Napo
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
Originally Posted By: Goget
Originally Posted By: Wolf
Czemu Syrena nie podała ręki sędzinie bo nei oglądałem?
Przy obronie bp dostała wystawkę na forhend i przed uderzeniem coś krzyknęła w stylu "c'mon". Sędzina to uznała za wyprowadzenie z równowagi przeciwniczki i punkt dla Stosur i break.
Potem mamba coś tam sapała do sędziny i zarobiła ostrzeżenie.
spirolek
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/06/2007
Stosur szkoda ze nie wygralas 2 lata temu na RG,akurat mialem pograne dosc grubo wtedy na jej win, byla murowana faworytka a tutaj odwrotnie, wniosek: nie grac finalow ew grac na dogi bo one czesto wchodze
Stosur szkoda ze nie wygralas 2 lata temu na RG,akurat mialem pograne dosc grubo wtedy na jej win, byla murowana faworytka a tutaj odwrotnie, wniosek: nie grac finalow ew grac na dogi bo one czesto wchodze
Ja finalow nie gram od dawna, jedyny ktory w ostatnim czasie pograny to MU - Barca 1 niestety tam faworyt nie zawiodl. Final to final, zbyt duzo niespodzianek juz mnie spotkalo
ale mi Sam humor poprawiła już nie samym tym że duży ++++ ale że pokazała piękną grę i jeszcze jebła Serene która się zachowała jak wieśniara największa.
Rozstawiona z numerem 9. Samantha Stosur zwyciężyła w finałowym meczu wielkoszlemowego US Open (pula nagród 22,063 mln dol.). Australijka pokonała w najważniejszym starciu Venus Williams (28) 6:2, 6:3.