#4336609 - 05/01/2011 02:24
Re: Co mnie wkurza? [38]
[Re: _Korver_]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
To mnie nie denerwuje tylko WQRWIA: Dzisiaj w pracy, dowiedziałem sie, że moja eksnarzeczona, "kręci" coś z kolesiem z mojej roboty. Najgorzsze jest to, że mi na niej zależy i nie chcę dla niej źle, bo koleś nie dość, że "lokalnym gamoniem", to jeszcze skończonym debilem... Ja pierd.olę... Takie wiadomości, na samym początku roku i perspektywa pracy z kolesiem, który dyma albo będzie dymał, moją eks nie napawa mnie optymizmem
|
Do góry
|
|
|
|
#4336688 - 05/01/2011 02:44
[Re: APOLLYON]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
To mnie nie denerwuje tylko WQRWIA: Dzisiaj w pracy, dowiedziałem sie, że moja eksnarzeczona, "kręci" coś z kolesiem z mojej roboty. Najgorzsze jest to, że mi na niej zależy i nie chcę dla niej źle, bo koleś nie dość, że "lokalnym gamoniem", to jeszcze skończonym debilem... Ja pierd.olę... Takie wiadomości, na samym początku roku i perspektywa pracy z kolesiem, który dyma albo będzie dymał, moją eks nie napawa mnie optymizmem To się zwolnij z roboty. A tak na poważnie - przeżyjesz to tylko potrzeba czasu, można powiedzieć że miałem identyczną sytuacją z tą różnicą że miesiąc po ślubie. Oczywiście nie twierdze że się dymali... jakoś specjalnie się nigdy nad tym nie zastanawiałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4336697 - 05/01/2011 02:46
[Re: APOLLYON]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
To mnie nie denerwuje tylko WQRWIA: Dzisiaj w pracy, dowiedziałem sie, że moja eksnarzeczona, "kręci" coś z kolesiem z mojej roboty. Najgorzsze jest to, że mi na niej zależy i nie chcę dla niej źle, bo koleś nie dość, że "lokalnym gamoniem", to jeszcze skończonym debilem... Ja pierd.olę... Takie wiadomości, na samym początku roku i perspektywa pracy z kolesiem, który dyma albo będzie dymał, moją eks nie napawa mnie optymizmem nie potrafisz o niej zapomnieć moja eks wie,że mam na nią ... i dałem jej do zrozumienia,że z alkoholem kończę tylko nie bądź głupi i przez nią nie pij !
|
Do góry
|
|
|
|
#4336711 - 05/01/2011 02:52
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Dokladnie takj ak koledzy mowia- czas leczy rany. Ot zeby bylo zabawniej, jeszcze niedawno z moja ex sie klocilem tak zawziecie ze bajka... dzisiaj ustawilem sie wstepnie z nia i jakimis tam znajomymi na snowboard. Oczywiscie na 90% "nie bedzie" miejsca w tym samochodzie dla mnie ;-) Druga sprawa, ze jak zaproponowalem wypad do innej lepszej miejscowki niz tam gdzie ona jezdzi to powiedziala, ze ok ale nie we dwojke . Spoko ja o dwojce nie pomyslalem bo nie bede atkiej kasy wykladal zeby sobie posmigac Wiec moj pomysl byl taki ja, kumpel, ona i zeby sobie kogos dobrala ejszcze do pary, tego oczywiscie juz nie skomentowala bo wyskoczyla szybciej z tym, ze to ja moge dolaczyc do niej/nich niz ona do mnie/nas Z czasem moze ona zrozumie, ze stracila dobrego faceta, a moze ja z czasem zrozumiem, ze wcale nie byla taka wspaniala
|
Do góry
|
|
|
|
#4336712 - 05/01/2011 02:52
[Re: Bezdomny]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Z piciem skończyłem Noworyczne postanowienia muszę szybko wprowadzić w życie i się zajmę sobą. Ale jakby nie było 8.5 roku razem, to kawał czasu :sad: Sam wiem, że ona "mi się w tej głowie" za długo... Dzięki za te słowa, panowie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4336771 - 05/01/2011 03:13
[Re: lelu]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Dokladnie takj ak koledzy mowia- czas leczy rany. Ot zeby bylo zabawniej, jeszcze niedawno z moja ex sie klocilem tak zawziecie ze bajka... dzisiaj ustawilem sie wstepnie z nia i jakimis tam znajomymi na snowboard. Oczywiscie na 90% "nie bedzie" miejsca w tym samochodzie dla mnie ;-) Druga sprawa, ze jak zaproponowalem wypad do innej lepszej miejscowki niz tam gdzie ona jezdzi to powiedziala, ze ok ale nie we dwojke . Spoko ja o dwojce nie pomyslalem bo nie bede atkiej kasy wykladal zeby sobie posmigac Wiec moj pomysl byl taki ja, kumpel, ona i zeby sobie kogos dobrala ejszcze do pary, tego oczywiscie juz nie skomentowala bo wyskoczyla szybciej z tym, ze to ja moge dolaczyc do niej/nich niz ona do mnie/nas Z czasem moze ona zrozumie, ze stracila dobrego faceta, a moze ja z czasem zrozumiem, ze wcale nie byla taka wspaniala po chuj z była eks na snowbord ? nie znasz innych lasek czy co ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4337042 - 05/01/2011 04:11
[Re: lamps]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4337046 - 05/01/2011 04:13
[Re: lelu]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
dobre pytanie, tez je sobie zadalem, ale ja jade na snowboard , nie jade do niej Ale fakt, same to takie wybredne, ze nie ma czasu, ze zimno, ze dupa boli to jedź na ten snowboard !!! obowiązkowo bez niej to to łagodnie mówiąc słaba terapia "lecząca" dobrze prawią koledzy
|
Do góry
|
|
|
|
#4337191 - 05/01/2011 04:41
[Re: [T]-error]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
-error] APOLLYON - pisałem ci już kiedyś. Wbijej na Śląsk, pójdziemy w tango na tydzień i zapomnisz o wszystkim. A nie... siedzisz gdzieś w jakieś pipidówie, pijesz kolorowe alkohole to potem Ci odbija. Nie kuś, nie kuś ... T-error, w Twoim wieku w tango na tydzień ? to się może skończyć na intensywnej terapii - nie szalej
|
Do góry
|
|
|
|
#4337198 - 05/01/2011 04:43
[Re: Mitul]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
-error] APOLLYON - pisałem ci już kiedyś. Wbijej na Śląsk, pójdziemy w tango na tydzień i zapomnisz o wszystkim. A nie... siedzisz gdzieś w jakieś pipidówie, pijesz kolorowe alkohole to potem Ci odbija. Nie kuś, nie kuś ... T-error, w Twoim wieku w tango na tydzień ? to się może skończyć na intensywnej terapii - nie szalej A słyszał o drugiej młodości ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|