#4396113 - 23/01/2011 23:50
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Akhu piszac ze "bo konkurs trwa od poniedzialku do niedzieli" robisz z siebie idiote... bo mecze w Ameryce mozna grac w nocy z niedzieli... a nikt nigdzie w regulaminie nie napisal ze nie mozna grac meczow z OOP poniedzialkowego na koniec rundy... ba malo tego, jak wol stoi ze typy nalezy podac do godziny 20 a maja byc rozliczone do poniedzialku do 12... i robicie z ludzi idiotow, wmawiajac ze nie rozumieja a po cholere czytac regulamin skoro mozesz dodac aneks na jakims QC nikogo o tym nie informujac? Właśnie teraz to Ty zrobiłeś z siebie idiotę i dalsza polemika z Tobą nie ma najmniejszego sensu Jak chcesz sobie ponabijać jeszcze trochę postów to idź na QC, tam jest Twoje miejsce a Ty nie robisz z siebie idioty odsylajac ludzi do regulaminu? czy napisales w nim o jakimkolwiek aneksie? wy naprawde nie potraficie stworzyc regulaminu, zeby nikt o nic sie nie czepial? bo naliczylem juz okolo 15 osob ktore maja jakies ale... przerasta napisanie prostego regulaminu, zapraszam na quasi i podpowiem bo widze ze temat sie ciagnie latami
|
Do góry
|
|
|
|
#4396123 - 23/01/2011 23:52
[Re: iti]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Ku...panowie nie ośmieszajcie się, konkurs trwa już kilka lat tylko sponsor się zmienia, niektórzy grali już można powiedzieć po kilkanaście razy albo i więcej i było wiele razy wyjaśniane, że gramy od poniedziałku do niedzieli wg OOP Mistrzu wytlumacz mi skad ja mialem to wiedziec? Gram drugi raz, z czego pierwszy byl w trakcie USO i z racji tego, ze czasy sie zgadzaly to problemu nie bylo. Dalej uwazasz, ze sie osmieszam? Oczywiście że się ośmieszasz, skoro się zapisałeś to powinieneś wiedzieć co i jak i to twoje tłumaczenie ja nie wiedziałem, gorzej niż przedszkolak może organizatorzy powinni wysyłac privy że runda dobiega końca kpina ja pierr co za ludzie
|
Do góry
|
|
|
|
#4396126 - 23/01/2011 23:53
[Re: Boubson]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow? Tylko, że prawdziwe problemy zaczęły się dopiero gdy Ty zacząłeś brać udział w tym konkursie. Dla Ciebie każdy regulamin będzie do dupy, jeśli odpadniesz z konkursu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4396135 - 23/01/2011 23:54
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow? A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu? To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz.
|
Do góry
|
|
|
|
#4396141 - 23/01/2011 23:56
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
|
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow? A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu? To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz. napisalem Ci pol roku temu i tydzien musialem czekac na odpowiedz bo nie byles w stanie podjac zadnej wiazacej decyzji...
|
Do góry
|
|
|
|
#4396145 - 23/01/2011 23:57
|
2fast 2furious
|
no i oczywiscie ze tak, trzeba bylo Wam podpowiedziec byscie taki punkt wprowadzili, bo raz rozliczaliscie do 11 a innym razem potrafiliscie czekac i do 23 w poniedzialek... i nie zaprzeczaj ze tak nie bylo, bo widze ze tez o tym pamietasz doskonale... Ja pierdolę, człowieku. Pierwszy raz się zdarzyło w poprzedniej edycji, że nastąpił błąd w "czekaniu na zakończenie meczu" i do tego błędu się przyznaliśmy, a Ty po robisz szum, jakby co rundę był taki problem. Opanuj się w końcu !
|
Do góry
|
|
|
|
#4396154 - 23/01/2011 23:58
|
2fast 2furious
|
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow? A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu? To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz. napisalem Ci pol roku temu i tydzien musialem czekac na odpowiedz bo nie byles w stanie podjac zadnej wiazacej decyzji... Niektórzy nie siedzą 24h/dobę na forum. Mają rodzinę, znajomych, pracę, delegacje... Potrafisz to zrozumieć ? Chyba nie...
|
Do góry
|
|
|
|
#4396155 - 23/01/2011 23:58
[Re: Stoin]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Ku...panowie nie ośmieszajcie się, konkurs trwa już kilka lat tylko sponsor się zmienia, niektórzy grali już można powiedzieć po kilkanaście razy albo i więcej i było wiele razy wyjaśniane, że gramy od poniedziałku do niedzieli wg OOP Mistrzu wytlumacz mi skad ja mialem to wiedziec? Gram drugi raz, z czego pierwszy byl w trakcie USO i z racji tego, ze czasy sie zgadzaly to problemu nie bylo. Dalej uwazasz, ze sie osmieszam? Oczywiście że się ośmieszasz, skoro się zapisałeś to powinieneś wiedzieć co i jak i to twoje tłumaczenie ja nie wiedziałem, gorzej niż przedszkolak może organizatorzy powinni wysyłac privy że runda dobiega końca kpina ja pierr co za ludzie A skad ja to mialem wiedziec zapisujac sie? Jest to wyszczegolnione w regulaminie? Chodzilo mi o to, ze w czasie USO nie bylo tego problemu, bo go byc nie moglo. Co jest dla mnie LOGICZNE. ja pierr co za ludzie
|
Do góry
|
|
|
|
#4396156 - 23/01/2011 23:59
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow? A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu? To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz. napisalem Ci pol roku temu i tydzien musialem czekac na odpowiedz bo nie byles w stanie podjac zadnej wiazacej decyzji... A w jakiej sprawie podejmowałem tydzień decyzję?
|
Do góry
|
|
|
|
#4396159 - 23/01/2011 23:59
|
2fast 2furious
|
bo nie chcesz sie przyznac do bledu w aneksie, ktorego polowa z nas nie widziala... Nie zamierzam sięprzyznawać do błędu, bo go nie popełniłem. To Ty go popełniłeś, że go nie przeczytałeś.
|
Do góry
|
|
|
|
#4396162 - 24/01/2011 00:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Jakby mozna bylo grac mecze w AO z poniedzialku na niedziele tj dzis w 1 rundzie to wczesniej odezwali by sie tacy jak ty tyle ze w niedziele tydzien temu z pretensjami dlaczego nie mozna grac meczy z niedzieli na poniedzialek, chodzi o 1 dzien, skoro tam trwa juz poniedzialek , dlatego runda trwa 7 dni a nie 8 lub mogloby sie zdarzyć, ze 6 dni przez takie twoje fanaberie boubson
|
Do góry
|
|
|
|
#4396169 - 24/01/2011 00:01
|
Carpal Tunnel
|
bo nie chcesz sie przyznac do bledu w aneksie, ktorego polowa z nas nie widziala... Nie zamierzam sięprzyznawać do błędu, bo go nie popełniłem. To Ty go popełniłeś, że go nie przeczytałeś. przeczytalem regulamin i jak w kazdym innym konkursie bylem przekonany ze to wystarczy... jak widac nie tylko ja...
|
Do góry
|
|
|
|
#4396175 - 24/01/2011 00:02
[Re: iti]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
A skad ja to mialem wiedziec zapisujac sie? Jest to wyszczegolnione w regulaminie? Chodzilo mi o to, ze w czasie USO nie bylo tego problemu, bo go byc nie moglo. Co jest dla mnie LOGICZNE. ja pierr co za ludzie [/quote] ale czego ty człowieku nie rozumiesz, gramy wg OOP na daną runde, runda trwa od poniedziałku do niedzieli jutro jest poniedziałek Dali ciała Ci co zasnęli, przyznać sie do winy i koniec tematu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|