Jak nie będzie w boldzie to dyskwalifikacja? A zastąpienie słów piłka przez czy hokej przez , też będzie oznaczało dyskwalifikację??? Proszę o jasną wykładnię
A poza tym, nie wiem Katowiczanin czy jestes pełnoletni.... ale duże za Twoją pracę .
katowiczanin jak to z bukow internetowych tylko............(chyba dobrze przeczytalem) to co odpadaj stesiki profki i toto mix:( nierozumiem jak tak to bede zmuszony zrezygnowac
#447352 - 14/11/200507:22Re: CHAmPiOnS LeAGue By kAtOWiCZAnin FAZA PUCHAROWA DySKUSJE
katowiczanin
La Pulga
Meldunek: 29/01/2005
Quote: Jak nie będzie w boldzie to dyskwalifikacja? A zastąpienie słów piłka przez czy hokej przez , też będzie oznaczało dyskwalifikację??? Proszę o jasną wykładnię
A poza tym, nie wiem Katowiczanin czy jestes pełnoletni.... ale duże za Twoją pracę .
regulamin jest jasny pisze że ma być w boldzie jeżeli nie podasz w boldzie nie biore pod uwagę takiego typu
Quote: Nastąpiła zmiana w regulaminie można podawać typy tylko z buków naziemnych STS Profesional Toto-mix
może byś tak często nie wymyślał zmian w regulaminie ?? Ja w każdym razie jeeli bierzemy pod uwagę tylko buki naziemne bedę zmuszony się wycofać - nie gram u naziemnych i nie zamierzam
Quote: Nastąpiła zmiana w regulaminie można podawać typy tylko z buków naziemnych STS Profesional Toto-mix
może byś tak często nie wymyślał zmian w regulaminie ?? Ja w każdym razie jeeli bierzemy pod uwagę tylko buki naziemne bedę zmuszony się wycofać - nie gram u naziemnych i nie zamierzam
ale kurs sobie chyba możesz sprawdzić nie ? to nie problem
Problemem może to nie jest, ale często brakuje mi na to czasu - z reguły obstawiam to co gram w rzeczywostości (u buków internetowych) i tam idzie mi to o wiele sprawniej niż szukanie na przykład kursu w sts (minus jeszcze odliczony podatek i inne pierdoły) poza tym nie wszystko można znaleźć u naziemnych ( i odwrotnie) - jak dla mnie to niepotrzebna komplikacja i tyle
Katowiczanin - dlaczego upierasz się przy jednej tylko opcji buków - dlaczego nie mogą być i naziemni i netowi? Meczyków nie będzie teraz już zbyt wiele, a jak komuś można ułatwić -to po co utrudniać - chyba, że jest to jakiś problem dla ciebie? Wtedy decyduj sam i kropka. To Twoja działka. Demokracja jest do dupy.