546 - 23/01/2011 21:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Ogolnie masakra, punkt 8 kloci sie z pkt 21, ale wg Ciebie majer 'regulamin jest poprawnie sformułowany' i te Twoje zapiski dotyczace tego JAK podawac typy, umieszczone NIE W REGULAMINIE tylko w jakims poście -> szkoda tylko, ze w ten sposob ludzie są po prostu oszukiwani, bo nie potrafisz odpowiedziec na pytanie 'po co jest ten regulamin' i zebys sobie czegos nie pomyslal, tu nie chodzi o glupi awans w jakims konkursie, tylko o uczciwosc i PRZESTRZEGANIE REGULAMINU Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać. Został on "zaostrzony" i WSZYSCY o tym mogli przeczytać czytając pierwszy post swojej ćwiartki. hehe, no to sam sie przyznales MOGLI, ale NIE MUSIELI!!! i to jest slowo klucz bo muszą, to przeczytac regulamin tyle w temacie
|
Do góry
|
|
|
|
#4395547 - 23/01/2011 21:48
|
2fast 2furious
|
Pkt 21 dotyczący grania OOP dotyczy typów z niedzieli na poniedziałek, w Australii mamy poniedziełek czyli kolejna runda, w USA mamy niedziela. Gdy to wypada niedziela typy podajemy według pkt 8 czyli do 20 i wynik znany do 12.00
Proste jak budowa cepa, wałkowane praktycznie co konkurs przez zapominalskich.
Ja też właśnie odpadłem w taki sposób przed chwilą bo zapomniałem, że to poniedziałek i czekałem za długo, ale nie muszę "pierdolić" z tego powodu farmazonów. Dla mnie jest jasne że osobiście spiepszyłem sprawę. a dla mnie jest jasne ze regulamin kloci sie sam ze soba, w dodatku majac poukrywane aneksy Nic nie jest ukryte. Wszystko pisze czarno na białym.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395551 - 23/01/2011 21:49
|
Carpal Tunnel
|
Ogolnie masakra, punkt 8 kloci sie z pkt 21, ale wg Ciebie majer 'regulamin jest poprawnie sformułowany' i te Twoje zapiski dotyczace tego JAK podawac typy, umieszczone NIE W REGULAMINIE tylko w jakims poście -> szkoda tylko, ze w ten sposob ludzie są po prostu oszukiwani, bo nie potrafisz odpowiedziec na pytanie 'po co jest ten regulamin' i zebys sobie czegos nie pomyslal, tu nie chodzi o glupi awans w jakims konkursie, tylko o uczciwosc i PRZESTRZEGANIE REGULAMINU Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać. Został on "zaostrzony" i WSZYSCY o tym mogli przeczytać czytając pierwszy post swojej ćwiartki. WSZYSCY mogli o tym przeczytac WSZYSCY powinni przeczytac regulamin
|
Do góry
|
|
|
|
#4395552 - 23/01/2011 21:49
|
2fast 2furious
|
Ogolnie masakra, punkt 8 kloci sie z pkt 21, ale wg Ciebie majer 'regulamin jest poprawnie sformułowany' i te Twoje zapiski dotyczace tego JAK podawac typy, umieszczone NIE W REGULAMINIE tylko w jakims poście -> szkoda tylko, ze w ten sposob ludzie są po prostu oszukiwani, bo nie potrafisz odpowiedziec na pytanie 'po co jest ten regulamin' i zebys sobie czegos nie pomyslal, tu nie chodzi o glupi awans w jakims konkursie, tylko o uczciwosc i PRZESTRZEGANIE REGULAMINU Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać. Został on "zaostrzony" i WSZYSCY o tym mogli przeczytać czytając pierwszy post swojej ćwiartki. hehe, no to sam sie przyznales MOGLI, ale NIE MUSIELI!!! i to jest slowo klucz bo muszą, to przeczytac regulamin tyle w temacie Regulamin też mogą przeczytać, a nie muszą. Nie wiem czemu się czepiasz tego słowa.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|