#4395631 - 23/01/2011 22:05
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Nie, bo już nie ma co typować. W Australii jest już poniedziałek, więc nie ma co typować. ciekawe czemu tylko to co piszesz kloci sie z 8 pkt REGULAMINU.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395636 - 23/01/2011 22:06
[Re: Boubson]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Na jakich 4 podstronach ? Pierwszy post jest zawsze pierwszy na pierwszej podstronie. 4 podstrony = 4 cwiartki udajesz czy naprawde nie rozumiesz? podalem Ci linka gdzie masz jak wol wyniki losowania i drabinki... dlaczego tam nie ma zasad zamieszczonych? przeciez po to wymyslono ta podstrone z jedna wielka drabinke zeby nie trzeba bylo szukac na kilku podstronach Podstrony odnoszą się do ilości stron w danym temacie. Są 4 tematy dla 4 ćwiartek, a nie 4 podstrony. Dlatego nie zrozumiałem co masz na myśli. Ok, wszedłeś do swojej ćwiartki i co ukazało się Twoim oczom ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395650 - 23/01/2011 22:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
ale drabinek nie otworzysz, bo nie? a jak sie ma do tego ze pisales ze sie potrafisz przyznac do bledu?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395654 - 23/01/2011 22:11
[Re: Krystian]
|
2fast 2furious
|
Nie, bo już nie ma co typować. W Australii jest już poniedziałek, więc nie ma co typować. ciekawe czemu tylko to co piszesz kloci sie z 8 pkt REGULAMINU. Odpisuję Ci człowieku ostatni raz, bo już nie mam do Ciebie siły. Jak chcesz, to otworzę wszystkie tematy i pozwolę typować do dzisiaj do godz. 20:00. TYLKO, ŻE JUŻ NIE MA CO TYPOWAĆ !!! Ostatnim meczem niedzielnym był mecz Wawrinka - Roddick !!! I to wyraźnie pisze w pkt. 21 regulaminu !!! I pkt. 8 i 21 nie kłócą się ze sobą !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#4395662 - 23/01/2011 22:12
|
2fast 2furious
|
widzisz, nie kazdy ma mozliwosci edytowania wlasnych postow w zwiazku z czym zaraz sie moze okazac ze ten regulamin od poczatku byl doprecyzowany i widnieje to jako pkt 22... Tylko, że przy edytowanym poście widnieje data i godzina edycji. Dalej Cię to tak bawi ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4395665 - 23/01/2011 22:13
|
2fast 2furious
|
ale drabinek nie otworzysz, bo nie? a jak sie ma do tego ze pisales ze sie potrafisz przyznac do bledu? No przecież Ci już napisałem. Nawet wiesz w którym poście, bo zauważyłeś, że go edytowałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395685 - 23/01/2011 22:16
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
|
widzisz, nie kazdy ma mozliwosci edytowania wlasnych postow w zwiazku z czym zaraz sie moze okazac ze ten regulamin od poczatku byl doprecyzowany i widnieje to jako pkt 22... Tylko, że przy edytowanym poście widnieje data i godzina edycji. Dalej Cię to tak bawi ? bawi mnie to ze sam zapedzasz sie w kozi rog... czemu w 4 cwiartkach jest dopisane kiedy mozna grac a przy ogolnym losowaniu (gdzie patrzy wiekszosc, prcz glupszych od najglupszych) tego nie ma? i jeszcze jedno pytanko - jezeli jednoczesnie turnieje sa rozgrywane w stanach i australii to rozumiem ze tylko czesc z nich mozna grac w nocy z niedzieli na poniedzialek? troche to glupie
|
Do góry
|
|
|
|
#4395705 - 23/01/2011 22:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
est co typowac, na co wyraznie wskazuje punkt 8 -> jest tylko 1 warunek, wyniki maja byc znane do 12-stej w poniedzialek. do tego pkt 8 i 21 kloca sie ze soba, ale dla Ciebie wciaz jest to niezrozmiale, lub nie chcesz tego zrozumiec. Ale czego tutaj wymagac od Ciebie, skoro jako prowadzacy konkurs zapisy dotyczace tego jak typowac, rozmieszczasz po jakichs postach zamiast w REGULAMINIE ktory wszedzie i dla kazdego jest zobowiazujacy, tylko jak widac nie dla Ciebie. Szkoda czasu na dyskusje z Toba majner, skoro piszac, ze 'regulamin jest po to, by go przestrzegac', przeczysz sam sobie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395715 - 23/01/2011 22:22
[Re: mkr]
|
Carpal Tunnel
|
cyt. z regulaminu 8. Możemy wysyłać swoje typy od poniedziałku od godziny 00:00 do niedzieli do godz. 20:00. Mecze, których wynik nie będzie znany do poniedziałku do godz. 12:00 będą liczone po kursie 1. 21. Typy wysyłamy wg Order Of Play turniejów rozgrywanych w czasie trwania danej rundy.
Ostatni typ podałem w niedziele o 10.38, typ trafiony Wawrinka(-1,5 seta) ten typ zdecydował o pokonaniu w sportowej rywalizacji kolegi Dillmaha. Typ byl zgodny z pkt 8 i 21 regulaminu.
Kolega Dilmach swoj pierwszy typ podał na 2-giej podstronie konkursu, wiec nie mialem powodu aby ogladac typy z 1-szej podstrony a tym bardziej czytac co jest napisane na naglowku pod parami.
Prosze powiedziec gdzie naruszyłem regulamin tego konkursu? pozamiatal
|
Do góry
|
|
|
|
#4395727 - 23/01/2011 22:24
|
2fast 2furious
|
widzisz, nie kazdy ma mozliwosci edytowania wlasnych postow w zwiazku z czym zaraz sie moze okazac ze ten regulamin od poczatku byl doprecyzowany i widnieje to jako pkt 22... Tylko, że przy edytowanym poście widnieje data i godzina edycji. Dalej Cię to tak bawi ? bawi mnie to ze sam zapedzasz sie w kozi rog... czemu w 4 cwiartkach jest dopisane kiedy mozna grac a przy ogolnym losowaniu (gdzie patrzy wiekszosc, prcz glupszych od najglupszych) tego nie ma? i jeszcze jedno pytanko - jezeli jednoczesnie turnieje sa rozgrywane w stanach i australii to rozumiem ze tylko czesc z nich mozna grac w nocy z niedzieli na poniedzialek? troche to glupie Ad. 1 Odpowiedź jest prostsza niż Ci się wydaje. Postanowiłem, że umieszczę tylko w tematach z typami. Ad. 2 Żartujesz sobie ? Dzisiaj można grać mecze z niedzieli na poniedziałek z turniejów granych w Australii, bo tam jest teraz poniedziałek. Finał w Australii jest z soboty na niedzielę, natomiast w USA finał jest z niedzieli na poniedziałek i ten finał z USA można podawać.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395743 - 23/01/2011 22:27
|
2fast 2furious
|
cyt. z regulaminu 8. Możemy wysyłać swoje typy od poniedziałku od godziny 00:00 do niedzieli do godz. 20:00. Mecze, których wynik nie będzie znany do poniedziałku do godz. 12:00 będą liczone po kursie 1. 21. Typy wysyłamy wg Order Of Play turniejów rozgrywanych w czasie trwania danej rundy.
Ostatni typ podałem w niedziele o 10.38, typ trafiony Wawrinka(-1,5 seta) ten typ zdecydował o pokonaniu w sportowej rywalizacji kolegi Dillmaha. Typ byl zgodny z pkt 8 i 21 regulaminu.
Kolega Dilmach swoj pierwszy typ podał na 2-giej podstronie konkursu, wiec nie mialem powodu aby ogladac typy z 1-szej podstrony a tym bardziej czytac co jest napisane na naglowku pod parami.
Prosze powiedziec gdzie naruszyłem regulamin tego konkursu? pozamiatal Już odpowiedziałem na to pytanie w jednym z postów. Zapis w pierwszym poście traktuję jak coś w rodzaju "aneksu do regulaminu" i jest on wiążący.
|
Do góry
|
|
|
|
#4395756 - 23/01/2011 22:29
|
Meldunek: 12/10/2003
|
widzisz, nie kazdy ma mozliwosci edytowania wlasnych postow w zwiazku z czym zaraz sie moze okazac ze ten regulamin od poczatku byl doprecyzowany i widnieje to jako pkt 22... Tylko, że przy edytowanym poście widnieje data i godzina edycji. Dalej Cię to tak bawi ? bawi mnie to ze sam zapedzasz sie w kozi rog... czemu w 4 cwiartkach jest dopisane kiedy mozna grac a przy ogolnym losowaniu (gdzie patrzy wiekszosc, prcz glupszych od najglupszych) tego nie ma? i jeszcze jedno pytanko - jezeli jednoczesnie turnieje sa rozgrywane w stanach i australii to rozumiem ze tylko czesc z nich mozna grac w nocy z niedzieli na poniedzialek? troche to glupie No tylko te z USA, bo w USA jest inna strefa czasowa. Wtedy kiedy u nas jest 1:00 w nocy z niedzieli/poniedzialek to w Australii jest 11 w poniedziałek, a kiedy u nas jest 1:00 w poniedziałek, to w USA jest gdzieś koło 20:00 w niedziele. Który tego nie zrozumiał?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|