wiri
old hand
Meldunek: 01/08/2005
witam zna ktos moze strone na ktorej moge zobaczyc tabele ligowe z poprzednich lat i moge patrzec jak ukladala sie tabela po np. 15 meczach . Jesli ktos zna z gory dzieki za odp. ( oprocz betexplor.com )
wiri
old hand
Meldunek: 01/08/2005
witam zna ktos moze strone na ktorej moge zobaczyc tabele ligowe z poprzednich lat i moge patrzec jak ukladala sie tabela po np. 15 meczach . Jesli ktos zna z gory dzieki za odp. ( oprocz betexplorer.com )
Panowie pilnie potrzebuje linku do systemu napisanego w exelu. To był taki rozpis.
Wybierało się 9 meczy. I robiło się z nich bloki. I w każdym z bloków mogło nie wejść po jednym spotkaniu a i tak się wygrywało. Samemu układało się bloki.
Był gdzieś link tutaj na forum do stronki, gdzie był arkusz exela z tym "systemem", ale nie wiem gdzie to jest.
Quote: Panowie pilnie potrzebuje linku do systemu napisanego w exelu. To był taki rozpis.
Wybierało się 9 meczy. I robiło się z nich bloki. I w każdym z bloków mogło nie wejść po jednym spotkaniu a i tak się wygrywało. Samemu układało się bloki.
Był gdzieś link tutaj na forum do stronki, gdzie był arkusz exela z tym "systemem", ale nie wiem gdzie to jest.
Panowie zna ktoś jakąs stronkę z archiwalnymi kursami do koszykówki europejskiej - przy czym chodzi mi o handicapy/spready - zauważyłem, że częściej wchodza te dodatnie handicapy na underdogi od tych ujemnych na faworytów - wyniki spotkań mozna zobaczyc na betexplorerze ale kurcze nie moge znaleźc stronki która mi pokaze jaki spread był np. tydzień temu na mecz taki i taki - sprawdze jeszcze na bettingadvice w konkretnych postach ale jakby ktoś coś takiego miał to niech wysle .