#457668 - 07/12/2005 11:59
Re: liga mistrzów-6 kolejka(środowe mecze)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
Benfica Lizbona - Manchester United manchester wejdzie
Ja pierdolę. Staram się w ogóle nie odzywać na tym forum, bo jestem sobie zwykłym grajkiem. Ale czasem mnie ponosi jak czytam. Stary, dodałem Cię do ulubionych autorów postów. Dajcie mi bana czy coś, bo jakoś sam nie mogę przestać tu zaglądać, ale takie kurwa wpisy, takie i wiele innych, rozwalają mi dzień....
-- pzdr.bcn1899 *Madrid, cabrón, saluda al campeón*
|
Do góry
|
|
|
|
#457669 - 07/12/2005 12:31
|
journeyman
Meldunek: 07/12/2005
|
Jak to napisał ktoś wcześniej, ja również jestem zwykłym grajkiem, i swoich typów nie opieram na jakiś tam super analizach, ale mimo wszystko podziele się swoimi przemyśleniami:
Rapid-Juventus
Wydaje mi się, że Juventus jako, że gra ze słabszym przeciwnikiem niż jego rywal Bayern postara się wygrać w tym meczu upatrując w tym swojej szansy na zajęcie 1 miejsca.
Arsenal-Ajax Mecz w zasadzie o nic, dlatego wydaje mi się, że obie ekipy wyjdą na to spotkanie na luzie i będzie remis albo zwycięstwo Arsenalu.
Brema-Panathin.
Werder wie przed jaką szansą stoi i wydaje mi się, że to dla nich wystarczający powód do tego by wygrać z nienajlepszymi grekami.
Villarreal-Lille
Cieżki mecz, obie ekipy graja na mało bramek, Lille na wyjeździe przegralo z Benficą oraz zremisowalo ze slabym MU, a villarreal u siebie zremisował z MU oraz Benficą, wydaje mi sie ze remis albo zwycestwo Villa.
|
Do góry
|
|
|
|
#457670 - 07/12/2005 12:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2005
|
Quote:
Wedlug moich informacji Juve wyjdzie chyba tak: Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Chiellini - Camoranesi, Vieira, Nedved - Del Piero - Trezeguet, Ibrahimovic
ale moge sie mylic
skład Juve według Gazzetta dello Sport to:
Juventus: Abbiati - Balzaretti, Thuram, Kovac, Chiellini - Camoranesi, Vieira, Blasi, Mutu - Zalayeta, Del Piero.
Rezerwa: Chimenti, Cannavaro, Nedved, Giannichedda, Zambrotta, Trezeguet, Ibrahimovic.
ja takim meczów o nic, nie ruszam, bo to czysta loteria. piszecie, że zespoły kalkukują które miejsce najlepiej zająć. ja się z tym nie zgodzę, może jakby rzeczywiście na drugich miejscach były ewidentnie słabsze zespoły, to może.. ale jak na 2 pozycji jest Chelsea i Real M. to wątpie by ktoś chciał na nich trafić, mimo że Real ostatnio kuleje. uważam, że zespoły zamiast kalkukować dadzą najlepszzym zawodnikom odpocząć, bo czekają ich jeszcze mecze ligowe i tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#457671 - 07/12/2005 12:37
|
enthusiast
Meldunek: 15/08/2004
|
Arsenal - Ajax Arsene Wenger da odpocząć kilku kluczowym piłkarzom i nie weźmie ich do kadry na mecz z Ajaxem Amsterdam w Lidze Mistrzów. "Ljungberg, Pires, Gilberto, Sol Campbell i Jens Lehmann odpoczną. Pozostali są w kadrze. Dla nas to okazja, aby zakończyć grupę na czele i być niepokonanym, okazja by się odbic po rozczarowaniu z Boltonem i wreszcie okazja dla młodszych graczy" - powiedział Wenger. Dodajmy, że niestety w meczu z Ajaxem nie zagra także Dennis Bergkamp, który odniósł kontuzję i zapewne ku swojemu wielkiemu rozczarowaniu nie zagra z klubem, w którym się wychował. Kadra na mecz z Ajaxem Amsterdam: Manuel Almunia, Mart Poom, Emmanuel Eboue, Kolo Toure, Philippe Senderos, Sebastian Larsson, Thierry Henry, Jose Antonio Reyes, Robin van Persie, Lauren, Mathieu Flamini, Alexander Hleb, Quincy, Francesc Fabregas, Arturo Lupoli, Pascal Cygan, Johann Djourou, Kerrea Gilbert www.arsenal.of.plKontuzjowani w Arsenalu: Clichy, Cole, Bergkamp jak wiadomo, Arsenal w sobote przegral na wyjezdzie z Boltonem 2:0, po bezbarwnej grze. W LM Arsenal sie swietnie spisuje i na dodatek powaraca Hleb. W dzisiejszym emczu w skaldize Arsenalu zobacyzmy mlodych zmiennikow, ktorzy naprawde sa swietni i beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony. sadze ze Ajax pomimo tego ze wygral w niedziele to dzisiaj nie wywiezie ani jednego punktu z Highbury Arsenal - Ajax typ 1
|
Do góry
|
|
|
|
#457674 - 07/12/2005 12:39
|
addict
Meldunek: 10/08/2004
|
WItam,ja dzis jestem zainteresowany 2 meczykami- 1) Udinese-"Moja"Barcelona-i pojde i zagram tu dokładny wynik 1-1--dlaczego każdy wie,jaka marka jest Barcelona i nie bedzie chciec przegrywac,a prezesi przed meczykiem,pewnie na herbatke pojde-i"NOwy::D coach BArcy ma argumenty po swej stronie,bo wie ,ze nawet bez Króla,i Wyścigówki,mają taki team,że głowa boli-lecz na pewno większa sympatie sie ma do Włochów ,niz NIemiaszków-a i piłkarze zagraja bardzo spokojnie,bo po co sie nabawić kontuzji,0-0 jest nie zbyt łądnym wynikiem-a na 2-2 i wyższy-nie bedzie zapotyrzebowania-wieć jedny zdaniem-Na ukłądy nie ma rady"-przypomnijcie sobie DANIA -SZWECJA,wtedy makaroniarze na wałku-dziś nie-:) 2)MU kusi mnie nawet dokłądy 2-0,argumenty po stronie MU(mimo nie najlepszej formy)marka,z piłkarzami ,którzy przewyszają podopiecznych KOemana,nie będa sie ogladac na wynik na El Madrigal:)-,przyjezdza RONALDO wiec kolejna motywacja-zreszta plusów i to konkretnych po stroonie wyspiarzy jest więcej-,atpie by Sir ALex-na gwiazdke-miał zagrać w Uefa-a Rudd i Wayne w coraz lepszej formie-POZDRAWIAM,życzac wygranej-i proszać o komentarze:)
|
Do góry
|
|
|
|
#457677 - 07/12/2005 12:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2005
|
Lille home : 6 1 2 13-3 away : 1 4 3 10-11 o ile u siebie traca malo, tak na wyjezdzie juz nie jest tak kolorowo ;-) obstawiam wynik 1:0 dla Villa, gradu bramek napewno nie bedzie znajac zapedy francuzow do ataku wielkiem atutem bedzie stadion El Madrigal i kibice go wypelniajacy.Pilkarze Villareal napewno sa swiadomi szansy przed jaka stoja, wiec raczej nie beda grac na remis,ograniczajac sie tylko do murowania wlasnego pola karnego Dzis zolta lodz podwodna zatopi Francuzow "Villarreal gave today the name list of players called for the match against Lille. Manuel Pellegrini, the yellow trainer has called 20 players, among which we find Diego Forlán, Santi Cazorla and Antonio Guayre, who did not play yesterday against Barcelone due to their injuries. The complete list is formed by the goalkeepers, Sebastián Viera and Mariano Barbosa; and the players Javi Venta, Kromkamp, Peńa, Gonzalo, Arzo, Arruabarrena, Josico, Senna, Sorín, Riquelme, Roger, Cazorla, Héctor Font, Diego Forlán, José Mari, Antonio Guayre, Xisco Nadal and Lucho Figueroa. Alessio Tacchinardi and Quique Álvarez will not be in the game next Wednesday due to their respective injuries."
|
Do góry
|
|
|
|
#457681 - 07/12/2005 13:15
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
od wynikow bezposrednich spotkan miedzy udinese a werderem
|
Do góry
|
|
|
|
#457683 - 07/12/2005 13:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|