#4697811 - 29/05/2011 17:20
Re: Kibice [5]
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
zapomnieli napisać ze podczas trwania meczu na boisko wleciał chuligan W pierwszym momencie pomyslałem, ze to Conrad, dres Centrebetu mnie zmylił Amkwish skoro juz Cię tu złapałem to zadam pytanie odnośnie Realu Madryt. Pisałeś kiedyś, że na Barcelonie na trybunach jest cyrk. Na Realu jest podobnie czy lepiej pod względem dopingu i samej kibicowskiej braci?
|
Do góry
|
|
|
|
#4697824 - 29/05/2011 17:25
[Re: Skorpion BB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
zapomnieli napisać ze podczas trwania meczu na boisko wleciał chuligan W pierwszym momencie pomyslałem, ze to Conrad, dres Centrebetu mnie zmylił Amkwish skoro juz Cię tu złapałem to zadam pytanie odnośnie Realu Madryt. Pisałeś kiedyś, że na Barcelonie na trybunach jest cyrk. Na Realu jest podobnie czy lepiej pod względem dopingu i samej kibicowskiej braci? Skorpoin, zapytaj o to rozlicznych na tym forum miłósników tak zwanych Królewskich Oni bardzo często tu pisza np :"sedzia nas skrzywdził" lub "graliśmy wspaniale" , wiec chyba regularnie bywaja na Santiago Bernabeu. Mnie wydaje sie, ze tam jest nie gorszy cyrk jak na Camp Nou, zas kibiców w Hiszpanii mozna spotkac na przykład na Betisie lub Cornella del Prat.
|
Do góry
|
|
|
|
#4697836 - 29/05/2011 17:28
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Eeeee chujowa policja w tej Hiszpanii. Zatrzymali 84 przypadkowych chuliganów. Powinni się uczyć od naszych. U nas by zatrzymali 84 ale najbardziej agresywnych chuliganów, a nie pierwszych lepszych. To nie hiszpańska policja, tylko Mossos d'Esquadra, działajaca na zlecenie katalońskiego Generalitat. A wsadzili na dołek pewnie tych, co wysiaduja na Placu Katalońskim od wielu dni, obrazeni na to, ze im socjal zabrali Porównanie tego towarzystwa do kibiców byłoby obraza dla tych drugich.
|
Do góry
|
|
|
|
#4697953 - 29/05/2011 18:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
zapomnieli napisać ze podczas trwania meczu na boisko wleciał chuligan W pierwszym momencie pomyslałem, ze to Conrad, dres Centrebetu mnie zmylił Amkwish skoro juz Cię tu złapałem to zadam pytanie odnośnie Realu Madryt. Pisałeś kiedyś, że na Barcelonie na trybunach jest cyrk. Na Realu jest podobnie czy lepiej pod względem dopingu i samej kibicowskiej braci? Skorpoin, zapytaj o to rozlicznych na tym forum miłósników tak zwanych Królewskich Oni bardzo często tu pisza np :"sedzia nas skrzywdził" lub "graliśmy wspaniale" , wiec chyba regularnie bywaja na Santiago Bernabeu. Mnie wydaje sie, ze tam jest nie gorszy cyrk jak na Camp Nou, zas kibiców w Hiszpanii mozna spotkac na przykład na Betisie lub Cornella del Prat. U jednych i drugich podczas spotkań poza odśpiewaniem hymnu przed i po meczu, kiedy to ciary po człowieku przechodzą, panuje totalny piknik. Zdarzyło mi się raz być na derbach Barcelony to przez pełne 90 minut słychać było jedynie niewielką grupę kibiców Espanyolu, na Realu jest odrobinę lepiej, ale i tak straszna bryndza.
|
Do góry
|
|
|
|
#4698031 - 29/05/2011 18:47
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
zapomnieli napisać ze podczas trwania meczu na boisko wleciał chuligan W pierwszym momencie pomyslałem, ze to Conrad, dres Centrebetu mnie zmylił ciekawe czy zamkną przez to Wembley ? jego idol pewnie by to zrobił
|
Do góry
|
|
|
|
#4698085 - 29/05/2011 19:06
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4698090 - 29/05/2011 19:07
[Re: Piostar]
|
newbie
Meldunek: 29/04/2011
|
Tombal - mam wielką prośbę- napisz mi w sprawie biletów na Euro 2012....- na maila- tertar0@tlen.pl też jestem Fanem Jagii wielkie dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#4698114 - 29/05/2011 19:17
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
Twój idol szukał "układu" a dziś szuka "zamachowców", pomożesz mu w tym? Legia czy Lech przez jedną kolejkę nie zarobili na biletach. Dostali "karę finansową" i tyle, to już chyba każdy zdążył zauważyć... W ostatniej kolejce któryś stadion był zamknięty? Był wielki znawco w Lubinie , przypomnę jakbyś szybko zapomnia, że zamknięty był też wcześniej we Wrocławiu , w Łodzi i u nas jedna trybuna.
|
Do góry
|
|
|
|
#4698136 - 29/05/2011 19:21
[Re: Skorpion BB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
I może ustosunkuj się do tego że tusek wkurwił się o zamykanie kiboli za hasła antyrządowe? Przecież rozpisywałeś się, że jest to jak najbardziej ok? Czyżbyś nie zgadzał się ze swoim guru? To musi być chyba pierwsza błędna decyzja Tuska? Ale przecież on nie podejmuje błędnych decyzji? Hmm?? Ja równieź jestem ciekawy Conrad co masz do powiedzenia na ten temat? pewnie kontaktuje się z "Tuskiem" jak z tego wybrnąć a tak poważnie to znowu przeczytamy, ze pikniki narobiły wstydu kibolom i że wszystkiemu winny jest Pis Akurat Conrad pominął tą stronę w dyskusji
|
Do góry
|
|
|
|
#4698149 - 29/05/2011 19:25
[Re: Kura]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Był wielki znawco w Lubinie , przypomnę jakbyś szybko zapomnia, że zamknięty był też wcześniej we Wrocławiu , w Łodzi i u nas jedna trybuna. Do tego dodajmy, że zamknięte były wszystkie stadiony. Dla kibiców gości.
|
Do góry
|
|
|
|
#4698204 - 29/05/2011 19:54
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
I może ustosunkuj się do tego że tusek wkurwił się o zamykanie kiboli za hasła antyrządowe? Przecież rozpisywałeś się, że jest to jak najbardziej ok? Czyżbyś nie zgadzał się ze swoim guru? To musi być chyba pierwsza błędna decyzja Tuska? Ale przecież on nie podejmuje błędnych decyzji? Hmm?? Ja równieź jestem ciekawy Conrad co masz do powiedzenia na ten temat? pewnie kontaktuje się z "Tuskiem" jak z tego wybrnąć a tak poważnie to znowu przeczytamy, ze pikniki narobiły wstydu kibolom i że wszystkiemu winny jest Pis Akurat Conrad pominął tą stronę w dyskusji Niewygodne fakty najlepiej przemilczeć Ciekawe w jakim stopniu wklejenie linka czy spisu treści "Nowego Państwa" jest bardziej reklamowym spamem niż wklejenie linka z GW czy jakiegoś portalu. Parodia. Mam nadzieję, że admin tego forum wkrótce zostanie na nim sam wraz z garstką gimbusów
|
Do góry
|
|
|
|
#4698364 - 29/05/2011 20:37
[Re: royalflush]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
dalej są zamknięte, w zeszłym tygodniu Ruch Chorzów gościnnie wpuścił na trybuny gospodarzy kibiców Śląska Wrocław ok 150 osób. A no właśnie - zapomniałem o to spytać. Bo widziałem tą bramkę z przewrotki Elsnera i po niej pokazali jak kilkunastoosobowa grupka na trybunach skacze z radości
|
Do góry
|
|
|
|
|
|