Roma jest moim faworytem do zdobycia całego Pucharu... Im dalsza część sezonu , tym Włosi grają lepiej... kto by pomyślał przy stanie 2-5 że awansują do PO?
Drużyna nareszcie odpowiednio się zgrała , widać pracę Pesicia... w ważnych meczach drużyna się spręża i gra świetnie... Nie mówię o Hawkinsie , bo on od początku sezonu jest mocnym punktem zespołu , ale o Bodirodze , Illievskim , Obinnie , Righettim , świetnie zbierającym Tusku , Tonollim... wszyscy Ci gracze wiedzą co robią w Rzymie i jakie mają zadanie... W ostatnim czasie Roma pokonała : Climamio , Sienę , dwukrotnie Unics
Natomiast jeżeli mamy być szczerzy , to gra Hapoelu mnie zupełnie nie przekonuje... Roma gra świetnie w defensywie , czyli w sposób którego Żydzi nie lubią... z Bree popełniali wiele błędów i gdyby nie kuriozalne decyzje sędziów , Roma grałaby jutro właśnie z Bree... Apetyt rośnie w miarę jedzenie , i jestem pewny że Włosi jutro zagrają maksymalnie skoncentrowani... przyglądam się tej drużynie od dłuższego czasu i wiem że dla nich to nic trudnego
Kluczem do sukcesu będzie odpowiednie pokrycie Masona i Jenkinsa , od których zaczyna sie większość akcji... Pod tablicami Roma ma przewagę , a 20 trójek Hapoelowi nie siądzie... Znając koszykówkę i zważywszy na fakt że mecz we Włoszech , można również liczyć na pomoc sędziów
Podsumowując widzę jutro w miarę spokojne zwycięstwo Virtusa , w granicach 10 punktów... handi 4.5 wezmę z przyjemnością , stawka wysoka , każdy sam dobiera , dla mnie 9/10
)))) zw1 , sebkos , muppet , andj , reszta ekipy , przepraszam że nie wymienię z nicku
jakie wasze opinie?
pozdrawiam