#4395896 - 23/01/2011 23:02
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: Boubson]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
To zostalem niemilo zaskoczony... wreszcie ktorys z Was sie pojawil teraz juz nikt mi nie zarzuci ze walcze o cos dla siebie, bo z kolega zludna przegralem (no chyba ze Clijsters by przegrala jutro) a debel iti/wuuja mieli spore szanse nas (z Aronkiem) wyrzucic... majner - sam widzisz - glupota bylo wlepianie tego w niewidocznym miejscu, to nie sa juz pojedyncze przypadku No dobra, 100 osób przeczytało i grało wg tej zasady. 10 osób przeczytało, ale zapomniało o tym, a 5 osób nie przeczytało. I co ? Cyfry podane szacunkowo. Piszę to na wypadek, gdyby jednak było 8 albo 10 osób, które nie przeczytało Idę świętować
|
Do góry
|
|
|
|
#4395909 - 23/01/2011 23:07
|
Meldunek: 12/10/2003
|
majner nie prowokuj bo zaraz policze ile osob podalo 5 typow i wyjdzie ich okolo 40-50 Rozróżniaj tych, którzy chcieli podać typy na poniedziałek, bo i tak nie mieliby ich zaliczonych. Jakoś tam pokrzywdzeni mogą być tylko Ci którzy podali swoje typy między 4:00-11:00. Dziękuje za uwagę
|
Do góry
|
|
|
|
#4395923 - 23/01/2011 23:11
|
2fast 2furious
|
i co? i to ze regulamin po raz kolejny jest o dupe potlukl Podczas poprzedniej edycji było ustalone, że przed obecną edycją przypomnisz mi, żeby dopisać godzinę, do której mają być znane wyniki. Przypomniałeś ? Lubię takich "gadaczy" (to nie jest obraźliwe słowo) jak Ty. W trakcie konkursu uważasz się za poszkodowanego i zrzucasz winę na innych
|
Do góry
|
|
|
|
#4395924 - 23/01/2011 23:11
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Aha. Dobra teraz ja sie wypowiem. Czytajac regulamin natknalem sie na to, co mnie najbardziej w nim interesowalo, czyli: 8. Możemy wysyłać swoje typy od poniedziałku od godziny 00:00 do niedzieli do godz. 20:00. Mecze, których wynik nie będzie znany do poniedziałku do godz. 12:00 będą liczone po kursie 1. I wszystko bym rozumial, ale nie jest wyszczegolnione nigdzie, ze gramy mecze grane od poniedzialeku do niedzieli czasu lokalnego czyli fakt najbardziej nas interesujacy. Dla mnie to drugi konkurs singlowy w Unibecie. Pierwszy byl rozgrywany kolo/w trakcie US Open i tam nie bylo problemow jezeli chodzi o granie typow, bo wedlug strefy czasowej [przyznajcie, ze rozchodzenie sie o strefe czasowa jest smieszne] wszystko bylo ok. Nigdy bym nie pomyslal, ze zostane pozbawiony mozliwosci podania typow, ktore beda rozliczone do poniedzialku do 12, bo padlem ofiara tego, ze w Australii jest czas dodawany, a nie odejmowany [jak np. w USA]. Nie spodziewam sie, ze majner przyzna sie do przeoczenia [bledu?] i pozwoli nam typowac - w porzadku, ale na drugi raz nie kopiuj regulaminu na wala tylko dopisz w nim konkretnie od kiedy i do kiedy mozna typowac i czy chodzi o czas lokalny czy nasz - polski. I jedna wazna kwestia - mnie sie zalicza do grupy 100 osob, ktore typowaly do 4 rano czy cos, bo przed 3 wyslalem typ na Azarenke, a ja pojecia nie mialem, ze na dzisiejsze mecze juz nic nie bede mogl podac Jestem zoltodziobem w tych konkursach i skad mialem wiedziec, ze nie bede mogl grac dzis? Z tematu? Ktorego? Z fusow?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395946 - 23/01/2011 23:15
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
i co? i to ze regulamin po raz kolejny jest o dupe potlukl Podczas poprzedniej edycji było ustalone, że przed obecną edycją przypomnisz mi, żeby dopisać godzinę, do której mają być znane wyniki. Przypomniałeś ? Lubię takich "gadaczy" (to nie jest obraźliwe słowo) jak Ty. W trakcie konkursu uważasz się za poszkodowanego i zrzucasz winę na innych w ktorym momencie napisalem ze czuje sie poszkodowany? kto tak ustalil ze mam Ci przypomniec? chyba Ty indywidualnie... poza tym widzialem ten punkt zawarty w regulaminie plus to ze parze poszkodowanej przez Wasz regulamin dales dwa wolne losy...
|
Do góry
|
|
|
|
#4395949 - 23/01/2011 23:16
[Re: iti]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Aha. Dobra teraz ja sie wypowiem. Czytajac regulamin natknalem sie na to, co mnie najbardziej w nim interesowalo, czyli: 8. Możemy wysyłać swoje typy od poniedziałku od godziny 00:00 do niedzieli do godz. 20:00. Mecze, których wynik nie będzie znany do poniedziałku do godz. 12:00 będą liczone po kursie 1. I wszystko bym rozumial, ale nie jest wyszczegolnione nigdzie, ze gramy mecze grane od poniedzialeku do niedzieli czasu lokalnego czyli fakt najbardziej nas interesujacy. Dla mnie to drugi konkurs singlowy w Unibecie. Pierwszy byl rozgrywany kolo/w trakcie US Open i tam nie bylo problemow jezeli chodzi o granie typow, bo wedlug strefy czasowej [przyznajcie, ze rozchodzenie sie o strefe czasowa jest smieszne] wszystko bylo ok. Nigdy bym nie pomyslal, ze zostane pozbawiony mozliwosci podania typow, ktore beda rozliczone do poniedzialku do 12, bo padlem ofiara tego, ze w Australii jest czas dodawany, a nie odejmowany [jak np. w USA]. Nie spodziewam sie, ze majner przyzna sie do przeoczenia [bledu?] i pozwoli nam typowac - w porzadku, ale na drugi raz nie kopiuj regulaminu na wala tylko dopisz w nim konkretnie od kiedy i do kiedy mozna typowac i czy chodzi o czas lokalny czy nasz - polski. I jedna wazna kwestia - mnie sie zalicza do grupy 100 osob, ktore typowaly do 4 rano czy cos, bo przed 3 wyslalem typ na Azarenke, a ja pojecia nie mialem, ze na dzisiejsze mecze juz nic nie bede mogl podac Jestem zoltodziobem w tych konkursach i skad mialem wiedziec, ze nie bede mogl grac dzis? Z tematu? Ktorego? Z fusow? Z pkt 21 regulaminu Gram w OOP na daną rundę. To było tłumaczone kilka stron wyżej i robi się nudne
|
Do góry
|
|
|
|
#4395966 - 23/01/2011 23:20
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
|
Powtarzam Ci Boubson, że tylko Ci którzy podali typy między 4:00 a 11:00 mogą czuć się jakoś tam pokrzywdzeni. a ja Ci powtarzam Akhu ze majner twierdzi ze ponad 100 osob dobrze zintepretowalo regulamin
|
Do góry
|
|
|
|
#4395971 - 23/01/2011 23:22
[Re: Akhu]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
21 punkt regulaminu mowi tylko o tym, ze gramy wg niego na dana runde, nie widze faktu, ktory wyklucza granie meczow jutrzejszych dzisiaj. Ja tu widze swego rodzaju sprzecznosc. Dwa ostatnie konkursy - dwa szlemy, rozne czasy lokalne, a jeden [niezmieniony regulamin]. I gdyby to byl moj szosty czy osmy konkurs to w porzadku, bylbym sklonny przyznac wam racje, ze poprostu dalem dupy i nie moge miec do nikogo pretensji, ale to moj drugi konkurs [pierwszy jezeli chodzi o australijski czas] i tego nie wiedzialem i co za tym idzie - nie moge miec pretensji do siebie. W poprzednim konkursie singlowym albo deblowym zadalem jakies pytanie, bo czegos nie wiedzialem - odpowiedzi sie nie doczekalem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395983 - 23/01/2011 23:24
|
2fast 2furious
|
Boubson, zaczynasz mnie irytować ! Policz jeszcze raz ile z tych osób, które podały typy po godzinie czwartej, podało typy na mecz Wawrinka - Roddick i Sharapova - Petkovic. A teraz policz ile osób oprócz tego, że nie przeczytało mojego zapisu, to nie przeczytało też regulaminu i punktu 21. Dobra, nie licz. Napiszę Ci: 5 osób. I co ? Dalej będziesz ciągnął swoją bajkę ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395985 - 23/01/2011 23:24
[Re: iti]
|
Carpal Tunnel
|
Powie mi ktos, o ktory post majnera chodzi zeby przypomniec o tym, ze mozna typowac tylko do wczoraj? Bo nie moge go znalezc.. przeciez "wszyscy widzieli z nielicznymi wyjatkami" chodzi ze nad kazda drabinka w kazdej cwiartce jest dopisek
|
Do góry
|
|
|
|
|
|