#463876 - 12/12/2005 16:54
Re: Serie A 16 kolejka
|
veteran
Meldunek: 06/12/2005
|
Czy "Serce" Cosmiego znowu bedzie plakac ? Czy moze wygra z Chievo ? Tu widze ze Milan ktory musi wygrac bo zmusza do tego sytuacja w tabeli Juve raczej sobie poradzi z Lazio no i Inter tez powinin :]
|
Do góry
|
|
|
|
#463879 - 13/12/2005 23:32
|
journeyman
Meldunek: 10/12/2005
|
Dla mnie warte zagrania wydają sie w ten weekend Juventus, Siena i Florentina. A jesli musial bym szukac niespodzianki to remisik w Treviso
|
Do góry
|
|
|
|
#463881 - 14/12/2005 12:49
|
old hand
Meldunek: 21/08/2005
|
Dla mnie warte zagrania wydają sie w ten weekend Juventus, Siena i Florentina. A jesli musial bym szukac niespodzianki to remisik w Treviso Inter tez jest warty zagrania W obu postach przewija sie słowo wartość (value). Autorzy tych słow, chyba nie do konca wiedza co pisza. Ale po koleji. Juventus AWAY win @1.65. Siena HOME win @1.95 Fiorentina AWAY win @2.00 Inter AWAY win @1.60 Moim skromnym zdaniem gra na Juventus i Interu w meczu wyjazdowym po tak marnym kursie wogole nie wchodzi w gre, chyba ze 1/10. Pozostałe dwa typy bardzo dobre, poczekam na lekkie podwyzszenie kursu na Viole i mozna spokojnie to zagrac. Z wszelkimi typami proponuje powstrzymac sie do czwartku gdy bedziemy mieli juz b. aktualne składy/kontuzje. Pozdrawiam, Gianluca Comotto
|
Do góry
|
|
|
|
#463882 - 14/12/2005 12:52
|
old hand
Meldunek: 17/10/2005
|
Radze uwazac na Juve.. mimo ze im kibicuje smierdzi mi remisem;/ w koncu jeszcze im sie nie przytrafil
|
Do góry
|
|
|
|
#463884 - 14/12/2005 17:12
|
journeyman
|
Gianluca Comotto musze przyznać ze te dwa mecze są dla mnie pewne i przemyslane. Przy Juve zawsze kieruje sie troche patriotyzmem bo jest to moja ulubiona druzyna, i choc wiem ze na zakladach patriotyzm nie jest mile widziany dlateog ten mecz bede gral napewno (jesli wogole) za male stawki. Siena i Florentina to narazie moje najpewniejsze mecze na ten weekend (a nie gram tylko z Włoskiej Serie A).
|
Do góry
|
|
|
|
#463886 - 14/12/2005 20:30
|
newbie
Meldunek: 28/09/2005
|
Witam mnie na pierwszy rzut oka pachnie niespodzianka w rzymie....Lazio-Juve 1??czemu nie....pozniej napisze analize...Ps.na poczatek dodam ze Juve ten stadion lezy srednio....pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#463889 - 14/12/2005 23:05
|
journeyman
|
Parma szczesliwie utrzymala sie w Serie A, teraz innych celow jak utrzymanie nie ma. Na wyjezdzie mają bilans 0-0-7 i nie mowie ze dokonca sezonu beda przegrywac, ale nie zmienia to faktu ze na wyjazdach grają slabo. Dodac trzeba luki kadrowe w Parmie. pomocnik Domenico Morfeo nie zagra w 5 kolejnych meczach i zapłaci 1500 Euro kary za uderzenie piłkarza Regginy, kontuzjowani są Delvecchio i Borena.
|
Do góry
|
|
|
|
#463890 - 15/12/2005 07:44
|
old hand
Meldunek: 21/08/2005
|
Treviso - Lecce Mecz ważny dla układu dolnej części tabeli. Treviso w tym sezonie nie błyszczy, tak samo było z Lecce, jednak wszystko zmieniło się po meczu ze Sieną, później jednak pechowa porażka z Milanem, remis po ciężkim meczu z Romą i ostatnio wygrana z Udinese, która zadziwiła wszystkich. W ostatni weekend Treviso musiało bronić się przed graczami Prandelliego ostatecznie przegrywając 1-0 na boisku rywala. W meczu z Lecce nie zagra Mallus, Valdez i Viali. Goście będą osłabieni brakiem Giacomazziego, Peconariego i Babu. Zwyżkę formy jaką prezentuje teraz Lecce trzeba wykorzystać i kurs @2.85 wydaje się smacznym kąskiem.
SS Lazio Rzym - Juventus Turyn W sobotni wieczór lider z Piemontu przyjeżdża do stolicy po zwycięstwo nad Lazio. Zadanie jest o tyle ułatwione ze względu na liczne kontuzje graczy z Rzymu. W meczu ze 'Starą Damą' nie zagra Giallombardo, Mudingayi, Piccolo, Firmani, Oddo i Sereni. Goście również będą osłabieni brakiem Buffona, Birindelliego, Zebiny i Giannicheddy trzeba jednak pamiętać, że Juventus ma szeroką kadrę i tych graczy można spokojnie zastąpić. Nad kapitanem Biancocelesti wisi kara za stosowanie gestów rasistowskich. Otwarcie krytykują go koledzy z drużyny, co z pewnością nie poprawia atmosfery w drużynie. W poprzednim sezonie Juventus wygrał na Olimpico 1-0 w tym sezonie powinno być podobnie, kursy od 1.80 wzwyż do gry.
Pozdrawiam, Gianluca Comotto
|
Do góry
|
|
|
|
#463891 - 15/12/2005 12:22
|
journeyman
Meldunek: 03/12/2005
|
Jesli mialbym oceniac tak na pierwszy rzut oka Lige Wloska To bym dal:
Empoli-Fiorentina 2 albo 02 Fiorentina spisuje sie bardzo dobrze jest bardzo wysoko w tabeli ich bilans na wyjezdzie w 4 ostatnich meczach to 2 wygrane 1 remis i jedna porazka.
Milan-Messina Milan po przegranej z Fiorentina i Interem Musi zaczac Gonic czolowke dla mnie to najpewniejszy mecz z ligi wloskiej no szkoda tylko ze taki maly kurs.
reggina-Inter.Inter Po Zwyciestwie w derbach mediolanu Zlapal wiatr w zagle.To nie jest inter z tamtego roku ktory tylko remisowal teraz maja o wiele mocniejsza pake.Reggina u siebie dobrze sie spisuje w 5 meczach u siebie 4 wygrane i jedna porazka.No ale grali ze slabymi druzynami Mysle ze ta passa u siebie wlasnie skaczy sie z Interem.
O juve narazie nie bede pisal.
|
Do góry
|
|
|
|
#463892 - 15/12/2005 15:00
|
veteran
Meldunek: 31/03/2005
|
Quote:
Parma szczesliwie utrzymala sie w Serie A, teraz innych celow jak utrzymanie nie ma. Na wyjezdzie mają bilans 0-0-7 i nie mowie ze dokonca sezonu beda przegrywac, ale nie zmienia to faktu ze na wyjazdach grają slabo. Dodac trzeba luki kadrowe w Parmie. pomocnik Domenico Morfeo nie zagra w 5 kolejnych meczach i zapłaci 1500 Euro kary za uderzenie piłkarza Regginy, kontuzjowani są Delvecchio i Borena.
Nie nalezy zapominac jak daleko Parma zaszła w poprzedniej edycji pucharu uefa choć okupowała ostatnie miejsca tabeli w Serie A.. Przed spadkiem uratowało ich nie tylko szczescie, efektowny zryw i niezła gra pozwolily im na skok o kilka pozycji i utrzymanie sie w gronie pierwszoligowców.
Siena nie jest zespołem, którego Parma miałaby sie bac.. U siebie nie grają rewelacyjnie (3-1-4 tylko Treviso ma wiecej porazek u siebie). Parma ostatnio zagrała dobry mecz remisując u siebie z duzo lepszą druzyną niz Siena - Sampdorią. Sienka co prawda ostatni mecz wygrała 1-0 ale grała ze słabym Ascoli. Mysle, ze ze zdeterminowaną Parma bedą mieli trochę cieżej co moze przelozyc sie na wynik..
Parma jedzie bez trzech zawodnikow.. a o Sienie cos wiadomo?
Aha, przypomniało mi sie.. Bilans z ostatnich dwoch meczow w Sienie to 0-2 dla Parmy...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|