#4162281 - 08/10/2010 19:18
Re: Polska Liga Hokeja 2010/2011
[Re: Cayman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Unia-Podhale Takich meczy w naszej lidze nie trzeba nawet reklamowac. Presja ze strony dziennikarzy, trenerow i glownie kibicow bedzie odczuwalna lub juz jest odczuwalna zwlaszcza w Oswiecimiu na kazdym kroku. Na pewno zadnych 'cyrkow i jaj' w tym pojedynku nie bedzie, bo w koncu Oswiecim ma okazje porzadnie zlac Gorali i dzisiaj tak bedzie. W Oswiecimiu dzisiaj wieczorem zapewne zjawi sie ok 2 tys kibicow,doping, wlasny lod, duzo lepsi zawodnicy, zupelnie inny cel na ten sezon pozwala latwo wskazac faworyta i dla mnie to bity, murowany i pewny zwyciezca dzisiejszej konfrontacji, a juz w niedziele Podhale dostanie kolejny lomot... !!! JKH Jastrzebie-Stoczniowiec Alez hokeisci JKH maja przed soba maraton na wlasnym lodzie. Trzeba nadrobic zdobycz punktowa bo do tej pory graja bardzo fajny, ofensywny i ciekawy hokej ale nie przeklada sie to na punkty zwlaszcza na wyjazdach, nawet w meczach w ktorych wcale gorszymi zespolami nie byli. W domu do tej pory nie przegrali (lacznie z dzisiejszym meczem ) i teraz powinni troszke podskoczyc w tabeli po najblizszych 3-4 kolejkach. Dwa dni temu zespoly te zmierzyly sie w meczu Pucharu Polski i gora byli gospodarze wygrywajac 3-2, byli zespolem lepszym ale zwyciestwo zapewnili sobie dopiero w 58 min strzelajac gola na 3-2. Ale co najwazniejsze, najlepsi zawodnicy Jastrzebia w tamtym spotkaniu dostali wolne i praktycznie grano mecz na trzy piatki. Dzisiaj wszyscy obcokrajowcy wracaja do skladu, wypoczeci, spedzili sporo czasu ze swoimi kobietami, wiec beda zmotywowani do walki Tu bedzie pokaz sily Unia+JKH Jastrzebie 10/10 Unia -1.5 + JKH -1.5 5/10 Unia -2.5 + JKH -2.5 2/10 nie ma co sie w tancu pierd..., pewnie kiedy moja pewnosc siebie mnie zgubi ale czasem jest taki dzien gdzie przekonanie do typow jest bardzo duze Krynica-Cracovia Krotko i na temat, zeby nie bylo, ze nieobiektywnie itd itp Cracovia dzisiaj jedzie do Krynicy bardzo oslabiona, kontuzje, urazy wykluczyli ze skladu Patryka Wajde,Davida Hode,Łopuskiego i Witowskiego - nie musze mowic chyba ile to znaczy dla hokejowej druzyny, gdy czterech zawodnikow podstawowych nie zagra w meczu wyjazdowym. Do tego nie wiadomo czy zagraja Kostuch i Martynoski gdyz narzekaja na bole zoladka i oslabienie. W Krynicy ma kto nam dzis zagrozic,Karel Horny doskonale mi i krakowskiej publicznosci znany, oprocz tego Valusiak tez potrafi 'namiszac' pod bramka przeciwnika. Nie sadze zebysmy dzisiaj zgarneli komplet punktow patrzac na nasza kadre i grype panujaca w druzynie. Trzeba probowac w strone Krynicy poki czas. Krynica win 1/10 Krynica 1x 2/10
|
Do góry
|
|
|
|
#4162365 - 08/10/2010 19:40
[Re: craax]
|
enthusiast
Meldunek: 08/01/2010
|
Craax ja tylko wyprostuję,że JKH wczoraj grało ze Stocznią w pucharze ale poza tym oki.Jastrzębie jest solidne i powinno spokojnie wygrać ale ja dzisiaj mam większą pewność do Unii i handi już zagrałem a win połączyłem z underem Cracovii 7,5 w związku z tym o czym wyżej wspomniałeś.Craxa w ofensywie dzisiaj słabsza a i w obronie musi uważniej sobie poczynać.Krynica swojej szansy poszuka w kontrach i takim oto sposobem wyłonił mi się under.Ba,poszedłem nawet dalej i zagrałem under 6,5 w Unibecie po kursie 2,55.Handi na Krynicę też zagram ale winu raczej nie bo jakoś nie mam czucia co do tego.Gdzie jest mecz Zagłębia bo chciałem uderzyć na overy,handi i takie tam cuda a tu buki nie zrobiły Dnia Dziecka!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#4162427 - 08/10/2010 20:25
|
enthusiast
|
Tychy osłabione w dalszym ciągu a w Sanoku dzisiaj debiut Malasińskiego i Sanok jeżeli ma wreszcie zacząć grać jak wszyscy oczekują to dzisiaj mają okazję aby zrobić ku temu pierwszy krok bo przeciwnik 1 klasa.Nie wiem czy w Jastrzębiu undera nie zagrać.Skład mają wreszcie w miarę pełny więc może powalczą?Under 6,5?Co myślicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#4162485 - 08/10/2010 21:34
|
enthusiast
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4163940 - 09/10/2010 16:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
chyba wszyscy zadowoleni dosc konkretnie po tej kolejce dzieki za sugestie odnosnie JKH bo dzieki temu dolozylem single na Unie z ujemnymi handi Odrobny Odrobny- moja prywatna zmora bolo73 byles na meczu Zaglebia ? co to za ZENUJACY WYNIK ? jak wygladala gra ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4163945 - 09/10/2010 17:00
|
old hand
Meldunek: 20/06/2009
|
Czy ja wiem czy taki zenujacy ? Naprzod jednak zagral z zawodnikami ktorzy zglosili sprawe kontraktow do PZHL, ciekawe jak bedzie w nastepnym meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4164180 - 09/10/2010 20:12
|
enthusiast
|
Gra znowu wyglądała nieciekawie.Myślałem,że po meczu z Jastrzębiem gdzie naprawdę widać było walkę i zaangażowanie,do tego dobrą grę w obronie i składne ataki,chłopaki pójdą za ciosem i będzie coraz lepiej.Niestety albo są słabi albo już jak wczoraj wstali do sobie w głowach dopisali punkty bo wczoraj mecz generalnie był wyrównany.To znaczy może my mieliśmy bardziej klarowne okazje ale Naprzód za to więcej strzelał i lepiej przewagi rozgrywał.Zobaczymy jutro w Sanoku ale dla mnie no bet bo nie wiem co sądzić o naszych grajkach.jedynie co zagram to over.
|
Do góry
|
|
|
|
#4165918 - 10/10/2010 18:31
[Re: bolo73]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
Dziś dość ciężka kolejka.... Odpuszczam mocniejsze granie, jednak ciekawy wydaje sie over JKH z Unią. 6.5 to na naszą ligę linia niewysoka i do tego kurs 2.1@, obydwa teamy ofensywnie nastawione(jedyna obawa to mała zadyszka JKH w ostatnich meczach). Poza tym Cracovia powinna z handi pojechać z Podhalem. Takiego dubla lekko gram bez rozpisywania się, bo dziś nie ma co nastawiać się przy tak ciężkich parach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4167598 - 11/10/2010 15:13
[Re: hunters]
|
enthusiast
|
Wiem,że po fakcie ale ja zagrałem dubla: under 6,5 w Krynicy oraz over 6,5 w Sanoku.Do tego zagrałem też zwycięstwo Zagłębia w Sanoku i gdyby te ofiary losy znowu nie zrobiły mistrzostwa świata i nie straciły 2 bramek grając w przewadze to pewnie by wygrali.To co oni robią w przewagach woła o pomstę do nieba.Niemalże w każdym meczu tracą bramkę w takich okolicznościach.Zaskakują rozmiary porażki Janowa bo w Sosnowcu naprawdę zaprezentowali się przyzwoicie.Jutro puchar i czekam na ofertę.Ostatnio puchar był dla mnie wyśmienity więc poproszę o powtórkę.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|