#4759857 - 29/06/2011 07:14
Re: Śmieszne [99]
[Re: fechu]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
dobre wyżej. To ja będę monotematyczny Siedzi facet w barze przy stoliku i nagle zauważa przy barze piękną kobietę. - To kobieta moich marzeń - myśli sobie. Tylko czemu do cholery jestem taki nieśmiały, tak mi wstyd podejść...Na pewno dostanę blachę... Nagle kobieta wstaje i wychodzi... - O nie, straciłem jedyną szansę poznania kobiety moich marzeń, już jej nigdy nie spotkam... czemu ja jestem taki nieśmiały, nigdy sobie tego nie wybaczę... Po około 10 minutach ta sama kobieta wraca, siada przy barze, nawet przez chwilkę na niego spojrzała... - No teraz to już muszę do niej podejść, muszę - zdecydował facet - tylko czemu jestem taki nieśmiały... no nic, idę. Podchodzi do laski i zagaduje: - Hej......yyyyyyyyyyyy.... srałaś? spaprales dobry kawal tu łorginał: Siedzi facet w barze a przy sasiednim stoliku samotna kobieta. Taaka laska! "Ale piekna kobieta - mysli sobie. Podejde do niej i zagadam. Ale co jej powiem? Na pewno cos wymysle. Tylko zebym sie nie zblaznil. Nie no, nie pojde. Jestem taki niesmialy. Ale ona jest taka piekna, musze ja poznac! Powiem jej ze zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Eee tam, na pewno mnie wysmieje. To moze postawie jej drinka i rozmowa sama sie potoczy? Akurat, taka laska nie zwroci uwagi na takiego szaraka jak ja. Ale to moja wielka szans, musze ja wykorzystac! Gdybym tylko wiedzial jak zaczac..." W tym momencie kobieta wstala od stolika i zniknela za drzwiami. "Uff, no to problem z glowy. Przynajmniej nie musze sie juz meczyc" Ale po chwili babka wraca i znow siada przy stoliku obok. "tak,wrocila! To znak ze jestesmy sobie pisani, Bog mi ja zeslal! Zagadam do niej, nie ma się czego bac. Zebym tylko wymyslil cos madrego. OK stary, bierz sie w garsc i ruszaj." Gosc wstaje, podchodzi do kobiety i pyta: - Srałaś?
|
Do góry
|
|
|
|
#4759861 - 29/06/2011 07:33
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/07/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4759968 - 29/06/2011 15:31
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4759987 - 29/06/2011 15:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4760078 - 29/06/2011 17:04
|
veteran
Meldunek: 13/10/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4760182 - 29/06/2011 17:53
[Re: Zaixi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4761187 - 30/06/2011 00:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
o lol nie do poznania siara spaprales dobry kawal tu łorginał: i jaka tu widzisz roznice ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4761298 - 30/06/2011 00:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2006
|
Jasiu skończył 11 lat, ale nikt jeszcze mu zyczeń nie złożył i był ciekawy czy ktokolwiek pamięta o jego urodzinach. Tak więc pobiegł do taty i woła: -Tato! Tato! Zgadnij ile mam lat? -Nie wiem? -Jedenaście, tato.. jak mogłeś nie pamiętać.. No nic no.. pobiegł do pokoju obok do babci, sprawdzić, czy chociaż ona pamięta: -Babciu, zgadnij ile mam lat? -Hmm.. daj mi się zastanowić - po czym włożyła Jasiowi rękę w majty i przebierała w nich ponad godzinę.. Aż wreszcie odpowiedziała: -Jedenaście! -Babciu! Skąd wiedziałaś? -Słyszałam jak rozmawiałeś z ojcem.
Pani w szkole kazała narysować dzieciom coś co kojarzy im się z utworami Beethovena. Kasia narysowała księżyc. - Z czym Ci się to Kasiu kojarzy?- Pyta nauczycielka. - Z Sonatą Księżycową. - Pięknie Kasiu! Ola narysowała kwiatki i słoneczko. - Jaki to utwór Olu? - Sonata Wiosenna. - Bardzo dobrze. Jasiu jak to Jasiu narysował wielkiego kutasa. - Jasiu! Co to ma być? To ci się kojarzy z utworem Beethovena?- Pyta zdenerwowana nauczycielka. - Tak. - Niby z jakim? -Dla Elizy.
Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry – prosto na twarz tego na dole – zaczyna lecieć gówno. - Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan! - Nie śpię.
Wsiada kobieta do windy, za nią wpada facet w kominiarce. - Rób mi loda!!! - Ale proszę pana... - Kurwa, rób loda!!! Klęknęła, zrobiła gościowi loda. Facet ściąga kominiarkę, a to jej mąż... - I co, kurwa, dało się?!
Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i chujem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!!!
- Otwierać! Policja! - Nie zamawialiśmy policji, tylko prostytutki! - Ale to sąsiedzi nas wzywali! - Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają
Przychodzi facet do banku, podchodzi do okienka: -Chcę otworzyć konto w tym pieprzonym banku! -Co, proszę? -Niedosłyszysz dziwko?! -Wypraszam sobie, idę po dyrektora! Po chwili wraca z dyrektorem: -Witam pana, o co chodzi? -Chcę otworzyć konto w tym jebanym banku! -Hmm... rozumiem, a jaką sumę chciałby pan wpłacić? -10 milionów Euro... -I ta dziwka robi jakieś problemy?!
|
Do góry
|
|
|
|
#4761307 - 30/06/2011 00:58
|
Carpal Tunnel
|
Wrociły dzieci z wakacji na wsi. Jedno z nich opowiada: - Mamusiu, widzieliśmy taaaką grubą świnie, jeszcze grubszą niż ty! Matka posmutniała i zaczęła popłakiwać. Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi: - Nie płacz mamusiu, to nie prawda - nie ma grubszej świni od ciebie
Siedzi na ławce dresiarz ze swoją dziewczyną, patrzy na nią i nagle.. jebnął jej w ryj z całej pizdy. Dziewczyna wyjebała się na chodnik. Po chwili wstaje cała zalana krwią i pyta sie chłopaka: - Misiu dlaczego mnie udeżyłeś? Ziomek westchnął popatrzył, na nią... - Jebłem Ci , to jebłem... na chuj drążysz temat!
Co zrobić, aby dzieci w Afryce nie chodziły głodne? Poobcinać im nogi.
Facet umęczony wraca z pracy do domu i mówi do żony: -stara idź mi do sklepu po piwo, na to żona -a może magiczne słówko -HOKUS POKUS CZARY MARY WYPIERDALAJ PO BROWARY
(166 / 36) Trzech facetów siedzi w barze ostro podpitych.. Nagle jeden z nich mówi: -Wiecie chłopaki jaką ja mam brzydką żonę? Już nie mogę na nią patrzeć. Na to drugi facet: -Ty kurwa masz brzydką żonę? Stary ja to mam dopiero brzydką...... Trzeci się wtrąca i mówi: -Panowie co wy w ogóle gadacie chcecie zobaczyć moją żonę? Prawdziwego potwora? to chodźcie I poszli wszyscy do koleszki do domu Wchodzą. Facet odsuwa stół w pokoju, ściąga dywan i otwiera wielka klapę w podłodze.. I krzyczy: -STAAARRRRAAAA -STAAARRRAAA WYCHODŹ!!! A tam głos: -Ze szmatą na głowie czy bez? On na to: -Bez, będe cie pokazywał, a nie ruchał.
|
Do góry
|
|
|
|
#4761315 - 30/06/2011 01:01
|
Carpal Tunnel
|
Jak ze zmywarki zrobić odśnieżarkę? - Dać żonie łopatę.
Dlaczego w nosie jest przegroda? Żeby nie kusiło...
Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc: - Tato, szpara u kobiety na P? - Poziomo czy pionowo? - Poziomo... - To będzie pysk
Rzecz się dzieje w aptece. - Poproszę trzydzieści paczek prezerwatyw. - Czy życzy pan sobie torbę? - Nie, moja dziewczyna jest całkiem ładna.
Kiedy kobieta myśli? - W czasie stosunku A dlaczego?? - Bo jest podłączona do mózgu
|
Do góry
|
|
|
|
#4761361 - 30/06/2011 01:27
|
Carpal Tunnel
|
ktoś z państwa chciałby coś dodać? tak, ja bym chciał coś dodać. słucham? dwanaście plus siedem, dziękuje
Ojciec z synem idą ulicą. Dziecko całą drogę marudzi: - Tato, kup mi lody, no kup mi lody, no kup... Ojciec w końcu nie wytrzymuje: - Ja też bym zjadł loda, ale pieniądze mamy tylko na wódkę
W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi, w sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, w końcu zdenerwowany woła: - Ty, Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka!
Wczesnym rankiem myśliwy wybrał się na polowanie. Przeszedł kawałek i myśli: - Tak zimno, dziż pewno nic nie upoluję. Wrócił więc do domu, rozebrał się i wszedł do łóżka. - To ty, kochanie? - spytała w półśnie żona myśliwego. - Tak, skarbie. - Zimno? - Oj, bardzo. - No widzisz, a ten kretyn poszedł na polowanie.
W Polsce są windy na 630 kg lub 8 osób. W Mozambiku są windy na 630 osób lub 8 kg.
|
Do góry
|
|
|
|
#4763401 - 01/07/2011 13:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001