no to jadymy, mistrzostwa w pelni
Poscigowy M nie wiem co sie stalo dzis z Boe, ale mis ktory pobiegl rewelacyjnie w czwartek na ostatniej zmianie, dzis byl jakos dziwnie ospaly... z kolei fantastycznie zaprezentowal sie Martin Fourcade ktory mimo dwoch pudel przegral tylko z Peifferem... co na jutro? tak na szybko
Fourcade - Boe 1 @1,55 - Martin demonem szybkosci, jak dla mnie jutro glowny faworyt do zlota... ma 12 sekund przewagi nad Boe a wydaje mi sie ze zrobi sie przed pierwsza wizyta na strzelnicy okolo 20 sek... Boe rusza razem ze Svendsenem, jak bedzie chcial dotrzymac kroku Emilovi to moze sie odbic na strzelnicy
Peiffer top3 - @1,55 - Niemiec dosc pewnie wyglada juz od dawna na strzelnicy, zarowno w czwartek jak i dzisiaj udowodnil ze jest w formie... mysle ze moze sobie spokojnie pozwolic jutro na 2-3 pudla a i tak na pudle znalezc sie powinien
Makarainen top3 - @1,5 - nie lubie grac w
Bwin, ale taki kursik jaki wystawili to dla mnie dosc spora promocja... Kaisa rowniutka na strzelnicy, fantatyczna biegowo... kto mialby ja gonic? moze Zaitseva, bo w Kuzmine nie wierze przy czterech strzelaniach... Tora nie ustrzeli 20/20... Eckholm nawet jak zestrzeli wszystko to nie powinna wyprzedzic Kaisy - nie ten poziom biegowy
i na koniec rodzynek
Berger - Eckholm (tylko czas biegu) - 1 @1,50 tobet - sam nie wierze w to co widze... jak dla mnie mega promocja... Norwezka biegowo przygotowana, owszem moze pare razy spudlowac, lecz to nie bedzie mialo znaczenia, jesli chodzi o czas samego biegu... naprawde nie widze opcji by Tora byla slabsza od Heleny...