#4663047 - 13/05/2011 19:04
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej /12/
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4663062 - 13/05/2011 19:14
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/09/2006
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką...
|
Do góry
|
|
|
|
#4664803 - 14/05/2011 05:31
[Re: Beautiful Mind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#4665355 - 14/05/2011 20:02
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe TY NIE JESTES NORMALNY KOMPLEKSIARZU wymieniaj te latwiejsze mecze ZNAFFCO wymieniaj
|
Do góry
|
|
|
|
#4665584 - 14/05/2011 21:27
[Re: craax]
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Panowie, nie chce sie wtracac w dyskusje fachowcow, ale moze bedziemy wymieniac argumenty, a nie inwektywy? (to nie bylo adresowane tylko do Was, ale do nas wszystkich).
|
Do góry
|
|
|
|
#4680335 - 22/05/2011 04:58
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe TY NIE JESTES NORMALNY KOMPLEKSIARZU wymieniaj te latwiejsze mecze ZNAFFCO wymieniaj juz wiesz czemu? nie musze wymieniac po dzisiejszym wyniku. Teraz Jaga wam pkt zabierze. Max moze 1 pkt wam si euda ugrac z Jaga.Nie wiecej.
|
Do góry
|
|
|
|
#4681276 - 22/05/2011 19:44
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
|
szkoda dyskutowac szkoda? kilka miechow temu mowiles ze DOBRZE jak twoj zespol spadnie bo mu to na dobre wyjdzie. Jakie jest teraz twoje zdanie ? Jaki kibic chce aby jego zespol spadl? tylko "wyjatkowy" kibic. dobrze jak spadniemy bo to jest szansa na zbudowanie druzyny o wiekszych aspiracjach - ale co Ty i Twoj smieszny klubik mozecie o tym wiedziec - piszesz jakies kretynskie zdanie, ktore zostalo skomentowane nie tylko przeze mnie i dalej uporczywie probujesz wcisnac nam, ZE DOBRZE PISALES I MIALES RACJE takze panie 'kompleksik ' zakonczmy ten temat - bardzo mi milo, ze tak duzo sie interesujesz leganda polskiej pilki i najstarszym klubem w kraju - TO SIE CHWALI
|
Do góry
|
|
|
|
#4702383 - 31/05/2011 02:46
[Re: akagi]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Arka może jeszcze liczyć na uratowanie ekstraklasy. Stanie się tak, jeśli we wtorek komisja odwoławcza ds. licencji nie przyzna prawa do gry w ekstraklasie w przyszłym sezonie Górnikowi Zabrze. Klub ma długi sięgające nawet 10 mln zł.
- Klub dostał czas do wtorku na uzupełnienie dokumentacji, ale nie mogę powiedzieć nic więcej. Wszystko powinno być jasne do wtorkowego południa - mówi Agnieszka Olejkowska, rzecznik PZPN. Gdyby Górnik licencji nie otrzymał, zostałby przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli, co oznaczałoby spadek do I ligi i awans Arki na 14. bezpieczne miejsce w tabeli. W Gdyni usłyszeliśmy jednak, że szanse są małe. za gazeta.pl
|
Do góry
|
|
|
|
|
|