#474238 - 24/02/2006 18:32
Re: Igrzyska Olimpijskie - Z. długoterminowe
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Z długich grałem tylko Szwecja over3.5 gold-ładnie siadło. Natomiast wiem że jeden medal to nie trzy,a nawet mniej niż 2.5
|
Do góry
|
|
|
|
#474239 - 24/02/2006 18:41
|
veteran
Meldunek: 29/04/2005
|
Ten post powyżej to raczej nie do mnie Ja chciałem moim (już skasowanym) postem zaznaczyć, że Giertyszek ironizuje, wyśmiewa się czy jak to nazwać z wyników naszej zawodniczki, już w momencie, gdy miała przed sobą jeszcze kolejne występy. Po prostu bardzo mi się to nie podoba. Justyna pokazała klase! PS: Nie zmienia to faktu, że typ Giertyszka był bardzo dobry!
|
Do góry
|
|
|
|
#474240 - 24/02/2006 19:17
|
veteran
|
Quote:
przemol13 to nie jest mój "koleżka". W życiu go na oczy nie widziałem ani nawet z nim nie rozmawiałem.
hehe, chyba nie zrozumiałem tego postu...Stwierdziłem, że to do mnie, a to ...o mnie! A Boryskowi chyba chodziło o to, że Twoim (Tomo) "koleżką" jest Giertyszek, a nie ja...
|
Do góry
|
|
|
|
#474242 - 24/02/2006 21:22
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Panowie to nie tak że wyśmiewałem się z Justynki przed kolejnymi występami tylko akurat w tamtych dniu kiedy to pisałem po tym jak zeszła z trasy było już pewne na 99% że nie zdobędzie Polska 3 medali. Napisałem więc że mogę ten zakład już księgować bo nie ma realnej szansy na to żeby Polska miała 3 medale na tych IO. Ponadto był to okres kilku rozczarowań polskich sportowców pod rząd, który bądźmy szczerzy, trwał do dziś i gdyby nie dzisiejszy super występ Justyny to w temacie byłaby cisza jak wczoraj... I miałem w jednym rację że z naszymi sportowcami jest tak że jak się nadmucha balon oczekiwań to on pęka i wychodzi z tego wielkie rozczarowanie, wystarczy popatrzeć, dmuchano balon przed konkursami skoków indywidualnymi, Małysz medalu nie ma, dmuchano przed wspominanym biegiem na 10km , Justynka musiała zejść z trasy, nie dała rady, dmuchano na temat Jagny czy "klanu" Ligockich - totalna porażka a gdzie nie dmuchano i na nic nie liczono...popatrzmy drużynowo skoczkowie 5 miejsce, Pałka 5 miejsce wreszcie dziś Justyna brązowy medal.... ps.nawoj jeśli piszę posta o księgowaniu zakładu under 2,5 medala a ty mi po zdobyciu jednego medalu przez Justynkę piszesz że za wczesnie ksieguje i ze sie pospieszylem to nie dziw sie że napisałem to co napisałem. Ale już wyjasniles pozniej i jesli tak jest to zmienia pogląd rzeczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#474243 - 24/02/2006 22:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Ty napisałes post 16.02,ja 8 dni pózniej.Ale nie chce sie powtarzac i wiesz gdzie mi to wisi.Wiem ze to nie ten temat,ale jak maja byc sukcesy,skoro Polski nie stac np.na wydanie 70 tysięcy i zakup boba dla naszych. Jak doczekam,to zorganizujemy zrzutkę i kupimy pojazd naszym chłopakom.
|
Do góry
|
|
|
|
#474244 - 25/02/2006 00:09
|
veteran
|
Quote:
I miałem w jednym rację że z naszymi sportowcami jest tak że jak się nadmucha balon oczekiwań to on pęka i wychodzi z tego wielkie rozczarowanie, wystarczy popatrzeć, dmuchano balon przed konkursami skoków indywidualnymi, Małysz medalu nie ma, dmuchano przed wspominanym biegiem na 10km , Justynka musiała zejść z trasy, nie dała rady, dmuchano na temat Jagny czy "klanu" Ligockich - totalna porażka a gdzie nie dmuchano i na nic nie liczono...popatrzmy drużynowo skoczkowie 5 miejsce, Pałka 5 miejsce wreszcie dziś Justyna brązowy medal....
Według niego podczas startu na 10 km Kowalczyk, która zemdlała na ósmym kilometrze, nie wytrzymała presji, oczekiwań związanych z występem w jej koronnej konkurencji. Odwołanie do słów trenera Wierietielnego. (źródło - onet)
Niewątpliwie masz racje! Ale co do jednego się nie zgodze, a mianowicie do Małysza. Jak dla mnie on po prostu był w słabej formie (tzn. nie takiej na medal). Uważam, że jakby miał formę to by wygrał i akurat w jego przypadku presja nie miałaby takiego znaczenia!
|
Do góry
|
|
|
|
#474245 - 25/02/2006 10:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
ps.nawoj jeśli piszę posta o księgowaniu zakładu under 2,5 medala a ty mi po zdobyciu jednego medalu przez Justynkę piszesz że za wczesnie ksieguje i ze sie pospieszylem to nie dziw sie że napisałem to co napisałem. Ale już wyjasniles pozniej i jesli tak jest to zmienia pogląd rzeczy.
Jak cię Magda wyjebie dziś to się zkicham ze śmiechu - cwaniak jesteś Romek - do boju Magda G. Po medal
|
Do góry
|
|
|
|
#474246 - 25/02/2006 11:44
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Sebkos uczepiłeś się mnie i tego zakładu, a był on po prostu bardzo dobrą inwestycją. Pomimo tego że jak pisałem te dwa ostatnie dni zmieniły o 180 stopni ocenę występu reprezantów Polski na XX Zimowych Igrzyskach Olimpijskich.
Można gdybać co by było gdyby Małysz zdobył medal, gdyby Justyna zdobyła medal na koronnej konkurencji...jedno powtórze nadmuchane oczekiwania i robienie faworytów z naszych zawodników nie służy im, wczoraj i dziś faworytami nie byli i medale zdobyli - cieszmy się bo jest z czego, kto myśłał dwa dni temu że nasi sportowcy sięgną po dwa krążki...marzyliśmy o jednym po pierwszych nieudanych dniach Igrzysk, a Ci co grali under 2,5 medala Polski też mają powód do radości.
Ty sebkos zaś nie będziesz miał tej satysfakcji żeby się zkichać ze śmiechu, za to może zastanowisz się nad swoją postawą jako moderatora, bo wyśmiewanie innych użytkowników do dobrych zachowań nie należy.
|
Do góry
|
|
|
|
#474250 - 25/02/2006 13:08
|
veteran
Meldunek: 16/01/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#474251 - 25/02/2006 13:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Jezeli ja wytrwam do konca tych igrzysk bez zawału to bedzie dobrze. Oby tylko Niemcy zwyciezyli w ilosci zobytych medali, dzisiejsze biegi biatlonowe w koncu mnie troche uspokoiły, zostaja jeszcze, dzisiaj, bobsleje- tam tez licze na medal i powinno byc w porzadku, bo przeyznam szczerze, ze wczoraj Stany Zjed. wprowadziły lekki zamet w mojej glowie, gdy zobaczylem, ze maja tylko o 1 medal mniej, zasnałem cos po 2..w nocy. Juz chyba nigdy nie zagram tak duzych pieniedzy na zaden zaklad dlugoterminowy (chociaz znajac zycie, gdy trafi sie jakas okazja od razu bede ja grał). Na dlugoterminowych zakladach jeszcze nigdy sie nie zawiodlem, mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie.
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#474253 - 25/02/2006 13:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Dokładnie Giertuś nie chodzi o czepianie tylko o twoją postawę, że już na dwa dni przed końcem IO księgujesz zaklad - zresztą nawój coś ci napisał o tym. Wiesz że ja do Ciebie nic nie mam
|
Do góry
|
|
|
|
#474254 - 25/02/2006 13:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Quote:
Jezeli ja wytrwam do konca tych igrzysk bez zawału to bedzie dobrze. Oby tylko Niemcy zwyciezyli w ilosci zobytych medali, dzisiejsze biegi biatlonowe w koncu mnie troche uspokoiły, zostaja jeszcze, dzisiaj, bobsleje- tam tez licze na medal i powinno byc w porzadku, bo przeyznam szczerze, ze wczoraj Stany Zjed. wprowadziły lekki zamet w mojej glowie, gdy zobaczylem, ze maja tylko o 1 medal mniej, zasnałem cos po 2..w nocy. Juz chyba nigdy nie zagram tak duzych pieniedzy na zaden zaklad dlugoterminowy (chociaz znajac zycie, gdy trafi sie jakas okazja od razu bede ja grał). Na dlugoterminowych zakladach jeszcze nigdy sie nie zawiodlem, mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie.
Pozdrawiam.
A ile to postawiłes jezeli mozna wiedziec
|
Do góry
|
|
|
|
|
|