#5079920 - 07/12/2011 17:54
Re: Tobet (7)
[Re: dondo]
|
journeyman
Meldunek: 24/03/2008
|
6# Bonus nie obejmuje wpłat z konta Moneybookers.Widzę, że obraliście drogę, którą obrało paru bukmacherów i już nigdy nie wrócili na poprzednie miejsce w hierarchii. Taka polityka po prostu charakteryzuje "malutkich" Robisz myk,że wpłacasz przez przelewy 24, potem logujesz sie na mb i klikasz wpłać z bieżącego salda Bonus dostajesz od strzała :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#5079925 - 07/12/2011 18:01
[Re: darak]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
Może i tak, nie wiem, nie gram tam, jedynie komentuje, krytykuje jak coś jest do bani dla normalnego klienta (ile to już się pisało o tym, że dyskryminowanie normalnego, legalnego portalu służącego do wpłat mija się z celem). Niedługo nie będzie tobetu jak tak dalej pójdzie, bo się zaczynają rozmieniać na drobne - apre buków robiło to samo i gdzie teraz są?. Też swoją drogą głupota, w erze kapicoustawy buk namawia do wpłaty przez konto bankowe itp PS1: Nie ma Moneybookers już, jest Skrill PS2: darak, takie rzeczy zachowuj dla siebie, bo wystarczy, że tu wejdzie pracownik tobetu i naprawią ten "błąd"
|
Do góry
|
|
|
|
#5080247 - 07/12/2011 23:03
[Re: MichalTD]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Czy trzeba miec wyzerwoane konto aby dosatc bonus ? Trzeba wykorzystać bonus startowy, w sensie obrócić nim.
|
Do góry
|
|
|
|
#5080385 - 08/12/2011 00:04
[Re: dondo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
O tym Włochu też widzę nie wyjaśniłeś. Ale masz chujową prace Banik tu Banik nie wyjasnil, ale sprawe zalatwil. jak mi napisal - wplynal na dzial marketingu, zeby mi wyrownali 50e do 1. miejsca. dzieki za interwencje, choc chyba dobrze sobie zdajesz sprawe Banik, ze nie tak to powinno funkcjonowac.
|
Do góry
|
|
|
|
#5080398 - 08/12/2011 00:11
[Re: darak]
|
enthusiast
Meldunek: 18/10/2007
|
6# Bonus nie obejmuje wpłat z konta Moneybookers.Widzę, że obraliście drogę, którą obrało paru bukmacherów i już nigdy nie wrócili na poprzednie miejsce w hierarchii. Taka polityka po prostu charakteryzuje "malutkich" Robisz myk,że wpłacasz przez przelewy 24, potem logujesz sie na mb i klikasz wpłać z bieżącego salda Bonus dostajesz od strzała :-) Jasne "miszczu" a za kilka / kilkanaście dni zaczniesz wieszać na nich psy , bo nie będą chcieli wypłacić wygranych. I zacznie się litania: Tobet to złodzieje, krętacze, oszuści... Dondo, zgadzam się z Tobą. Ja też chętnie skorzystałbym z tej oferty, ale wpłacać przez bank nie zamierzam a Netellera nie mają w opcjach wpłaty
|
Do góry
|
|
|
|
#5082472 - 08/12/2011 17:55
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Banik wy sobie k.... jaja robicie?! Od poniedziałku nie możecie moich trzech dokumentów zweryfikować? Zajmie się ktoś tym na poważnie czy mam się do angielskiego supportu poskarżyć na polskich nierobów? Zawsze tu pomagałeś i wiele osób miało do Ciebie szacunek, a teraz jesteś jakimś figurantem tylko czy co? nie wiadomo czy angielski support w ogole odpisze, ja sprawe zalatwilem na LChat Nordicbeta szybko i sprawnie
|
Do góry
|
|
|
|
#5082485 - 08/12/2011 18:05
[Re: cinek1234]
|
journeyman
Meldunek: 24/03/2008
|
Jasne "miszczu" a za kilka / kilkanaście dni zaczniesz wieszać na nich psy , bo nie będą chcieli wypłacić wygranych. I zacznie się litania: Tobet to złodzieje, krętacze, oszuści...
Dondo, zgadzam się z Tobą. Ja też chętnie skorzystałbym z tej oferty, ale wpłacać przez bank nie zamierzam a Netellera nie mają w opcjach wpłaty
"Miszczu" nie spinaj się jak Krzysztof Włodarczyk przed walką Wiem co robię. Logiczne, że skoro tobet przerzucił opłaty na klienta i sam wprowadził taki system wpłat to musiał się z tym liczyć.Wszystko jest zgodne z regulaminem.
|
Do góry
|
|
|
|
#5083451 - 09/12/2011 03:55
[Re: zavvada]
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
I curva cicho, ani na meila nie odpowiadaja, ani weryfikacji, konto mam tamz 5 lat, teraz im sie weryfikacji nagle zachcialo, kasa co poszla do wyplaty zawieszona juz 3 dni. ZENADA! Nie bardzo rozumiem ten pospiech. Ja na weryfikacje konta w Unibecie czekam jakies 3 miesiace, wyslalem wzystkie wymagane dokumenty, potwierdzili, ze dostali wszystkie wymagane i powiedzieli, ze mam czekac. Bylo to jakies 3 miechy temu, moze 4, nawet nie pamietam i nie chce mi sie pamietac.
|
Do góry
|
|
|
|
#5083561 - 09/12/2011 04:57
[Re: Bombej22]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011
|
I curva cicho, ani na meila nie odpowiadaja, ani weryfikacji, konto mam tamz 5 lat, teraz im sie weryfikacji nagle zachcialo, kasa co poszla do wyplaty zawieszona juz 3 dni. ZENADA! Nie bardzo rozumiem ten pospiech. Ja na weryfikacje konta w Unibecie czekam jakies 3 miesiace, wyslalem wzystkie wymagane dokumenty, potwierdzili, ze dostali wszystkie wymagane i powiedzieli, ze mam czekac. Bylo to jakies 3 miechy temu, moze 4, nawet nie pamietam i nie chce mi sie pamietac. 3 miesiące Ile czasu potrzeba aby zweryfikować jedną osobę? Na moim przykładzie: bet365 - pare godzin, Unibet - na drugi dzień, betsafe - 5 minut, sportingbet - na drugi dzień. TOBET - tydzień Więc albo się opierdzielają albo brakuje im ludzi. Druga sprawa to po co weryfikować wszystkich w tym samym czasie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5083637 - 09/12/2011 05:33
[Re: Stasiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
I curva cicho, ani na meila nie odpowiadaja, ani weryfikacji, konto mam tamz 5 lat, teraz im sie weryfikacji nagle zachcialo, kasa co poszla do wyplaty zawieszona juz 3 dni. ZENADA! Nie bardzo rozumiem ten pospiech. Ja na weryfikacje konta w Unibecie czekam jakies 3 miesiace, wyslalem wzystkie wymagane dokumenty, potwierdzili, ze dostali wszystkie wymagane i powiedzieli, ze mam czekac. Bylo to jakies 3 miechy temu, moze 4, nawet nie pamietam i nie chce mi sie pamietac. 3 miesiące Ile czasu potrzeba aby zweryfikować jedną osobę? Na moim przykładzie: bet365 - pare godzin, Unibet - na drugi dzień, betsafe - 5 minut, sportingbet - na drugi dzień. TOBET - tydzień Więc albo się opierdzielają albo brakuje im ludzi. Druga sprawa to po co weryfikować wszystkich w tym samym czasie... to miales farta z unibetem albo jestes dochodowym klientem. jesli nie wierzysz koledze to poczytaj o perypetiach innych ludzi z tym bukiem a sie przekonasz, ze czasami naprawde utrudniaja powaznie sprawe i potrafia nawet kase zarekwirowac tylko dla swojego widzimisie
|
Do góry
|
|
|
|
#5083694 - 09/12/2011 06:04
[Re: Banik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011