Strona 12 z 21 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 20 21 >
Opcje tematu
#4396113 - 23/01/2011 23:50 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: majner]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
Originally Posted By: majner
Originally Posted By: Boubson
Akhu piszac ze "bo konkurs trwa od poniedzialku do niedzieli" robisz z siebie idiote... bo mecze w Ameryce mozna grac w nocy z niedzieli... a nikt nigdzie w regulaminie nie napisal ze nie mozna grac meczow z OOP poniedzialkowego na koniec rundy... ba malo tego, jak wol stoi ze typy nalezy podac do godziny 20 a maja byc rozliczone do poniedzialku do 12...

i robicie z ludzi idiotow, wmawiajac ze nie rozumieja laugh laugh laugh
a po cholere czytac regulamin skoro mozesz dodac aneks na jakims QC nikogo o tym nie informujac?
Właśnie teraz to Ty zrobiłeś z siebie idiotę i dalsza polemika z Tobą nie ma najmniejszego sensu stop Jak chcesz sobie ponabijać jeszcze trochę postów to idź na QC, tam jest Twoje miejsce papa

a Ty nie robisz z siebie idioty odsylajac ludzi do regulaminu? czy napisales w nim o jakimkolwiek aneksie? wy naprawde nie potraficie stworzyc regulaminu, zeby nikt o nic sie nie czepial? bo naliczylem juz okolo 15 osob ktore maja jakies ale... przerasta napisanie prostego regulaminu, zapraszam na quasi i podpowiem bo widze ze temat sie ciagnie latami

Do góry
#4396114 - 23/01/2011 23:50 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
Akhu Offline

Meldunek: 12/10/2003
Ten punkt regulaminu o wyniku do 12 był wprowadzony z tego powodu, że jeśli jakiś mecz się opóźni z powodów deszczowych to na takowy czekamy tylko do 12 w poniedziałek. Było to zrobione po to, żeby nikt nie mówił, że na ten czekaliśmy a na inny nie.

Ty doskonale o tym pamiętasz, bo też byłeś aktywny w tamtej sprawie.

Do góry
#4396118 - 23/01/2011 23:51 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Kenny]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Kenny
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe wink

a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow?

Do góry
#4396123 - 23/01/2011 23:52 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: iti]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: iti
Ku...panowie nie ośmieszajcie się, konkurs trwa już kilka lat tylko sponsor się zmienia, niektórzy grali już można powiedzieć po kilkanaście razy albo i więcej i było wiele razy wyjaśniane, że gramy od poniedziałku do niedzieli wg OOP

Mistrzu wytlumacz mi skad ja mialem to wiedziec? Gram drugi raz, z czego pierwszy byl w trakcie USO i z racji tego, ze czasy sie zgadzaly to problemu nie bylo. Dalej uwazasz, ze sie osmieszam?

Oczywiście że się ośmieszasz, skoro się zapisałeś to powinieneś wiedzieć co i jak i to twoje tłumaczenie smirk ja nie wiedziałem, gorzej niż przedszkolak

może organizatorzy powinni wysyłac privy że runda dobiega końca laugh kpina

ja pierr co za ludzie puke

Do góry
#4396126 - 23/01/2011 23:53 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Widzę, że niektórzy jeszcze Geografii nie mieli w podstawówkach, gdzie będą omawiane strefy czasowe wink

a co maja strefy czasowe do tego? nie uwazasz ze skoro temat jest walkowany w kazdej edycji to nalezaloby zrobic w koncu jasny i czytelny regulamin bez poukrywanych w katach aneksow?
Tylko, że prawdziwe problemy zaczęły się dopiero gdy Ty zacząłeś brać udział w tym konkursie. Dla Ciebie każdy regulamin będzie do dupy, jeśli odpadniesz z konkursu.

Do góry
#4396127 - 23/01/2011 23:53 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

no i oczywiscie ze tak, trzeba bylo Wam podpowiedziec byscie taki punkt wprowadzili, bo raz rozliczaliscie do 11 a innym razem potrafiliscie czekac i do 23 w poniedzialek... i nie zaprzeczaj ze tak nie bylo, bo widze ze tez o tym pamietasz doskonale...

Do góry
#4396135 - 23/01/2011 23:54 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
Akhu Offline

A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu?
To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz.

Do góry
#4396136 - 23/01/2011 23:54 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: majner]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Tylko, że prawdziwe problemy zaczęły się dopiero gdy Ty zacząłeś brać udział w tym konkursie. Dla Ciebie każdy regulamin będzie do dupy, jeśli odpadniesz z konkursu.

laugh laugh laugh

z niejednego odpadalem bez zadnego ale, a powtarzam Ci jeszcze raz lopatologicznie - dzieki temu ze zamkneliscie dzis tematy awansowalismy... jeszcze mi zarzuc ze pol roku temu jak udawadnialem Wam ze debel skrzywdziliscie robilem to pod siebie...

Do góry
#4396141 - 23/01/2011 23:56 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Akhu]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Akhu

A czy przed edycją w trakcie zapisów chociażby użytkownik Boubson nie mógłby zgłosić wątpliwości na temat regulaminu?
To samo tyczy się innych. Nie rozumiesz czegoś? Zapytaj. Chcesz coś zmienić? Napisz.

napisalem Ci pol roku temu i tydzien musialem czekac na odpowiedz bo nie byles w stanie podjac zadnej wiazacej decyzji...

Do góry
#4396145 - 23/01/2011 23:57 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
majner Offline
2fast 2furious

no i oczywiscie ze tak, trzeba bylo Wam podpowiedziec byscie taki punkt wprowadzili, bo raz rozliczaliscie do 11 a innym razem potrafiliscie czekac i do 23 w poniedzialek... i nie zaprzeczaj ze tak nie bylo, bo widze ze tez o tym pamietasz doskonale...
Ja pierdolę, człowieku. Pierwszy raz się zdarzyło w poprzedniej edycji, że nastąpił błąd w "czekaniu na zakończenie meczu" i do tego błędu się przyznaliśmy, a Ty po robisz szum, jakby co rundę był taki problem. Opanuj się w końcu !

Do góry
#4396150 - 23/01/2011 23:58 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

bo nie chcesz sie przyznac do bledu w aneksie, ktorego polowa z nas nie widziala...

Do góry
#4396154 - 23/01/2011 23:58 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
majner Offline
2fast 2furious

napisalem Ci pol roku temu i tydzien musialem czekac na odpowiedz bo nie byles w stanie podjac zadnej wiazacej decyzji...
Niektórzy nie siedzą 24h/dobę na forum. Mają rodzinę, znajomych, pracę, delegacje... Potrafisz to zrozumieć ? Chyba nie...

Do góry
#4396155 - 23/01/2011 23:58 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Stoin]
iti Offline
PLAYOFF WINNER

Meldunek: 01/09/2004
Originally Posted By: Stoin
Ku...panowie nie ośmieszajcie się, konkurs trwa już kilka lat tylko sponsor się zmienia, niektórzy grali już można powiedzieć po kilkanaście razy albo i więcej i było wiele razy wyjaśniane, że gramy od poniedziałku do niedzieli wg OOP

Mistrzu wytlumacz mi skad ja mialem to wiedziec? Gram drugi raz, z czego pierwszy byl w trakcie USO i z racji tego, ze czasy sie zgadzaly to problemu nie bylo. Dalej uwazasz, ze sie osmieszam?

Oczywiście że się ośmieszasz, skoro się zapisałeś to powinieneś wiedzieć co i jak i to twoje tłumaczenie smirk ja nie wiedziałem, gorzej niż przedszkolak

może organizatorzy powinni wysyłac privy że runda dobiega końca laugh kpina

A skad ja to mialem wiedziec zapisujac sie? Jest to wyszczegolnione w regulaminie? Chodzilo mi o to, ze w czasie USO nie bylo tego problemu, bo go byc nie moglo. Co jest dla mnie LOGICZNE.

Do góry
#4396156 - 23/01/2011 23:59 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
Akhu Offline

A w jakiej sprawie podejmowałem tydzień decyzję?

Do góry
#4396159 - 23/01/2011 23:59 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: Boubson]
majner Offline
2fast 2furious

bo nie chcesz sie przyznac do bledu w aneksie, ktorego polowa z nas nie widziala...
Nie zamierzam sięprzyznawać do błędu, bo go nie popełniłem. To Ty go popełniłeś, że go nie przeczytałeś.

Do góry
#4396161 - 23/01/2011 23:59 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: majner]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

a tak naprawde to po jaka cholere wprowadzono punkt 21 regulaminu ktory zamotal wszystko? bez niego sprawa bylaby jasna i oczywista

Do góry
#4396162 - 24/01/2011 00:00 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: majner]
Kenny Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/01/2005
Jakby mozna bylo grac mecze w AO z poniedzialku na niedziele tj dzis w 1 rundzie to wczesniej odezwali by sie tacy jak ty tyle ze w niedziele tydzien temu z pretensjami dlaczego nie mozna grac meczy z niedzieli na poniedzialek, chodzi o 1 dzien, skoro tam trwa juz poniedzialek tongue , dlatego runda trwa 7 dni a nie 8 lub mogloby sie zdarzyć, ze 6 dni przez takie twoje fanaberie boubson

Do góry
#4396163 - 24/01/2011 00:00 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: iti]
iti Offline
PLAYOFF WINNER

Meldunek: 01/09/2004
I logicznie o problemie wiedziec nie moglem w tym konkursie.

Do góry
#4396169 - 24/01/2011 00:01 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: majner]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Nie zamierzam sięprzyznawać do błędu, bo go nie popełniłem. To Ty go popełniłeś, że go nie przeczytałeś.

przeczytalem regulamin i jak w kazdym innym konkursie bylem przekonany ze to wystarczy... jak widac nie tylko ja...

Do góry
#4396175 - 24/01/2011 00:02 Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/ [Re: iti]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005

A skad ja to mialem wiedziec zapisujac sie? Jest to wyszczegolnione w regulaminie? Chodzilo mi o to, ze w czasie USO nie bylo tego problemu, bo go byc nie moglo. Co jest dla mnie LOGICZNE.

ja pierr co za ludzie puke [/quote]

ale czego ty człowieku nie rozumiesz, gramy wg OOP na daną runde, runda trwa od poniedziałku do niedzieli jutro jest poniedziałek

Dali ciała Ci co zasnęli, przyznać sie do winy i koniec tematu

Do góry
Strona 12 z 21 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 20 21 >

Moderator:  Akhu