#4395303 - 23/01/2011 21:08
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Jedno jest pewne, skoro nagle jest ze podawac mozna bylo do 4 rano, NIE MA PRAWA BYC W REGULAMINIE zapisow ze mozna podawac do godziny 20-stej oraz oraz ze wynik ma byc znany do poniedzialku do 12 bo to nawet najglupszy zrozumie jako to, ze moze zagrac te mecze nocne.
Dla mnie to jakas masakra, dziekuje juz. No to widać, że ten najgłupszy jest mądrzejszy od Ciebie, bo przeczytał jeszcze punkt 21 regulaminu. jakos nie byles taki kozak gdy Ci czarno na bialym w poprzedniej edycji udowodnilem ze regulamin jest o dupe potlukl... to po co teraz kolege obrazasz?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395304 - 23/01/2011 21:09
[Re: Krystian]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
dokladnie, napisane nad parami a co z regulaminem? juz Ci napisal Majner, ze 'nie bedzie zmienial regulaminu dla turniejow w innych strefach czasowych', szkoda tylko, ze nie uzasadnił dlaczego Bo mi za to nie płacą.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395313 - 23/01/2011 21:10
[Re: Boubson]
|
2fast 2furious
|
Jedno jest pewne, skoro nagle jest ze podawac mozna bylo do 4 rano, NIE MA PRAWA BYC W REGULAMINIE zapisow ze mozna podawac do godziny 20-stej oraz oraz ze wynik ma byc znany do poniedzialku do 12 bo to nawet najglupszy zrozumie jako to, ze moze zagrac te mecze nocne.
Dla mnie to jakas masakra, dziekuje juz. No to widać, że ten najgłupszy jest mądrzejszy od Ciebie, bo przeczytał jeszcze punkt 21 regulaminu. jakos nie byles taki kozak gdy Ci czarno na bialym w poprzedniej edycji udowodnilem ze regulamin jest o dupe potlukl... to po co teraz kolege obrazasz? Różnica między nami jest taka, że ja potrafię przyznać się do błędów, co też zrobiłem w poprzedniej edycji.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395315 - 23/01/2011 21:10
[Re: mateekk]
|
Carpal Tunnel
|
majner,trzeba bylo w regulaminie napisac ze 1 runda jest krotsza! a nie w chuj ludzi robic! np ja przeoczylem ten zapis... lecz z drugiej str to jest sprzeczne w zwiazku z regulaminem!! w chuj ludzi robicie majner Twoja odpowiedz ze tylko nas trzech ma problem z regulaminem zaraz znajdzie sie obok wypowiedzi Listkiewicza "o jednej czarnej owcy"... jest nas coraz wiecej
|
Do góry
|
|
|
|
#4395323 - 23/01/2011 21:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2009
|
majner,trzeba bylo w regulaminie napisac ze 1 runda jest krotsza! a nie w chuj ludzi robic! np ja przeoczylem ten zapis... lecz z drugiej str to jest sprzeczne w zwiazku z regulaminem!! w chuj ludzi robicie majner Twoja odpowiedz ze tylko nas trzech ma problem z regulaminem zaraz znajdzie sie obok wypowiedzi Listkiewicza "o jednej czarnej owcy"... jest nas coraz wiecej przeoczylem zapis w ćwiartce jak pary wylosowano.bo regulamin czytalem a nie zwrocilem uwagi na zapis na parami....
|
Do góry
|
|
|
|
#4395334 - 23/01/2011 21:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Majner, kazdy moze zobaczyc jak wywracasz w tej chwili kota ogonem, bo doskonale zdajesz sobie sprawe, ze punkty regulaminu są myląco sformułowane. I nawet nie potrafisz obronic swojego zdania, bo jak Ci mkr napisal prawde czarno na bialym, bo 'regulamin zezwala mu na wyslanie typow w niedziele' to odpowiadasz 'no to masz problem' - za dobrze to o Tobie nie swiadczy no ale czego wymagac, jak zapis wprowadzasz gdzies nad parami, a nie w REGULAMINIE, bo Ci sie nie chce
|
Do góry
|
|
|
|
#4395336 - 23/01/2011 21:15
|
2fast 2furious
|
majner Twoja odpowiedz ze tylko nas trzech ma problem z regulaminem zaraz znajdzie sie obok wypowiedzi Listkiewicza "o jednej czarnej owcy"... jest nas coraz wiecej W którym miejscu napisałem, że 3 osoby mają problem ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395350 - 23/01/2011 21:17
|
2fast 2furious
|
majner,trzeba bylo w regulaminie napisac ze 1 runda jest krotsza! a nie w chuj ludzi robic! np ja przeoczylem ten zapis... lecz z drugiej str to jest sprzeczne w zwiazku z regulaminem!! w chuj ludzi robicie I runda nie była krótsza ! Kiedy to sobie w końcu uświadomicie ! Trwała 7 dni, jak każda inna runda ! Nie będzie żadnego otwierania tematu. Pierwsza runda została zakończona
|
Do góry
|
|
|
|
#4395354 - 23/01/2011 21:18
|
Carpal Tunnel
|
majner Twoja odpowiedz ze tylko nas trzech ma problem z regulaminem zaraz znajdzie sie obok wypowiedzi Listkiewicza "o jednej czarnej owcy"... jest nas coraz wiecej W którym miejscu napisałem, że 3 osoby mają problem ? Myślenie nie boli. 110 osób się domyśliło. Tylko Wy biedni nie. Współczuję -jezeli tylko nas trzech do tamtej pory sie o to klocilo, to, uwaga!, domyslilem sie ze chodzi Ci o nas trzech... Tylko Ty sie nie domysliles dlaczego tak napisalem?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395360 - 23/01/2011 21:19
|
2fast 2furious
|
to jest bez sensu ze odpadne bo nie podalem typow. specjalnie ich nie podawalem bo dzis sa dobre do grania,ale widze ze 1 runda sie zakonczyla...buhehehe Miałeś tydzień na podanie typów. Akurat dzisiaj w nocy są najlepsze typy do grania ? Brakuje mi słów, żeby to skomentować.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395364 - 23/01/2011 21:20
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005
|
. I nawet nie potrafisz obronic swojego zdania, bo jak Ci mkr napisal prawde czarno na bialym, bo 'regulamin zezwala mu na wyslanie typow w niedziele' to odpowiadasz 'no to masz problem' - za dobrze to o Tobie nie swiadczy Krystian jak Majner jeszcze nie prowadził tego konkursu to mozna było podawać typy tylko i tak były liczone po kursie 1.0. Takze duzo w tej materii sie nie zmieniło.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395366 - 23/01/2011 21:20
|
Carpal Tunnel
|
majner,trzeba bylo w regulaminie napisac ze 1 runda jest krotsza! a nie w chuj ludzi robic! np ja przeoczylem ten zapis... lecz z drugiej str to jest sprzeczne w zwiazku z regulaminem!! w chuj ludzi robicie I runda nie była krótsza ! Kiedy to sobie w końcu uświadomicie ! Trwała 7 dni, jak każda inna runda ! Nie będzie żadnego otwierania tematu. Pierwsza runda została zakończona a jak sie ustosunkujesz w takim razie do pkt 4 regulaminu?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395385 - 23/01/2011 21:24
|
2fast 2furious
|
Majner, kazdy moze zobaczyc jak wywracasz w tej chwili kota ogonem, bo doskonale zdajesz sobie sprawe, ze punkty regulaminu są myląco sformułowane. I nawet nie potrafisz obronic swojego zdania, bo jak Ci mkr napisal prawde czarno na bialym, bo 'regulamin zezwala mu na wyslanie typow w niedziele' to odpowiadasz 'no to masz problem' - za dobrze to o Tobie nie swiadczy no ale czego wymagac, jak zapis wprowadzasz gdzies nad parami, a nie w REGULAMINIE, bo Ci sie nie chce Nie obracam kota ogonem. Jest wyraźnie napisane w pierwszym poście do której podajemy typy i to jest wiążące. I koniec dyskusji.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|