#4313797 - 23/12/2010 00:53
Re: Konkurs NBA 2010/2011 Tabela
[Re: Marian]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
no trochę długo mi z tym zeszło dzisiaj, ale jeszcze musiałem w trakcie dwie inne rzeczy zrobić ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) W konkursie zmiany, mianowicie Młody z 4 miejsca wskoczył na fotel lidera ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) dla niego Dotychczasowy lider olopatronat niestety zanotował duży spadek (wylądował ostatecznie na 6 pozycji, ale cały czas ma kontakt z czołówką) Pozytywne zaskoczył Kieras, który z 9 pozycji (-317), awansował na miejsce tuż za podium (297) ![aplauz aplauz](/forum/images/graemlins/default/aplauz.gif) Na samym dnie Manchild, który po ostatnim udanym tygodniu, niestety zanotował masakryczny spadek formy ( z -372 na -1465) ![](http://images43.fotosik.pl/480/c851c120611fbeb7.jpg)
|
Do góry
|
|
|
|
#4400583 - 25/01/2011 21:07
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Po dłuższej przerwie, wracamy z tabelą ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) W tym czasie działo się dużo ciekawego, oj dużo ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Dotychczasowy lider, Młody jak trafnie zauważył Fanatyk miał awarię, dlatego spadł aż na 7 miejsce, ale znając możliwości tego gracza nie powiedział On jeszcze ostatniego słowa ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Na czoło peletonu wysunął się Brator, ale tuż za nim jest Fanatyk i to właśnie ta dwójka w tej chwili rozdaje karty ![ooo ooo](/forum/images/graemlins/default/eek.gif) W dalszej kolejności mamy dwie grupki pościgowe, w pierwszej jest Kieras i pill, a w drugiej Młody,Grey no i moja skromna osoba ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Na dnie bez zmian, ostatnią lokatę upodobał sobie Skiper, no ale gracz ten jeszcze nie jest nawet na półmetku, tak więc jeszcze wszystko przed nim W razie jakichkolwiek pomyłek, proszę o wpis w odpowiednim temacie. pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4410802 - 29/01/2011 22:41
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
A jednak byłem zmuszony dzisiaj zrobić tabelę, ponieważ wieczorem mam imprezkę syto zakrapianą, tak więc jutro bym nie dał rady ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) A w tabeli bez zmian, na czele rozpędzony Brator, który powiększył przewagę nad Fanatykiem, ten zaś nie wytrzymał tempa i został dogoniony przez piil-a (w tym miejscu muszę przeprosić Cię za błąd w pisowni w tabeli, następnym razem poprawię to) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) i Kierasa, a także świetnie spisującego się ostatnio Mariana ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Miejmy nadzieję, że po raz kolejny grupka pościgowa pokaże swoją siłę i uda im się wspólnie dogonić rewelację tego sezonu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Z ciekawostek warto wspomnieć jeszcze, że Skiper przekroczył jako pierwszy granicę 2000pkt, niestety na minusie pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4418621 - 01/02/2011 15:25
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Kolejna aktualizacja ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) z ciekawostek: cały czas prowadzi z dużą przewagą Brator tempa nie wytrzymał Kieras Młody złapał drugi oddech wielki powrót Fana ciąg dalszy bardzo dobrej formy Mariana (czyli mnie) na dnie bez zmian, rządzi Skiper pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4443988 - 10/02/2011 20:21
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Witam, czas na nową tabelę: Bardzo proszę o sprawdzenie swojej numeracji, ponieważ u dwóch lub trzech osób się nie zgadza (chodzi o +/- 1). Sprawdźcie czy się nie pomyliliście, bo mnie wychodzi tak jak jest w tabeli. Z kolei jeśli Wam po sprawdzeniu wyjdzie inaczej, to bardzo proszę o poinformowanie mnie o tym w temacie dyskusja (wtedy prześledzę jeszcze raz typy od ostatniego uaktualnienia) ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Na czele bez zmian, prowadzi Brator, który powiększył przewagę na resztą! Świetną formą błysnął Kieras i to teraz On jest na II pozycji, tuż za nim Marian ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Warto odnotować złą passę Fanatyka i Okiego! Na dnie bez zmian, rządzi i dzieli Skiper ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4458507 - 16/02/2011 15:16
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4458513 - 16/02/2011 15:24
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
Jak łatwo zauważyć ostatnie typy czołówki to jakaś MASAKRA ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Najwięcej stracił świetnie ostatnio spisujący się Kieras. Liderem bez zmian jest Brator, jednak jego przewaga minimalnie stopniała ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Zwycięzcą ostatnich dni jest Młody, który nie typował, a co za tym idzie nie stracił żadnych punktów, czyżby taktyka Gniewnego polegała na "niech się inni teraz wystrzelają, a ja zrobię długi finisz"? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) kto wie kto wie... Na dnie, króluje cały czas Skiper ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) ---------------------------------------- w razie błędów, proszę pisać w odpowiednim temacie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
#4516024 - 09/03/2011 20:17
|
Mistrz Playoff Zima 2011
|
No i kolejne podsumowanie, będę starał się częściej robić, bo jesteśmy już na finiszu zabawy ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Jeśli chodzi o czoło tabeli, to nie będę się rozpisywał, cały czas prowadzą Ci sami zawodnicy (jedynie nastąpiła mała zamiana w miejscach). Jednakże moją uwagę zwrócił juancarlos, który notuje ostatnio świetne wyniki i jak tak dalej pójdzie, to może jeszcze się włączyć do walki o medale ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) No i na sam koniec zostawiłem wiadomość dnia, mianowicie Skiper opuścił ostatnią pozycję ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Na samym dnie w tej chwili jest przeżywający zadyszkę Oki, ale to jest walczak, tak więc na pewno będzie bił się ze Skiperem o tą przedostatnią lokatę pozdrawiam Marian
|
Do góry
|
|
|
|
|
|