#4909854 - 11/09/2011 18:42
Re: QC Siatkówka [802]
[Re: Wojtas_]
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
to czekam na argumenty za Bulgaria, takie, ktore dawają im wiecej szans niz Polakom po 1 efekt rozprężenia po wygranym meczu po 2 wieksza mobilizacja rywali i chęć niedopuszczenia do 2 porażki po 3 kilka perełek w składzie Bulgarów po 4 świetny trener Bułgarów po 5 brak atakującego klasy Kazijskiego u nas po 6 rozmazany obraz Polski na tle wyjatkowo slabych tego dnia Niemców itd itp nie chce mi sie wiecej oczywiscie zweryfikuje to boisko ale jak dla mnie Bulgaria dzis wygra.
|
Do góry
|
|
|
|
#4909860 - 11/09/2011 18:46
[Re: Luc Nilis]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
po 5 brak atakującego klasy Kazijskiego u nas
Matej to przyjmujacy, a nie atakujacy. A u nas wcale nie slabszy Kurek
|
Do góry
|
|
|
|
#4909864 - 11/09/2011 18:49
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
to czekam na argumenty za Bulgaria, takie, ktore dawają im wiecej szans niz Polakom po 1 efekt rozprężenia po wygranym meczu po 2 wieksza mobilizacja rywali i chęć niedopuszczenia do 2 porażki po 3 kilka perełek w składzie Bulgarów po 4 świetny trener Bułgarów po 5 brak atakującego klasy Kazijskiego u nas po 6 rozmazany obraz Polski na tle wyjatkowo slabych tego dnia Niemców itd itp nie chce mi sie wiecej oczywiscie zweryfikuje to boisko ale jak dla mnie Bulgaria dzis wygra. argumenty poziomem z 2 klasy gimnazjum, to samo mozna napisac za Polakami: 1. efekt rozpędzenia po wygranym ciezkim meczu 2. lepsza atmosfera i chec wygrania kolejnego spotkania 3. kilka perełek w składzie (jesli Bulgaria ma az kilka perełek, to my tez, z tego co sie orientuje to jest po jednej Kurek-Kazijski) 4. świetny trener Polakow (ME z Hiszpania, a Prandi?) 5. atakujący klasy Kazijskiego u nas - Kurek 6. rozmazany obraz Polski? ja miałem normalny, w HD
|
Do góry
|
|
|
|
#4909868 - 11/09/2011 18:51
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
to czekam na argumenty za Bulgaria, takie, ktore dawają im wiecej szans niz Polakom po 1 efekt rozprężenia po wygranym meczu po 2 wieksza mobilizacja rywali i chęć niedopuszczenia do 2 porażki po 3 kilka perełek w składzie Bulgarów po 4 świetny trener Bułgarów po 5 brak atakującego klasy Kazijskiego u nas po 6 rozmazany obraz Polski na tle wyjatkowo slabych tego dnia Niemców itd itp nie chce mi sie wiecej oczywiscie zweryfikuje to boisko ale jak dla mnie Bulgaria dzis wygra. z checia podyskutuję #1 bardzo slaby argument, to nie sa rozgrywki podwórkowe, zeby sie rozprezac, tym bardziej, ze jest duza szansa na 1 miejsce w grupie, to sa ME #2 Polska przegrywajac dzisiaj równiez moze skonczyc na 3 lub 4 miejscu w grupie, wiec kolejny slaby argument, nawet wieksza mobilizacje widze iu Polakow, ktorzy chca udowodnic tym wszystkim ekspertom, ktorzy ich skreslali przed turniejem, ze nie mieli racji, po drugie to my bronimy zlota, wiec mobilizacja jest ogromna, szczegolnie po wczorajszym bardzo dobrym meczu, chlopaki uwierzyli, ze sa w stanie i tym skladem ugrac jakis medal, po trzecie Polska wygrywajac z Bulgaria dzisiaj zamyka im droge do awansu raczej, bo potem mozemy puscic mecz Slowakom i miec Bulgarow z glowy #3 kolejny slaby argument, w polskim skladzie tez sa perelki, chociazby Kurek i Ignaczak #4 no tutaj to juz mnie rozsmieszyles i zadziwiles, swietny trener? swietny trener to jest Lozano czy Castellani, ale nie Stojczew, Bulgaria gra chyba najgorzej od jakis kilku lat, za Prandiego grali duzo lepiej, Stojczew pokazuje, ze ten samograj jakim jest Trentino, moglby prowadzic ktokolwiek i sukcesy bylyby podobne, to, ze wygral pare razy jakies trofea, nie czyni go swietnym trenerem, Nawrocki tez jest lepszym specjalista od Panasa nie? #5 w koncu jakis sensowny argument za Bulgarami, owszem, maja lepsza 1 strefe, maja 2 rownych i klasowych atakuajcych, chociaz i tak graja wiekszosc przez Mateja #6 strateg Anastasi juz o to zadbal, aby Niemcy nawet dzisiaj nie wiedzieli jak sie nazywaja, ujmuj dalej Polakom i pisz, ze to tylko slaba gra Niemiec, tak samo pisz sobie, ze Slowacja wygrala wczoraj 3-2, bo to tylko Bulgaria grala slabiej, powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#4909877 - 11/09/2011 18:59
[Re: Piostar]
|
Wodzirej
|
no prosze Cie, nie pograzaj sie dalej, ma najlepszy sklad na swiecie i Ty go nazywasz swietnym trenerem? zobacz co zrobil z druzyna Bulgarii odkad ich przejal, przegrali nawet z ta slaba Polska w LS ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4909880 - 11/09/2011 19:01
|
|
no prosze Cie, nie pograzaj sie dalej, ma najlepszy sklad na swiecie i Ty go nazywasz swietnym trenerem? zobacz co zrobil z druzyna Bulgarii odkad ich przejal, przegrali nawet z ta slaba Polska w LS ... no wiadomo że to słaby trener, juz spokojnie, przyznałem ci rację ale pamiętaj że od dowcipów to jest marcin Daniec. ide popatrzeć na Polki. zobaczymy wieczorem jak zagrają nasze Orły.
|
Do góry
|
|
|
|
#4909881 - 11/09/2011 19:01
|
addict
Meldunek: 22/11/2009
|
Pytanie do tych co wiedzą:D
Otóż, wie ktoś jak to jest z zakładami (limitami) h2h w betsafe? Chodzi mi nie tylko o ME, ale również o normalne ligi. Widziałem serwis (nie wiem, czy mogę tutaj podać jego nazwę? - jak tak to proszę napisać, że mogę), który wrzucił skany, że rzekomo gra tam za stawki rzędu kilkaset złotych. Dla mnie to jest dziwne, bo jak grałem tam, to w tydzień narzucili mi limit ok 10zł. Dzięki z góry za odpowiedź.
@Wojtas...nie zakładacie żadnego serwisu z Korverem i resztą? (tak jak kiedyś)
|
Do góry
|
|
|
|
#4909887 - 11/09/2011 19:04
|
Wodzirej
|
no prosze Cie, nie pograzaj sie dalej, ma najlepszy sklad na swiecie i Ty go nazywasz swietnym trenerem? zobacz co zrobil z druzyna Bulgarii odkad ich przejal, przegrali nawet z ta slaba Polska w LS ... no wiadomo że to słaby trener, juz spokojnie, przyznałem ci rację ale pamiętaj że od dowcipów to jest marcin Daniec. ide popatrzeć na Polki. zobaczymy wieczorem jak zagrają nasze Orły. no tak, obracaj to wszystko w ironie, typowe
|
Do góry
|
|
|
|
#4909888 - 11/09/2011 19:05
[Re: anfa_]
|
Wodzirej
|
edarling juz zalozylismy, edarling jest Miska, my mamy swatka.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#4909893 - 11/09/2011 19:07
|
addict
Meldunek: 22/11/2009
|
edarling juz zalozylismy, edarling jest Miska, my mamy swatka.pl wiedziałem, że mi normalnie nie odpiszesz... to może odpiszesz choć normalnie w kwestii h2h w betsafe?
|
Do góry
|
|
|
|
#4909897 - 11/09/2011 19:09
|
|
no prosze Cie, nie pograzaj sie dalej, ma najlepszy sklad na swiecie i Ty go nazywasz swietnym trenerem? zobacz co zrobil z druzyna Bulgarii odkad ich przejal, przegrali nawet z ta slaba Polska w LS ... no wiadomo że to słaby trener, juz spokojnie, przyznałem ci rację ale pamiętaj że od dowcipów to jest marcin Daniec. ide popatrzeć na Polki. zobaczymy wieczorem jak zagrają nasze Orły. no bo ciężko dyskutować jak mamy odmienne opinie i nie jesteśmy się w stanie przekonać, dla Ciebie to słaby trener ? ok, spoko. ale ja znam kilka/kilkanaście ekip z różnych dyscyplin, krajów gdzie zbudowano bardzo mocne sklady, naszpikowane świetnymi zawodnikami i co ? no sukcesów jakos nie ma... nie przemawia do mnie pisanie o samograjach, nie wierze w takowe, na pewnym poziomie wszystko jest istotne, zespół, całe zaplecze, zarządzanie klubem i TRENER. wiec nie pisz mi ze gosc majacy takie sukcesy klubowe jest slaby bo to zakrawa o dowcip. no tak, obracaj to wszystko w ironie, typowe
|
Do góry
|
|
|
|
#4909900 - 11/09/2011 19:11
|
Wodzirej
|
odpisalbym normalnie, ale podchwycilem ironie anfy nie zakladamy zadnego serwisu, a z betsafe nie mam nic wspolnego (no moze poza wysmiewaniem czasami ich oferty na niektore siatkarskie wydarzenia ), wiec Ci nie odpowiem
|
Do góry
|
|
|
|
#4909905 - 11/09/2011 19:13
|
Wodzirej
|
nigdzie nie napiaslem, ze jest slaby, napisalem, ze nie mozna nazywac go swietnym, bo to naduzycie
nie sadze tez, aby byl lepszy od Anastasiego, ktory w siatkowce reprezentacyjnej bije go na głowę, a nie mial takich ekip jak Trentino pod swoimi skrzydlami, mial np Hiszpanie, z ktora wygral ME
|
Do góry
|
|
|
|
|
|