#504420 - 27/02/2006 20:35
Re: Liga Mistrzów - faza Play-Off
|
addict
Meldunek: 05/01/2004
|
Co myslicie o wygranej Dynama, Lokomotiwu i Iraklisu. Pierwsze mecze powinni spokojnie wygrac co prawda nie 3-0 ale wygrac.
|
Do góry
|
|
|
|
#504421 - 27/02/2006 20:44
|
veteran
Meldunek: 19/05/2003
|
no wlasnie sam chcialbym wiedziec co mysla o spotkaniu Iraklisu z Skra Belchatow specjalisci od siatkowki. Bo kurs 3,40 w STS na Skre chyba wart jest ryzyka?
|
Do góry
|
|
|
|
#504422 - 27/02/2006 22:32
|
addict
Meldunek: 05/01/2004
|
O Lidze Mistrzów można poczytać Tutaj Ja osobiscie uwazam ze nie warto ryzykowac Skry. Moze jestem pesymista ale Iraklis jest silniejszy od Skry i powinien wygrac mecz. Szansy Skry upatrywalbym jednak w wygraniu jednego czy dwoch setow, ktore pozwoliliby cos ugrac w Belchatowie.
|
Do góry
|
|
|
|
#504426 - 02/03/2006 15:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Liga Mistrzów: autokarowy " zimowy rajd" Perugii do Biełgorodu 2006-03-02 16:00 Wygląda na to, że siatkarze Perugii dotrą na czas do Biełgorodu. Dlaczego? Tajemnicę tego "sukcesu" wyjaśnia Sebastian Świderski: - Jeszcze nigdy tak szybko autobusem nie jechałem! Po śniegu, drogi nie widać, a kierowca jedzie ponad 100 km/h! Brakuje nam jeszcze 30 kilometrów do Biełgorodu! www.pzps.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#504429 - 02/03/2006 15:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Quote:
Mecz się odbędzie no teraz Lokomotiv powinien sobie poradzic bez problemu
MECZ O 18.00
|
Do góry
|
|
|
|
#504431 - 07/03/2006 12:49
|
stranger
Meldunek: 03/03/2006
|
Hey na jutro dla mnie 100 procentowy typ IRAKLIS !!!!!!!! wszyscy marzą o awansie bełchatowa a jak na moje skra nawet jutro nie wygra kurs coś koło 1,90 na iraklis jest wspaniałym kąskiem chlopcy z salonik pokązą klasę winiarski bez formy wlazły to jeszcze nie jest swiatowa klasa, K.stelmach kompletnie do wymiany, A.stelmach ostatnio śłabiutko jakoś tak gra bez wiary dla wnuka to za duże progi, szczerbaniuk miewa tylko przebłyski tak samo jak ignaczak co tu duzo mówić same chęci nie starczą. Jak to powiedział parę tygodni temu zielinski gracz resovii " gdyby skra była w takiej formie jak na początku może miała by szanse, lecz w takiej po prostu grecy nie pozwolą im na to, nie oszukujmy się bełchatów to nie mostosal sprzed paru lat w bełchatowie nie ma takich graczy jak dawny papke czy swiderski, ten szczerbaniuk to już nie tamten, nie ma wojownika typu swider, dla mnie to co gada mazur to stek bzdur, chodzi o umiejętności widać ze tamci wychodząc na parkiet nie boją sie nikogo a nasi jak zwykle mecz o stawkę i już mają mokro dla mnie typ 2 obstawiam wynik 1 - 3 pozdro wszystkim !!
|
Do góry
|
|
|
|
#504432 - 08/03/2006 07:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
Quote:
Hey na jutro dla mnie 100 procentowy typ IRAKLIS !!!!!!!! wszyscy marzą o awansie bełchatowa a jak na moje skra nawet jutro nie wygra kurs coś koło 1,90 na iraklis jest wspaniałym kąskiem chlopcy z salonik pokązą klasę winiarski bez formy wlazły to jeszcze nie jest swiatowa klasa, K.stelmach kompletnie do wymiany, A.stelmach ostatnio śłabiutko jakoś tak gra bez wiary dla wnuka to za duże progi, szczerbaniuk miewa tylko przebłyski tak samo jak ignaczak co tu duzo mówić same chęci nie starczą. Jak to powiedział parę tygodni temu zielinski gracz resovii " gdyby skra była w takiej formie jak na początku może miała by szanse, lecz w takiej po prostu grecy nie pozwolą im na to, nie oszukujmy się bełchatów to nie mostosal sprzed paru lat w bełchatowie nie ma takich graczy jak dawny papke czy swiderski, ten szczerbaniuk to już nie tamten, nie ma wojownika typu swider, dla mnie to co gada mazur to stek bzdur, chodzi o umiejętności widać ze tamci wychodząc na parkiet nie boją sie nikogo a nasi jak zwykle mecz o stawkę i już mają mokro dla mnie typ 2 obstawiam wynik 1 - 3 pozdro wszystkim !!
a ja sadze inaczej iraklis wygrywa pierwszego seta a pozniej 3:1 dla skry lub skra wygra pierwszego do 17/18 bo beda tak od poczatku walczyc a jak tak by sie skonczyl pierwszy set to uwazam ze awans jest sprawa otwarta i ja gram skre 1
|
Do góry
|
|
|
|
#504433 - 08/03/2006 08:57
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
"Trener Aleksandros Leonis [trener Iraklisu] twierdzi jednak, że nadal nie w pełni sił jest Amerykanin Clayton Stanley - niewykluczone zatem, iż ten siatkarz nie pojawi się w pierwszej szóstce. -Nie będę zmieniał wyjściowego składu w znaczący sposób -twierdzi trener Iraklisu. -Jeżeli wygramy pierwszego seta, a liczę, że tak się stanie, to dam szansę rezerwowym. Nie wyobrażam sobie, abyśmy mogli nie awansować. Pierwszy mecz pokazał, że jesteśmy lepsi od Skry. Interesuje nas nie tylko awans. Gramy o zwycięstwo
Jak odbierac ta wypowiedz??? W poprzedniej rundzie Iraklis wygral u siebie z hotVolleys 3:0 (17,18,15) a w rewanzu nie odpuscil i tez wygral, 3:1 (-25,27,21,24). Czy dziadkom Stelmachom wystarczy sil na wiecej niz 3 sety? Najlepszym wyjsciem byloby chyba zagranie 'Iraklis to win 1st set'.
|
Do góry
|
|
|
|
#504434 - 08/03/2006 16:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
a ja to wszystko wale i wierze w polakow czuje ze wygraja i ze wygraja 3:0 i ze awansuja i tak tez zaraz ide zagrac w drodze powrotnrj browarek i pzred tv pozniej i do boju skra
|
Do góry
|
|
|
|
|
|