#4910711 - 12/09/2011 01:20
Re: QC Siatkówka [803]
[Re: Rafik 25]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
LS nie grali nawet i taki wykret ze przemeczeni Co ty za głupoty piszesz?? Poczytaj jest tego dużo. a ty ze w jakiejs LM? stary to nie pilka nozna, tak slyszalem tylko ze tak sie usprawiedliwiali, ale to mniejsza z tym nie ma ich
|
Do góry
|
|
|
|
#4910721 - 12/09/2011 01:23
[Re: Napo]
|
you'll never walk alone
|
Na Germany jutro 4 wyslawil BetClik to na bulgarie ile z 1,2?
|
Do góry
|
|
|
|
#4910723 - 12/09/2011 01:24
[Re: Rafik 25]
|
member
Meldunek: 19/03/2009
|
LS nie grali nawet i taki wykret ze przemeczeni Co ty za głupoty piszesz?? Poczytaj jest tego dużo. Ale w prasie mogą sobie powiedzieć co chcą. Przecież nie powiedzą ,że za małe premie są czy coś. Ja tam wolę żeby kraj reprezentowali goście którzy grają bo chcą reprezentować kraj. Wczoraj wygraliśmy, dzisiaj przegraliśmy. Jakiś tam potencjał u nas jest. Zobaczymy jak to będzie jutro ale w przypadku wygranej Bułgarów chyba rozsądnym ruchem była by porażka ze Słowakami i zajęcie 3 miejsca.
|
Do góry
|
|
|
|
#4910725 - 12/09/2011 01:25
[Re: Piostar]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4910729 - 12/09/2011 01:26
[Re: Napo]
|
you'll never walk alone
|
z wielka ciekawoscia czekam na kursy PL - Slo
|
Do góry
|
|
|
|
#4910730 - 12/09/2011 01:26
[Re: wojbest1987]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Wojtas i spółka już po pierwszym meczu medale nam zakładała na szyję. czekam na zacytowanie mojego posta z kolorem medalu i innymi podobnymi rzeczami apropo meczu, tak jak pisalem 50 na 50, mecz mi sie bardzo podobal, mimo iz gralismy znowu bez atakujacego, brak tej pozycji jest bardzo widoczny i gdyby tylko byl ten pan, ktory powinien byc to Bulgarow bysmy nosem wciagneli, ale nie gdybajmy, siedzi w domu i wypial sie lekko na repre, taklze grajmy tym co mamy 1-0 i 20-18 i nagle nasi staneli, Lukasz zaczal grac tak jak nas do tego przyzwyczail, czyli slabo i schematycznie, dodatkowo pech przy wystawie Nowakowskiego do Gruszki na kontrze no i przy odrobinie szczescia Bulgaria wygrywa 2 seta i dostaje drugie "zycie" w tym emczu, gdyz juz na prawde byli posrani 3 set to caly czas slaba gra Lukasza, ale zryw Kubiaka pozwolil na granie jak rowny z rownym ze swietnie w tym momencie dysponowanymi Bulgarami, Zhekov gral zupelnie inaczej niz nas do tego przyzwyczail, zaczal rzucac dobrze, zaczal rozgrywac, a nie wystawiac mielismy 2 metamorfozy sypaczy, Lukasz na minus, Zhekov na plus na uwage zasluguje rowniez Sokolov, swietna zmiana, wiedzialem, ze on bedzie tutaj grac 1 skrzypce w koncu, bo Nikolov juz swoje lata ma i powoli zaczyna sie z niego Gruszka robic takze Sokolov i Matej dzis nas zalatwili, ale o golnie to bardzo im pomoglismy, mimo tego nalezy pochwalic nasza gre, jutro ogrywamy Slowakow i sam jestem ciekawy, ktore miejsce zajmiemy bym zapomnial, mecz mogl sie w obie strony obrocic, felerna wystawa Nowakowskiego to 1, a poslizgniecie sie Jarosza ala Wawrzyniak to drugi jezyczek uwagi ja z optymizmem czekam na kolejne mecze, dzis bardzo mi sie podobal meczyk brawo Polska brawo Bulgaria Bulgaria jutro powinna Niemcow za 3 pkt ograc, a Slowacja nie da nam rady, chociaz jak mamy zajac 2 miejsce, to lepiej juz puscic Slowakow i zajac 3 miejsce, takie moje zdanie
|
Do góry
|
|
|
|
#4910731 - 12/09/2011 01:26
[Re: Daniello1991]
|
I Love This Game
|
LS nie grali nawet i taki wykret ze przemeczeni Co ty za głupoty piszesz?? Poczytaj jest tego dużo. Ale w prasie mogą sobie powiedzieć co chcą. Przecież nie powiedzą ,że za małe premie są czy coś. Ja tam wolę żeby kraj reprezentowali goście którzy grają bo chcą reprezentować kraj. Wczoraj wygraliśmy, dzisiaj przegraliśmy. Jakiś tam potencjał u nas jest. Zobaczymy jak to będzie jutro ale w przypadku wygranej Bułgarów chyba rozsądnym ruchem była by porażka ze Słowakami i zajęcie 3 miejsca. Mamy najmłodsza kadre w turnieju
|
Do góry
|
|
|
|
#4910738 - 12/09/2011 01:30
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Dodatkowo jak przegramy ze Słowakami to wpuścimy ich na 1 miejsce i zagramy znowu z nimi w cwiercfinale, o ile przejdziemy baraże (przy zalozeniu ze Bulgaria ogra Niemcow)
A Bulgaria się wpakuje na Rosję w ćwierćfinale
|
Do góry
|
|
|
|
#4910739 - 12/09/2011 01:30
[Re: Wojtas_]
|
member
Meldunek: 19/03/2009
|
Wojtas i spółka już po pierwszym meczu medale nam zakładała na szyję. czekam na zacytowanie mojego posta z kolorem medalu i innymi podobnymi rzeczami apropo meczu, tak jak pisalem 50 na 50, mecz mi sie bardzo podobal, mimo iz gralismy znowu bez atakujacego, brak tej pozycji jest bardzo widoczny i gdyby tylko byl ten pan, ktory powinien byc to Bulgarow bysmy nosem wciagneli, ale nie gdybajmy, siedzi w domu i wypial sie lekko na repre, taklze grajmy tym co mamy 1-0 i 20-18 i nagle nasi staneli, Lukasz zaczal grac tak jak nas do tego przyzwyczail, czyli slabo i schematycznie, dodatkowo pech przy wystawie Nowakowskiego do Gruszki na kontrze no i przy odrobinie szczescia Bulgaria wygrywa 2 seta i dostaje drugie "zycie" w tym emczu, gdyz juz na prawde byli posrani 3 set to caly czas slaba gra Lukasza, ale zryw Kubiaka pozwolil na granie jak rowny z rownym ze swietnie w tym momencie dysponowanymi Bulgarami, Zhekov gral zupelnie inaczej niz nas do tego przyzwyczail, zaczal rzucac dobrze, zaczal rozgrywac, a nie wystawiac mielismy 2 metamorfozy sypaczy, Lukasz na minus, Zhekov na plus na uwage zasluguje rowniez Sokolov, swietna zmiana, wiedzialem, ze on bedzie tutaj grac 1 skrzypce w koncu, bo Nikolov juz swoje lata ma i powoli zaczyna sie z niego Gruszka robic takze Sokolov i Matej dzis nas zalatwili, ale o golnie to bardzo im pomoglismy, mimo tego nalezy pochwalic nasza gre, jutro ogrywamy Slowakow i sam jestem ciekawy, ktore miejsce zajmiemy bym zapomnial, mecz mogl sie w obie strony obrocic, felerna wystawa Nowakowskiego to 1, a poslizgniecie sie Jarosza ala Wawrzyniak to drugi jezyczek uwagi ja z optymizmem czekam na kolejne mecze, dzis bardzo mi sie podobal meczyk brawo Polska brawo Bulgaria Bulgaria jutro powinna Niemcow za 3 pkt ograc, a Slowacja nie da nam rady, chociaz jak mamy zajac 2 miejsce, to lepiej juz puscic Slowakow i zajac 3 miejsce, takie moje zdanie No właśnie ja się z tym zgadzam. Jakby jutro Bułgarzy wygrali to ja bym sprawdził Drzyzgę na rozegraniu i dał pograć cały mecz Jaroszowi. Przyjmujących mamy bardzo dobrych ale brakuję tych punktów atakującego. Środkowi też się spisują dobrze.
|
Do góry
|
|
|
|
#4910740 - 12/09/2011 01:30
[Re: Wojtas_]
|
I Love This Game
|
Wojtas i spółka już po pierwszym meczu medale nam zakładała na szyję. czekam na zacytowanie mojego posta z kolorem medalu i innymi podobnymi rzeczami apropo meczu, tak jak pisalem 50 na 50, mecz mi sie bardzo podobal, mimo iz gralismy znowu bez atakujacego, brak tej pozycji jest bardzo widoczny i gdyby tylko byl ten pan, ktory powinien byc to Bulgarow bysmy nosem wciagneli, ale nie gdybajmy, siedzi w domu i wypial sie lekko na repre, taklze grajmy tym co mamy 1-0 i 20-18 i nagle nasi staneli, Lukasz zaczal grac tak jak nas do tego przyzwyczail, czyli slabo i schematycznie, dodatkowo pech przy wystawie Nowakowskiego do Gruszki na kontrze no i przy odrobinie szczescia Bulgaria wygrywa 2 seta i dostaje drugie "zycie" w tym emczu, gdyz juz na prawde byli posrani 3 set to caly czas slaba gra Lukasza, ale zryw Kubiaka pozwolil na granie jak rowny z rownym ze swietnie w tym momencie dysponowanymi Bulgarami, Zhekov gral zupelnie inaczej niz nas do tego przyzwyczail, zaczal rzucac dobrze, zaczal rozgrywac, a nie wystawiac mielismy 2 metamorfozy sypaczy, Lukasz na minus, Zhekov na plus na uwage zasluguje rowniez Sokolov, swietna zmiana, wiedzialem, ze on bedzie tutaj grac 1 skrzypce w koncu, bo Nikolov juz swoje lata ma i powoli zaczyna sie z niego Gruszka robic takze Sokolov i Matej dzis nas zalatwili, ale o golnie to bardzo im pomoglismy, mimo tego nalezy pochwalic nasza gre, jutro ogrywamy Slowakow i sam jestem ciekawy, ktore miejsce zajmiemy bym zapomnial, mecz mogl sie w obie strony obrocic, felerna wystawa Nowakowskiego to 1, a poslizgniecie sie Jarosza ala Wawrzyniak to drugi jezyczek uwagi ja z optymizmem czekam na kolejne mecze, dzis bardzo mi sie podobal meczyk brawo Polska brawo Bulgaria Bulgaria jutro powinna Niemcow za 3 pkt ograc, a Slowacja nie da nam rady, chociaz jak mamy zajac 2 miejsce, to lepiej juz puscic Slowakow i zajac 3 miejsce, takie moje zdanie Wynik Niemców bedziemy znali przed meczem wiec bedzie mozna kalkulować
|
Do góry
|
|
|
|
#4910745 - 12/09/2011 01:32
[Re: Luc Nilis]
|
Wodzirej
|
no pisałem od rana że Nasi nie dadzą rady, niestety się nie myliłem, dobranoc Wojtas. eh po co to wprowadzac ludzi w blad? ja pisalem o meczu 50 na 50 co sprawdzilo sie w 100%, dobranoc
|
Do góry
|
|
|
|
#4910749 - 12/09/2011 01:33
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Tzn mozemy nawet wygrac ale 3-2 byleby Słowaków w tabeli nie wyprzedzić Ale wtedy Bułgaria zostaje na 1 miejscu A lepiej grac w 1/4 ze Słowakami chyba Mam nadzieje że włoski trenejro dopilnuje tematu
|
Do góry
|
|
|
|
#4910753 - 12/09/2011 01:36
[Re: Giertyszek]
|
Wodzirej
|
Dodatkowo jak przegramy ze Słowakami to wpuścimy ich na 1 miejsce i zagramy znowu z nimi w cwiercfinale, o ile przejdziemy baraże (przy zalozeniu ze Bulgaria ogra Niemcow)
A Bulgaria się wpakuje na Rosję w ćwierćfinale otoz to ! ja mam nadzieje, ze tym razem nie bedziemy zgrywac najuczciwszych ludzi turnieju
|
Do góry
|
|
|
|
#4910766 - 12/09/2011 01:41
|
Wodzirej
|
ogolnie to Bulgaria jest w czarnej dupie teraz, bo gra jako 1, najlepszym wyjsciem dla nich byloby chyba przegrac za 3 pkt, co zmusza Polakow do zdobycia chociaz 1 punktu, ale nie zaglebialem sie w to jeszcze i nie wiem czy jest tak jak pisze
no ciekawy dzien jutro, beda kalkulowac druzyny, jedyna druzyna, ktora nie bedzie kalkulowac to bedzie Slowacja moim zdaniem
|
Do góry
|
|
|
|
|
|