Quote: poszukuje linków do stron z analizami ,recenzjami nadchodzacych meczów oraz jakiegos czata zagranicznego na ktorym szybko podaja wyniki (kiedys mialem linka ale zagubilem)
Mysle ze powinienes zajrzec sobie na www.tipovani.cz tam mozna wiele ciekawego sie dowiedzieć,a i wyniki szybko podają
Meldunek: 02/05/2005
szukam strony z seriami meczy bez zwyciestwa,remisu i porazki z hokeja i pilki z podzialem nie na ligi tylko na kolejne dni.mialem kiedys ja i mi gdzies zginela.kojarzy ktos?z hory dziekuje
mógłby mi ktoś podać link do forum chyba angielskiego, takiego jednego z bardziej znanych na całym świecie. kolorystyka serwisu to jak dobrze pamiętam była w kolorze niebieskim. z góry dzięki :):D
Quote: mógłby mi ktoś podać link do forum chyba angielskiego, takiego jednego z bardziej znanych na całym świecie. kolorystyka serwisu to jak dobrze pamiętam była w kolorze niebieskim. z góry dzięki :):D
Poszukuję wszelkich linków związanych z piłką angielską i szkocką.Głównie chodzi mi o różne fora oraz linki związane z nizszymi ligami w anglii i szkocji.Czyli non-league itp.Posiadam już sporo linków, ale może ktoś ma coś czego ja nie mam.Kiedyś straciłem sporą bazę linków i teraz staram się ją skompletowac od nowa.Z góry dzięki.
Jak ktoś zna strony na których są oceny pilkarzy w danym meczu generalnie dużo o meczach które się odbyły, żeby było wiadomo jak dana drużyna gra a nie tylko suche wyniki:)
Quote: Poszukuję wszelkich linków związanych z piłką angielską i szkocką.Głównie chodzi mi o różne fora oraz linki związane z nizszymi ligami w anglii i szkocji.Czyli non-league itp.Posiadam już sporo linków, ale może ktoś ma coś czego ja nie mam.Kiedyś straciłem sporą bazę linków i teraz staram się ją skompletowac od nowa.Z góry dzięki.