Hmmmm czego oczekuje ???
Próbowałem gry w kilku bukach,Expekt,
Bet-at-home,BetClick oraz
Unibet,konto miałem założone także w
Bwin oraz bet365 jednak tam nigdy nie grałem...w bet 365 aby złożyć depozyt trzeba mieć konto na MoneyBookers ??? No chyba że się mylę,może coś nie doczytałem...
Najaktywniejszy byłem w EXP,ładna szata graficzna,wszystko dosyć przejrzyste,łatwy w obsłudze,bezproblemowe wpłaty oraz wypłaty,oferta też w miarę....Jednak z chęcią spróbowałbym pograć gdzieś indziej...
Gram przede wszystkim piłkę nożną oraz europejski hokej na lodzie,barzdzo często są to duble...
Owszem zdarza się się dosyć często uderzać na live,fakt w expekcie oferta w tej dziedzinie taka sobie,i czesto nie puszcza w trakcie ze względu na zawieszanie i zmianę kursów ale chyba tak jest wszędzie ???
w b365 można wpłacać przez przelewy24, ale coś mi świata, że dzieje się to z wykorzystaniem konta moneybookers.
Swoją drogą moneybookers dobra sprawa, na pewno się przyda, więc warto mieć.
Jeżeli live to bezkonkurencyjny b365, później
Bwin. Mnogość rynków livebettingu, spokojnie można pograć, nie ma aż takich cyrków jak w unibecie czy expekcie z blokowaniem oferty (tutaj dzieje się tak przy niespodziewanych zwrotach akcji, czy jakichś kluczowych momentach - a nie jak chociażby w ub co gem w tenisie czy kilka punktów w kosza czy siatkę).
Do tradycyjnej gry nic szczególnego Ci nie polecę, bo Twoje wymagania powinien spełnić w zasadzie każdy buk. Wszystko będzie się rozbijać na różnice kursowe u poszczególnych firm, ale na ten problem rozwiązaniem jest jedynie trzymanie kasy na koncie (lub moneybookers) i wpłacanie do buka, które aktualnie oferuje najlepszą ofertę.
Do takich porównań polecam darmową przeglądarkę kursową - oddsportal.com
Jakbyś jeszcze miał jakieś pytania to zapraszam na PRIV, nie będziemy już śmiecić w temacie o BAHu.
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Pozdrawiam.