Grajcie co chcecie ale nie spuszczajcie się tak po meczu jak ostatnio jeden ze śmiesznych fanów Cracovii.. raczej o to wszyscy mieli pretensje bo takie oznaki radości po przegraniu polskiej drużyny powinno się zdecydowanie piętnować.
Dlaczego piętnować? Ktoś zagrał awans APOELu, czy im nawet kibicował to niech się cieszy. Ja pierdole, nie mogę tego pojąć. Przecież nie grała reprezentacja.
Jakieś pierdolenie o rozwoju piłki w naszym kraju, jak Wisła awansuje. Jaki rozwój? Przyciągneliby kolejnych czarnuchów, odskoczyli reszcie ligi (chociaż znając życie przejebaliby cały hajs, Maskant nabrał amatorów i liczył dalej na szczęście i indywidualne umiejętności, bo Wisła nie jest drużyną..), wszyscy zostaliby w dupie.
Słyszałem argument, że inne kluby wyłożyłyby większą kasę.. ciekawe skąd? Wojciechowski - kwestia czasu, że odejdzie z piłki, ten właściciel Lecha już chyba nastawił się tylko na zysk. Reszta zespołów biedna jak cholera, a nikt zza granicy nie będzie inwestował w takie bagno, jakie jest u nas.
Nasza piłka przecież nie ma fundamentów, a budynek bez fundamentów przecież w końcu się rozpierdoli.