#4418584 - 01/02/2011 14:39
Re: Polska Liga Hokeja 2010/2011
[Re: bolo73]
|
enthusiast
Meldunek: 08/01/2010
|
Podsumowanie: w Jastrzębiu ok,w Oświęcimiu słaba postawa Tyszan położyła under,w Gdańsku tak jak przewidywałem 3 tercja przegrana 0:5 i po underze, wygrana Stoczni jednak stała się faktem,Podhale jednak nie dało rady.
Dzisiaj: wygrana Unii i to raczej z handi,możliwy under 7,5 a nawet 6,5 (3 tercja???),Craxa rozjedzie Janów?Jeżeli będzie chciała to tak ale jaki ma w tym cel?nie gram meczu bo może być wałek (Janów wygra a potem będzie weryfikacja i w/o dla Cracovii - oczywiście mało prawdopodobne aby Cracovia takie coś zrobiła ale w Tychach też nikt nie wierzył,że przegrają u siebie z Janowem a stało się to faktem,możliwe,że wiedzieli iże punkty do nich wrócą po decyzji WGiD??),w Jastrzębiu pachnie mi dogrywką i tak zagram oraz under,w Nowym Targu Podhale będzie chciało zamazać złe wrażenie po ostatnich porażkach i to raczej ono jest faworytem a w Sanoku to nie wiem bo nie mam pomysłu na ten mecz.
|
Do góry
|
|
|
|
#4427989 - 04/02/2011 22:42
[Re: mln]
|
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
|
Hokej, PLH, 18:15 KH Sanok - Cracovia Typ: 2 Kurs: 1.95 Ladbrokes
Najciekawsze spotkanie 35 kolejki Polskiej Ligi Hokejowej pomiędzy KH Sanok a Cracovią Kraków. Gospodarze zajmują 5 miejsce w tabeli i mają minimalne szanse na przesunięcie się na miejsce 4. Cracovia jest liderem rozgrywek, której zwycięstwo w dzisiejszym meczu zapewni pierwsze miejsce w rundzie zasadniczej. Różnica punktowa pomiędzy tymi zespołami to 22 punkty. Sanok wprawdzie u siebie spisuje się dobrze, ich bilans to 15 zwycięstw (w tym 2 po dogrywce) i 3 porażki, bilans bramkowy 83:48. Cracovia na wyjazdach ma także świetny bilans 14 zwycięstw (w tym 2 po dogrywce) i 3 porażki, bilans bramkowy 70:37. Jednak forma obu zespołów w ostatnim czasie jest diametralnie różna, Sanok od listopada nie wygrał z nikim znaczącym w lidze, a Cracovia wygrywa w świetnym stylu spotkanie za spotkaniem, wygrali już 11 spotkań z rzędu. Gospodarze chyba myślami są już w play-offach, w zeszłej kolejce ledwo udało im się ograć słabą Krynicę. Zdecydowanie lepiej prezentują się goście, a wystąpią w tym samym składzie co w ostatnim meczu, w szeregach gospodarzy ponownie zabraknie bardzo ważnego Zapały. Świetnie dysponowany jest Kostuch do tego po prostu równiejszy i szerszy skład posiada Cracovia, która powinna dziś wygrać.
|
Do góry
|
|
|
|
#4436280 - 07/02/2011 23:07
[Re: Cayman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
szykuje sie fantastyczna rywalizacja w czwartej parzy pierwszej rundy PO - kandydatow do mistrza pieciu, jeden wyrazny a reszta bardzo wyrownana, pamietajac historie z zeszlego roku nie mozna byc pewnym tego kto siegnie po medale i w jakim kolorze od jutra konkretniejsza i bardziej goraca dyskusja, jesli tylko chetnych nie braknie vonseb konkurs konkurs bo czas leci !
|
Do góry
|
|
|
|
#4436654 - 08/02/2011 01:44
[Re: Cayman]
|
journeyman
Meldunek: 13/07/2009
|
Nie zabraknie, nie zabraknie. Bolo przystąpicie do rywalizacji z Cracovią czy KTH zamiast Was?Rywalizacja w 4 parze na prawdę super, dwie drużyny swojego lodu, Sanok będzie musiał przynajmniej raz przełamać JKH na ich lodzie, sądzę, że może im się udać (mając w pamięci to, że mam Sanok @ 15 na mistrza jeszcze pograne w Bahu przed sezonem) i będę im gorąco kibicował. to jest nas dwóch... również mam Sanok na mistrza po 15@
|
Do góry
|
|
|
|
#4436833 - 08/02/2011 02:45
[Re: Sabelius]
|
old hand
Meldunek: 20/06/2009
|
No optymizm, optymizm Kosowski-Kachniarz lepszy od duetu Plaster-Rączka ? No nie wiem.... Lipina Kral Danieluk - Vozdecky Zapała RadwańskiUrbanowicz Słodczyk Furo - Gruszka Dziubiński MalasińskiKulas Kąkol Bordowski - Słowakiewicz Milan Mermer tak prezentują się pierwsze 3 ataki w obu teamach, w obronie wygląda to mniej więcej tak: (jeśli jest inaczej proszę mnie poprawić) Górny Rimmel - Ivicic KubatBychawski Dąbkowski - Suur RąpałaLabryga Bryk - Owczarek Gurican Pastryk ... - Koseda Biały (?) Zaznaczyłem boldem ważne, znaczące (wg mnie) ogniwa w zespołach, minimalną przewagę ma tutaj Sanok, w którego szeregach ciągle możemy znaleźć kilku złotych medalistów z roku 2010, którzy w jednej z rund byli już na widelcu w meczu w Jastrzębiu, a jednak "wrócili" i pokazali "góralski" charakter, ciekawe czy w tym roku nie będzie przypadkiem deja vu
|
Do góry
|
|
|
|
#4436862 - 08/02/2011 02:52
[Re: craax]
|
journeyman
Meldunek: 13/07/2009
|
nie bede komentowal tego Sanoka z grzecznosci do Was teraz bym tego nie wziął, ale przed sezonem kurs 15 na cos co ja wycenialem kolo 4-5 warto bylo grac
|
Do góry
|
|
|
|
#4440115 - 09/02/2011 11:27
[Re: Sabelius]
|
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
|
Cracovia (-3,5 gola) - Zagłębie 1 1.66 pinnaclesports
Dzisiaj rozegrane zostaną pierwsze mecze I rundy play-off. Gram dzisiaj Cracovię, która wybrała sobie za rywala Zagłębie Sosnowiec, zespół mający spore problemy finansowe. Wczoraj otrzymali jednak pozwolenie na grę w play-offach, jednak jutro nie będą mogli wystąpić zawodnicy pierwszej piątki, tj. Jarosław Dołęga, Rafał Twardy, Martin Voznik, Łukasz Kulik i Rafał Cycowski, a spowodowane jest to zaległościami klubu wobec byłych zawodników. Dodając do tego fakt iż Cracovia wygrała wszystkie spotkania w tym roku (11 zwycięstw z rzędu) łatwe zwycięstwo gospodarzy w dzisiejszym meczu nie podlega dla mnie dyskusji. Cracovia u siebie ma bilans: 15 zwycięstw (w tym 2 po dogrywce) i 3 porażki, bramki: 104:43. Zagłębie na wyjeździe: 4 zwycięstwa i 15 porażek, bramki: 49:97. Wszystko w dzisiejszym meczu przemawia za gospodarzami, a fakt braku zawodników pierwszej piątki w zespole gości sprawia że stawiam na pogrom w tym spotkaniu, liczę na przynajmniej 5-bramkową różnicę na korzyść Cracovii.
za kilka godzin tak niskiego handicapu po takim kursie już nie będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4440291 - 09/02/2011 16:38
[Re: mln]
|
a.k.a. "gen.Franco"
Meldunek: 17/06/2005
|
Niestety buki u których pogrywam nie posiadają na to spotkanie żadnych,kompletnie żadnych handicapów. W meczu Cracovii jest opcja gry na krakowian po super kursie 1.04 W pozostałych meczach expekt też nie posiada zakładów na handicapy. Bet-at-home w pozostałych meczach ma wystawione skromne 2 bramkowe handicapy.W meczu tyszan chyba jak najbardziej do wziecia.Aksam Unii chyba również można spróbować...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|