#4698394 - 29/05/2011 20:45
Re: Kibice [5]
[Re: Bzyku]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
dalej są zamknięte, w zeszłym tygodniu Ruch Chorzów gościnnie wpuścił na trybuny gospodarzy kibiców Śląska Wrocław ok 150 osób. A no właśnie - zapomniałem o to spytać. Bo widziałem tą bramkę z przewrotki Elsnera i po niej pokazali jak kilkunastoosobowa grupka na trybunach skacze z radości szacun dla kibiców Ruchu za wpuszczenie kibiców Śląska
|
Do góry
|
|
|
|
#4698437 - 29/05/2011 20:54
[Re: Conrad]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Twój idol szukał "układu" a dziś szuka "zamachowców", pomożesz mu w tym? Legia czy Lech przez jedną kolejkę nie zarobili na biletach. Dostali "karę finansową" i tyle, to już chyba każdy zdążył zauważyć... W ostatniej kolejce któryś stadion był zamknięty? Nie widziałem przez Twego idola meczu Śląska z Bełchatowem. Nie widziałem , bo Twój idol tak sobie zażyczył. W myśl zasady „ja wam pokazuję stadion, wy znajdźcie paragraf.” ale mniejsza z tym teraz jadę świętować wicemistrzostwo i chętnie sobie pośpiewam o matołach
|
Do góry
|
|
|
|
#4698600 - 29/05/2011 21:54
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Każdy wiedział, że przez ten jeden mecz przy pustych trybunach dostali "karę finansową" wymierzoną w kieszenie właścicieli, zresztą każdy w tym temacie był nawet zgodny w tej ocenie. Tak, tylko to była też (a może przede wszystkim) kara wymierzona w Bogu ducha winnych kibiców. Rozumiem więc, że zamknięcie trybuny na Jagielloni to była kara za "Donald matole..." A za co zostały ukarane Śląsk i Zagłębie?
|
Do góry
|
|
|
|
#4698766 - 29/05/2011 22:42
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
A więc moderator - Conrad przeszedł samego siebie.
No nie żartuj, to była ledwie mała wprawka, etiudka, uwerturka. Kondi ma jeszcze zajebiste rezerwy, o czym najpewniej wkrótce sie przekonamy. ja poprzestane tylko na dozwolonej przez Naszego Kochanego Admina reklamie : Juz w sprzedaży
|
Do góry
|
|
|
|
#4699053 - 30/05/2011 00:08
[Re: Kameleon]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ja równieź jestem ciekawy Conrad co masz do powiedzenia na ten temat?
pewnie kontaktuje się z "Tuskiem" jak z tego wybrnąć a tak poważnie to znowu przeczytamy, ze pikniki narobiły wstydu kibolom i że wszystkiemu winny jest Pis Akurat Conrad pominął tą stronę w dyskusji Tak, czekam aż Skorpion nam jeszcze raz opowie jak to ochroniarze na stadionie sprintem niczym Usain Bolt ruszyli go pobić 3 sekundy pod tym jak kolega obok rozwinął jakiś transparent. Trzeba mieć tupet aby takie bajki siać. Powiedz nam lepiej Kameleon - skoro coś nie kwapisz się do skomentowania ostatniego sromotnego łomotu od Legii - jak to było na stadionie tydzień temu?
|
Do góry
|
|
|
|
#4699131 - 30/05/2011 00:25
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Było tak jak opisały to gazety Oczekuję, więc tych wszystkich którzy tak ochoczo dopingowali bandę najemników Czyżniewskiego na wyjazdach do Szczecina, Łęcznej, Radzionkowa... . Tylko czy Donald pozwoli? Nie wiem dlaczego oczekujesz odpowiedzi od wszystkich, ale sam ustosunkować się do tego co napisał WNN nie potrafisz. I może ustosunkuj się do tego że tusek wkurwił się o zamykanie kiboli za hasła antyrządowe? Przecież rozpisywałeś się, że jest to jak najbardziej ok? Czyżbyś nie zgadzał się ze swoim guru? To musi być chyba pierwsza błędna decyzja Tuska? Ale przecież on nie podejmuje błędnych decyzji? Hmm?? No i jak tam w Kielcach Conrad? Czy może stadion już za stary i krzesełka za twarde?
|
Do góry
|
|
|
|
#4699258 - 30/05/2011 00:52
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
|
ta, ty wiesz lepiej co się działo od gościa, który był na miejscu Jak widać Kondziu zamiast ustosunkować się do mojego posta woli nieudolnie zmieniać temat i odgrzewać stare kotlety. Nie chce mi się z tobą pisać. Jesteś jak Kaczyński. Taa, niczym czytając twoje bajeczki jak to olewałeś zalecenia personelu, stałeś gdzie chciałeś, itd. Nie, czekaj, jeszcze zjebałeś ich i w ogóle dym robiłeś że cokolwiek od ciebie chcieli, tak? Ja twojego bełkotu nawet nie biorę pod uwagę tak więc tym bardziej nie będę dyskutował z dzieckiem, które zamiast Gwiezdnych Wojen obejrzało Football Factory w kinie i jeszcze chciałoby mieć zabawki i laleczki postaci z tego filmu gdyby tylko były produkowane. Ja jak Kaczyński? Lol. To ty i podobni frustraci nie znosicie dziennikarzy, wszędzie widzicie spisek, każdy jest przeciwko wam, wy zawsze jesteście niewinni tylko każdy inny was prowokuje, na każdym kroku jest nagonka.
|
Do góry
|
|
|
|
#4699297 - 30/05/2011 01:02
[Re: Kameleon]
|
|
Było tak jak opisały to gazety Oczekuję, więc tych wszystkich którzy tak ochoczo dopingowali bandę najemników Czyżniewskiego na wyjazdach do Szczecina, Łęcznej, Radzionkowa... . Tylko czy Donald pozwoli? Nie wiem dlaczego oczekujesz odpowiedzi od wszystkich, ale sam ustosunkować się do tego co napisał WNN nie potrafisz. Ale po co bronić się jakimiś wyjazdami skoro chodzi o doping i sytuację na własnym stadionie w poprzedniej kolejce? Wiemy tylko o tym co się działo dosyć powierzchniowo, stąd myślałem że przybliżysz nie tylko mi ale ogólnie wszystkim chętnym sytuację z zeszłego tygodnia. Myślę, że jako osoba z wewnątrz Twoja opinia byłaby cenna, nawet jeśli zaznaczysz że piszesz z punktu widzenia tej czy tamtej strony. No i jak tam w Kielcach Conrad? Czy może stadion już za stary i krzesełka za twarde? Trochę daleko ostatnio mam, prędzej powinieneś się pytać czemu mnie ostatnio na jakimś Gombak'u nie było. Natomiast z chęcią się wybiorę zarówno na Legię jak i na Koronę jak tylko rozpocznie się nowy sezon Ekstraklasy i będę akurat na miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4699363 - 30/05/2011 01:27
[Re: Amkwish]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
zapomnieli napisać ze podczas trwania meczu na boisko wleciał chuligan W pierwszym momencie pomyslałem, ze to Conrad, dres Centrebetu mnie zmylił W tv tego nie pokazali. Gdzie w tym czasie był Jimmy Jump?
|
Do góry
|
|
|
|
#4699378 - 30/05/2011 01:32
[Re: lupus]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Gdzie w tym czasie był Jimmy Jump? Stał na schodach. Wyprowadzili go i dostał zakaz stadionowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4699778 - 30/05/2011 03:31
|
Carpal Tunnel
|
Ja równieź jestem ciekawy Conrad co masz do powiedzenia na ten temat?
pewnie kontaktuje się z "Tuskiem" jak z tego wybrnąć a tak poważnie to znowu przeczytamy, ze pikniki narobiły wstydu kibolom i że wszystkiemu winny jest Pis Akurat Conrad pominął tą stronę w dyskusji Tak, czekam aż Skorpion nam jeszcze raz opowie jak to ochroniarze na stadionie sprintem niczym Usain Bolt ruszyli go pobić 3 sekundy pod tym jak kolega obok rozwinął jakiś transparent. Trzeba mieć tupet aby takie bajki siać. Powiedz nam lepiej Kameleon - skoro coś nie kwapisz się do skomentowania ostatniego sromotnego łomotu od Legii - jak to było na stadionie tydzień temu? tak masz racje koledzy rozwineli transparent...ale co do obrony to włączyłem się sam i nikt nie powie mi, że tak nie było. Ale co to ma do Twojej odpowiedzi. Do tej pory nie atakowałęm Ciebie ale skoro śmiejesz sie ze mnie to sam odpowiedz na pytanie które zadano Tobie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4699820 - 30/05/2011 03:49
[Re: xqwzts]
|
antimadrista